mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość

Posty: 3
Dołączył(a): 31.08.2006
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2006, 11:51 
Cytuj  
Mój sprzęt to Duron 700, 128MB SDRAM, GF4MX440SE 64MB, net 128kbps.
Więc jeśli wymagania ZALECANE to P III 450MHz, 128 MB RAM, karta 32MB i łącze modemowe, to ja nie pojmuję dlaczego na minimalnych detalach i najniższej rozdzielczości gra działa na moim kompie z prędkością około pół klatki na sekundę ??
Ma ktoś jakiś pomysł ??
Oczywiście najnowsze sterowniki i DirectX 9.0c zainstalowane...
:wtf:


_________________
enigiedeigrekesteope


Posty: 16
Dołączył(a): 22.02.2006
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2006, 11:54 
Cytuj  
imho lacze ciut za slabe i ramu by sie wiecej przydalo...

u mnie prestalo sie ciac jak sie dorobilem 512 ramu i lacza 327kb/s


_________________
Sethralavode 185/4 adv || Veteran @ Podróżnicy Rubi Ka
no pain no game


Posty: 3
Dołączył(a): 31.08.2006
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2006, 12:10 
Cytuj  
Grałem w AO na lepszym kompie przy łączu 128kbps i działało idealnie. Czyli to pewnie ramy :har:


_________________
enigiedeigrekesteope

*

Posty: 107
Dołączył(a): 14.09.2003
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2006, 12:13 
Cytuj  
Tak karta do wymiany. Wydaje mie się, że dopiero od GF5900 gra na max ustawieniach (ale bez poprawiania wody) chodzi bez problemu. Wazne jest też otworzenie portów jeżeli mamy firewalla. Z tego co kiedyś sprawdzałem to przed dx9 obciążenie łącza wynosiło 11 kB/s.
I więcej pamięci.

***
Avatar użytkownika

Posty: 13650
Dołączył(a): 24.08.2004
Offline
PostNapisane: 4 wrz 2006, 10:09 
Cytuj  
Nie martw się, mi też chodziła badziewnie mimo że parokrotnie przewyższam wymagania zalecane. Kiepsko zoptymalizowany silnik i tyle.


Posty: 8
Dołączył(a): 30.08.2006
Offline
PostNapisane: 4 wrz 2006, 21:06 
Cytuj  
jak dlamnie łącze i tyle, bo w dawnej robocie na podobnym łupie grałem i nie cieło.

*

Posty: 104
Dołączył(a): 25.10.2005
Offline
PostNapisane: 4 wrz 2006, 22:03 
Cytuj  
Kiedyś by może nie cięło, od czasu jak był upgrade tekstur taka maszyna jest po prostu za slaba.


_________________
When everything else fails, read the instructions.

**

Posty: 259
Dołączył(a): 11.03.2004
Offline
PostNapisane: 21 wrz 2006, 07:25 
Cytuj  
U mnie na AMD 64 3000+ 1GB ramu 512MB na grafie i sie TNIE!!! mam neo 512 a rozdzielczość to 1024... 32!! o co w tym chodzi??

**

Posty: 290
Dołączył(a): 23.05.2005
Offline
PostNapisane: 21 wrz 2006, 15:27 
Cytuj  
Ścinki przy wczytywaniu postaci? Czy Ci się np. zwiesza na 1-3 sekundy przy wejściu do zatłoczonego miejsca?


_________________
AO: 220/27/67 clan agent @ RK2 pic - Nieaktywny


Posty: 4
Dołączył(a): 24.01.2007
Offline
PostNapisane: 24 sty 2007, 16:55 
Cytuj  
ja mam durona 850mhz, geforce2 400 (32mb,direct9) i 512mb ram
gra mi strasznie tnie na otwartych przestrzeniach, w budynkach chodzi elegancko.Potrezbuje pomocy bo gra jest wypas :/


Posty: 17
Dołączył(a): 15.01.2006
Offline
PostNapisane: 24 sty 2007, 21:04 
Cytuj  
Nawet na takim sprzecie AO teoretycznie powinno smigac, wszystko zalezy od łącza. Mam podobny (no moze ciut lepszy) sprzet i AO chodzi mi w miare normalnie (tak jak wszystkim czyli laguje :D ) ale za to mam potezne łącze.


_________________
AO : Ofy ' Onufryx0 ' Lba, veteran of Podroznicy Rubi-Ka @ RK2 eq


Posty: 4
Dołączył(a): 24.01.2007
Offline
PostNapisane: 25 sty 2007, 18:57 
Cytuj  
a mozna wiedziec ile megowe :P? ja mam gejostrade 256 :/

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.