mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ] 
Autor Wiadomość
*

Posty: 51
Dołączył(a): 7.12.2002
Offline
PostNapisane: 2 sty 2005, 12:11 
Cytuj  
Od niedawna gram w AO na RK2. Z tego co przeczytałem na forum to większość ludzi gra na RK 1. Dlaczego? Różnią się czymś serwery?
Jest jakiś kanał IRC ludzi z Polski?

Chętnie nawiąże kontakt z ludźmi z RK2

*

Posty: 94
Dołączył(a): 15.11.2004
Offline
PostNapisane: 2 sty 2005, 14:51 
Cytuj  
Na rk1 gra tylu Polakow poniewaz do niedawna to wlansie RK bylo defaultowym wyborem, a RK2 trzea bylo wybrac. Teraz na wzglad na populacje serwerow jest na odwrot. O kanale IRC nie slyszalem ale jesli bedziesz gral na rk1 to mozesz dolaczyc do Botpola - tam siedza polacy.


_________________
Victuri te Salutant!
Proud member of Legion.


Posty: 8
Dołączył(a): 28.11.2004
Offline
PostNapisane: 3 sty 2005, 00:50 
Cytuj  
Na RK2 reaktywowal sie polski guild Podroznicy Rubi-Ka
Tutaj masz link do spisu postaci ktore tam teraz graja. Oprocz tego troche polakow gra w innych guidliach.


Posty: 32
Dołączył(a): 13.07.2004
Offline
PostNapisane: 3 sty 2005, 09:45 
Cytuj  
w razie czego sluze pomoca tez :)


_________________
Kiwaczek proud member of Alpha Omega
Obrazek

*

Posty: 51
Dołączył(a): 7.12.2002
Offline
PostNapisane: 3 sty 2005, 12:30 
Cytuj  
Dzięki. Jak trochę podpakuję to na pewno się zgłoszę:)
Pozdrawiam:)


Posty: 36
Dołączył(a): 2.02.2005
Offline
PostNapisane: 2 lut 2005, 20:07 
Cytuj  
Czolem Kiwaczek :D ( nawet Tutaj Cie znalazlem )

Na Rk2 dziala wspaniale i pelna para polska org:

Podroznicy Rubi-Ka .

Jestem jej liderem , mamy ponad 100 graczy. Organizujemy rajdy, pvp dobra zabawe itd.
Mamy aktualnie bota i wlasna stornke :


www.podroznicy.friko.pl ( wersja Beta)


_________________
RK2:
Adguar (200 Adv )
Medguar (207 sol)
Najslodsza (114 engi)
Miazga ( 106, rookie sol)
Missmartial ( 32 , freshman MA)
Phionea ( 15 , rookie Doc)
Pomidor ( 9, rookie sol )

Patroller, Shha, Beatka, Zielony .. i tona innych postaci

***

Posty: 620
Dołączył(a): 5.12.2003
Offline
PostNapisane: 2 lut 2005, 20:39 
Cytuj  
2 rady:

-literowka w tytule strony skutecznie odstrasza.
-wrzuc strone na jakis hosting bo dziala strasznie wolno a koszty niewielkie (~27zl/rok)


_________________
Tip of the Day
#16. No, you cannot get into Dalaran.


Posty: 36
Dołączył(a): 2.02.2005
Offline
PostNapisane: 2 lut 2005, 20:42 
Cytuj  
:D

Dzieki, ale to ja juz wiem :D ( nie ja robie to stronke )

Server jest w trakcie zmiany na prywatny..
I mam nadzieje ze ktos wezmie slownik do reki .. i ja przerobi :D


_________________
RK2:
Adguar (200 Adv )
Medguar (207 sol)
Najslodsza (114 engi)
Miazga ( 106, rookie sol)
Missmartial ( 32 , freshman MA)
Phionea ( 15 , rookie Doc)
Pomidor ( 9, rookie sol )

Patroller, Shha, Beatka, Zielony .. i tona innych postaci

*

Posty: 94
Dołączył(a): 21.01.2004
Offline
PostNapisane: 3 lut 2005, 22:58 
Cytuj  
jak zmienie serwer na rk2 to będe musiał robić nową postać nie??

