mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1964 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 95, 96, 97, 98, 99  Następna strona
Autor Wiadomość
*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 19 kwi 2013, 06:25 
Cytuj  
Erelen napisał(a):
Tak, tylko my mamy od razu kasę na jakiś sprzęt, subjoba i doświadczenie. Nowemu graczowi aż tak szybko to nie pójdzie.


widziałeś w czym ludzie expią w Gusgen?
w racial sprzęcie.
byle tylko mieć broń.
nikogo nie obchodzą wyczesane ubranka.
sam zresztą tak expiłem ;D


_________________
Obrazek

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 17 lip 2013, 16:04 
Cytuj  
Na którym serwerze gra najwięcej Polaków?


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

******

Posty: 3739
Dołączył(a): 27.02.2004
Offline
PostNapisane: 17 lip 2013, 16:48 
Cytuj  
*** Lista polskich graczy FF XI ***

Drugi od góry temat.


_________________
"The tendency to whining and complaining may be taken as the surest sign symptom of little souls and inferior intellects."
Francis Jeffrey

****

Posty: 1471
Dołączył(a): 28.04.2009
Offline
PostNapisane: 17 lip 2013, 23:14 
Cytuj  
Lista prawie aktualna trzeba tylko Katsa dodać (aktualnie Lalafer).

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 19 lip 2013, 13:56 
Cytuj  
Mam pytanko odnośnie PlayOnline. Można tam jakoś ustawić, aby przy logowaniu za każdym razem nie wpisywać haseł? Najpierw chce to member password, potem hasło do konta SE :evil: Mam zaznaczoną opcję zapamiętania hasła, ale go nie pamięta :o


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 10:09 
Cytuj  
jeśli nie korzystasz one-time kodu, można to zrobić w opcjach w programie POL.
uruchamiasz POL > wybierasz konto na które chcesz się zalogować > po lewej Settings > tutaj dajesz prze Set Password "SAVE"
po wpisaniu tego w dalszej części logowania się zaznaczasz "ptaszkiem" "Automatically log in on start"


_________________
Obrazek

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 11:35 
Cytuj  
Gli2duS napisał(a):
jeśli nie korzystasz one-time kodu, można to zrobić w opcjach w programie POL.
uruchamiasz POL > wybierasz konto na które chcesz się zalogować > po lewej Settings > tutaj dajesz prze Set Password "SAVE"
po wpisaniu tego w dalszej części logowania się zaznaczasz "ptaszkiem" "Automatically log in on start"


Wszystko tak mam, a i tak muszę oba hasła wpisywać.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Avatar użytkownika

Posty: 42
Dołączył(a): 17.07.2013
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 12:29 
Cytuj  
Nie da się zapamiętać SE account password w POLu

**
Avatar użytkownika

Posty: 7129
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 12:54 
Cytuj  
Ale da sie haslo do POL, wiec teoretycznie tylko jedno powinno sie wpisywac wtedy.

Avatar użytkownika

Posty: 42
Dołączył(a): 17.07.2013
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 12:56 
Cytuj  
No hasło z POLa da sie zapamietać ale tego z SE account juz nie :)

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 26 sie 2014, 16:04 
Cytuj  
Moze mi ktos przypomniec jak teraz zainstalowac na swierzo XI? Wrzucilem instalke i oczywiscie nie moge sie podpiac do POL przy sprawdzaniu updatow - bo go juz nie ma, nie jestem nawet na etapie stworzenia konta.

**
Avatar użytkownika

Posty: 419
Dołączył(a): 20.12.2005
Offline
PostNapisane: 26 sie 2014, 16:56 
Cytuj  
Zerknij tutaj:
http://tehkrizz.net/FFXI/downloads.php


_________________
Obrazek

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 10:29 
Cytuj  
Zassalem i zainstalowalem ten duzy update ale ciagle mam problemy z POL - gra probuje sie ciagle do niego podpiac i sprawdza czy sa nowe wersje, po chwili komunikat 1160 i lipa, czytam ale jakos nie moge trafic na rozwiazanie - jak ktos wie to prosze o podpowiedz

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 19:48 
Cytuj  
Sprawa wyjasniona - problemem sa ustawienia routera a dostepu nie mam, to se pogralem

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 13 cze 2015, 07:21 
Cytuj  
Wczoraj wlaczylem laptopik i patrze na tapete w BING a tutaj .... BIBIKI

http://www.imagenesbing.com/bingimages/12-06-2015.jpg

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 10 sie 2015, 19:28 
Cytuj  
http://www.bing.com/?scope=images&FORM=Z9LH1 - a tutaj kolejny obrazek z binga, dla mnie to wejscie do Chamber of Oracles

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 24 sie 2015, 11:07 
Cytuj  
http://www.imagenesbing.com/bingimages/10-08-2015.jpg - poprawiony link

**

Posty: 337
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 22 lut 2017, 12:51 
Cytuj  
https://bingwallpaper.com/20170221.html - Bastok :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 18479
Dołączył(a): 31.08.2003
Online
PostNapisane: 15 sty 2018, 15:14 
Cytuj  
Mam glupi problem:

korzystajac z wifi w moim domu nie moge sie zalogowac na glowna postac, alty dzialaja

Musze zrobic hotspota z komy i wtedy loguje sie bez problemu, poza tym ze musze troche odcekac, bo jest onfo ze postac jest zalgowana.

Wkurwiajace. Mial ktos podobny problem?

****

Posty: 1916
Dołączył(a): 10.02.2004
Offline
PostNapisane: 15 sty 2018, 15:16 
Cytuj  
mrynar napisał(a):
Mam glupi problem:

korzystajac z wifi w moim domu nie moge sie zalogowac na glowna postac, alty dzialaja

Musze zrobic hotspota z komy i wtedy loguje sie bez problemu, poza tym ze musze troche odcekac, bo jest onfo ze postac jest zalgowana.

Wkurwiajace. Mial ktos podobny problem?


Ja tak mam od czasu do czasu, mój ruter resetuje się raz na 24h i wtedy chyba loguje się na jakieś zjebane IP i nagle nie mogę się lognąć na main, wtedy po prostu restart rutera i w 100 % pomaga.


_________________
D3: Sukoshi#2931

"We noticed people having fun, this problem has been corrected"

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1964 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 95, 96, 97, 98, 99  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.