mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
***

Posty: 754
Dołączył(a): 2.02.2011
Offline
PostNapisane: 13 kwi 2012, 13:01 
Cytuj  
no mi tak zmienili , jak zakladalem konto (pre order time) i pozniej zapomnialem , napisalem do nich ze wpisalem przy pre orderze byle jakie i chcialbym reset , i tak tez mi zrobili , zalogowalem sie znowu na konto i musialem od nowa wypelnic te 5securite questions , moze teraz inaczej dzialaja :X

***
Avatar użytkownika

Posty: 717
Dołączył(a): 15.02.2006
Offline
PostNapisane: 13 kwi 2012, 13:05 
Cytuj  
Niestety dostałem maila zwrotego ze mam do nich dzwonić;/ A nie wiem jak ze skype to zrobić.


_________________
Y'all know the rules, we don't fuck with fools man!!!

*

Posty: 143
Dołączył(a): 15.03.2005
Offline
PostNapisane: 16 lut 2013, 12:23 
Cytuj  
Właśnie, jaki jest do nich numer? Tylko do polskiego support, kiedyś dzwoniłem w sprawie zdjęcia security key i pamiętam, że cały support był po Polsku, teraz nie mogę tego samego numeru znaleźć, mam tylko ten http://www.swtor.com/support/helpcenter/5200 ale tu obsługa jest po angielsku.


_________________
old

****

Posty: 1467
Dołączył(a): 29.01.2005
Offline
PostNapisane: 16 lut 2013, 12:41 
Cytuj  
Pierwsze slysze o polskim numerze do customer suportu.
Po drugie:
"Customer support is available in English, French, and German only. "
Byc moze, ze teraz da sie cos zalatwic bezposrednio przez EA, ktore chyba ma polski support...

****
Avatar użytkownika

Posty: 1039
Dołączył(a): 16.02.2005
Offline
PostNapisane: 20 kwi 2015, 20:17 
Cytuj  
Heyka,
Jakos mnie naszlo i wczoraj sciagnalem swtora z zamiarem aby pograc troche i niestety mam mega problem, tzn po chwili grania ping rosnie z 60ms do 70000 ms i gra zamiera.
Tylko w ten grze mam taki problem i sam juz nie wiem co robic. Ktos z grajacych ma taki sam problem teraz ?
Gram na serverze eu The Red Eclipse

****

Posty: 1467
Dołączył(a): 29.01.2005
Offline
PostNapisane: 21 kwi 2015, 06:35 
Cytuj  
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=806037

*

Posty: 5092
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 27 paź 2015, 16:57 
Cytuj  
Hmm, mam taki problem - gra nie trzyma mi ustawionej rozdzielczości. Ustawię 1920x 1080 a po ponownym uruchomieniu gry mam 1600x900. I tak za każdym razem. Nie przeszkadzałoby to za bardzo, gdyby nie fakt, że rozwala mi to ikony na pulpicie :P


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

****

Posty: 1467
Dołączył(a): 29.01.2005
Offline
PostNapisane: 27 paź 2015, 20:02 
Cytuj  
Spróbuj ustawic rozdzialke w pliku konfiguracyjnym.

*

Posty: 5092
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 paź 2015, 15:13 
Cytuj  
Kurde, ja co prawda mam przedpotopowy komputer... ale taki Rift np. popierdziela w 50fps, wszystko na maks w full hd. Tu ledwo mam 20fps :/


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.