*

Posty: 94
Dołączył(a): 15.11.2004
Offline
PostNapisane: 3 lut 2005, 23:55 
Cytuj  
Owszem


_________________
Victuri te Salutant!
Proud member of Legion.

***

Posty: 834
Dołączył(a): 11.12.2001
Offline
PostNapisane: 3 lut 2005, 23:56 
Cytuj  
Hm RK2 nie wymaga paczowania do konca, RK 1 tak... dobrze pamietam? Nie wiem jaka roznica między tym 14x a 15x ale pewnie jakaś jest :)

*

Posty: 94
Dołączył(a): 15.11.2004
Offline
PostNapisane: 4 lut 2005, 01:18 
Cytuj  
RK1 i RK2 to oficjalne serwery i oba jada na tym samym patchu


_________________
Victuri te Salutant!
Proud member of Legion.


Posty: 49
Dołączył(a): 13.06.2004
Offline
PostNapisane: 4 lut 2005, 16:05 
Cytuj  
Niedawno zaczolem grac testowalem serwy RK1 i RK2 na RK2 sa wieksze lagi mniej polakow wiec moze chodzmy wszyscy na RK1 bedze nas wiecej :D

*

Posty: 94
Dołączył(a): 21.01.2004
Offline
PostNapisane: 4 lut 2005, 23:20 
Cytuj  
Na rk1 też by można stworzyć jakąś polską gildie. Jakby powstała to ja sie pisze od razu. Tylko ostatnio nie grałem w ao bo intensywnie gram w noc kruka ale jak przejde to pewnie sie wezme za ao :D


Posty: 49
Dołączył(a): 13.06.2004
Offline
PostNapisane: 4 lut 2005, 23:38 
Cytuj  
Lisz stary spadasz nam z nieba , nas jeste 3 wspanialych ty 4 jeszcze z dwoch takich i pojedzemy tych deciakow z omni :D jak co wal na skype na masterpl9020 :)

*

Posty: 189
Dołączył(a): 6.12.2004
Offline
PostNapisane: 2 mar 2005, 20:49 
Cytuj  
yoo ja też chce do jakiejś gildii bo wiecie.. trudno sie tak samemu zaczyna :lol: Łatwiej sie gra jak mozna z kimś pogadać :]


_________________
Obrazek
Obrazek

*

Posty: 6460
Dołączył(a): 14.07.2002
Offline
PostNapisane: 2 mar 2005, 21:09 
Cytuj  
Pogadac mozna i na botpol zawsze sporo polakow. No ale jak ktos by zakladal pl gildie na rk1 to sie pisze ;p


Posty: 8
Dołączył(a): 1.03.2005
Offline
PostNapisane: 3 mar 2005, 10:34 
Cytuj  
tak wiem ze zapewnie jest oddzielny temat do tago... ale jak sie dolaczyc do jakiegos polskiego klanu?? gram na rk1 .. /sorki za to ale jest wczesnie...kac..itp ;]

*

Posty: 94
Dołączył(a): 21.01.2004
Offline
PostNapisane: 3 mar 2005, 11:21 
Cytuj  
żeby dołączyć do klanu to musisz się spotkać z jakimś z jego członków który może cię do niego przyłączyć. na rk1 polską gildią jest huzaria polska

*

Posty: 6460
Dołączył(a): 14.07.2002
Offline
PostNapisane: 3 mar 2005, 14:04 
Cytuj  
O to istnieje na rk1 polski klan ? :> to ja kce dojsc :>>
/tell Nusku jestes boski ;] i bede wiedzial o co chodzi ;]


_________________
Z racji swojej niestabilności emocjonalnej oraz rujnowania rozrywki innym na zawsze opuściłem to zacne forum z resztkami nasienia Oyci3C'a na okrężnicy po głębokim bansticku. :'(

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.