embeczku
Tak dla przypomnienia mam cytować Twoje posty na tym forum jaka to PO zła - ile ukradła z OFE, Amber Gold, te posty o podnoszeniu podatków, te posty o nepotyzmie i kolesiostwie?
Teraz mogę je wszystkie cytować, zamiast PO wstawić PIS i pomnożyć kilka razy tak jak np Amber=3x GetBack i będzie obraz obecnej sytuacji. Co Ty na to?
Teraz nagle zaczęło Ci przeszkadzać plucie na prezydenta? - to jest właśnie to co wyróżnia pisowca od normalnego człowieka- HIPOKRYZJA.
Jak coś robi PIS to jest cacy, jak peło to koniec świata i jak ktoś pisze prawdę to jest zgorzkniały czy zgryźliwy? Widzisz, Ciebie boli, jak każdego pisowca, pisanie prawdy - ot i twój problem
Taki najnowszy przykład działania państwa pis:
I trzeba powiedzieć, że co jak co, ale odtajniać dokumenty CBA potrafiło z szerokim gestem. W udostępnionych materiałach są nie tylko dokładne adresy nieruchomości Kwaśniewskich, ale także wymienione z imienia i nazwiska prywatne osoby przewijające się w całym śledztwie - cytat w wp
Nagle okazało się jak można raz stosować RODO a raz nie (chyba domyślasz się do czego pije).
I tak dla Twojej informacji- w sumie przypomnienie bo już o tym pisałem tutaj jakiś czas temu, ale Tobie jest wygodnie o tym nie pamiętać, bo bardziej pasuje Ci do Twojego przekazu (zgorzkniały bo stracił, bo nieudacznik) - ja nie muszę czekać, ja już przeszło 2 lata temu się przebranżowiłem, wiec jak zwykle kulą w płot
.
Ja nie jestem z tych co czekają co kapnie mi od władzy, jak pasożytom, dla których obecna władza to dar od niebios. Ja jestem przedsiębiorcą od 25 lat, przebranżowiłem się już 3 razy, zawsze liczyłem tylko i wyłącznie na siebie, bo wiem, że dla każdej,
zaznaczam każdej władzy przedsiębiorcy to dojne krowy.