mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1958 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98
Autor Wiadomość
*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 19 kwi 2013, 06:25 
Cytuj  
Erelen napisał(a):
Tak, tylko my mamy od razu kasę na jakiś sprzęt, subjoba i doświadczenie. Nowemu graczowi aż tak szybko to nie pójdzie.


widziałeś w czym ludzie expią w Gusgen?
w racial sprzęcie.
byle tylko mieć broń.
nikogo nie obchodzą wyczesane ubranka.
sam zresztą tak expiłem ;D


_________________
Obrazek

*

Posty: 5748
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 17 lip 2013, 16:04 
Cytuj  
Na którym serwerze gra najwięcej Polaków?


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

******

Posty: 3741
Dołączył(a): 27.02.2004
Offline
PostNapisane: 17 lip 2013, 16:48 
Cytuj  
*** Lista polskich graczy FF XI ***

Drugi od góry temat.


_________________
"The tendency to whining and complaining may be taken as the surest sign symptom of little souls and inferior intellects."
Francis Jeffrey

****

Posty: 1467
Dołączył(a): 28.04.2009
Offline
PostNapisane: 17 lip 2013, 23:14 
Cytuj  
Lista prawie aktualna trzeba tylko Katsa dodać (aktualnie Lalafer).

*

Posty: 5748
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 19 lip 2013, 13:56 
Cytuj  
Mam pytanko odnośnie PlayOnline. Można tam jakoś ustawić, aby przy logowaniu za każdym razem nie wpisywać haseł? Najpierw chce to member password, potem hasło do konta SE :evil: Mam zaznaczoną opcję zapamiętania hasła, ale go nie pamięta :o


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 10:09 
Cytuj  
jeśli nie korzystasz one-time kodu, można to zrobić w opcjach w programie POL.
uruchamiasz POL > wybierasz konto na które chcesz się zalogować > po lewej Settings > tutaj dajesz prze Set Password "SAVE"
po wpisaniu tego w dalszej części logowania się zaznaczasz "ptaszkiem" "Automatically log in on start"


_________________
Obrazek

*

Posty: 5748
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 11:35 
Cytuj  
Gli2duS napisał(a):
jeśli nie korzystasz one-time kodu, można to zrobić w opcjach w programie POL.
uruchamiasz POL > wybierasz konto na które chcesz się zalogować > po lewej Settings > tutaj dajesz prze Set Password "SAVE"
po wpisaniu tego w dalszej części logowania się zaznaczasz "ptaszkiem" "Automatically log in on start"


Wszystko tak mam, a i tak muszę oba hasła wpisywać.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Avatar użytkownika

Posty: 42
Dołączył(a): 17.07.2013
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 12:29 
Cytuj  
Nie da się zapamiętać SE account password w POLu

**
Avatar użytkownika

Posty: 7106
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 12:54 
Cytuj  
Ale da sie haslo do POL, wiec teoretycznie tylko jedno powinno sie wpisywac wtedy.

Avatar użytkownika

Posty: 42
Dołączył(a): 17.07.2013
Offline
PostNapisane: 20 lip 2013, 12:56 
Cytuj  
No hasło z POLa da sie zapamietać ale tego z SE account juz nie :)

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 26 sie 2014, 16:04 
Cytuj  
Moze mi ktos przypomniec jak teraz zainstalowac na swierzo XI? Wrzucilem instalke i oczywiscie nie moge sie podpiac do POL przy sprawdzaniu updatow - bo go juz nie ma, nie jestem nawet na etapie stworzenia konta.

**
Avatar użytkownika

Posty: 419
Dołączył(a): 20.12.2005
Offline
PostNapisane: 26 sie 2014, 16:56 
Cytuj  
Zerknij tutaj:
http://tehkrizz.net/FFXI/downloads.php


_________________
Obrazek

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 10:29 
Cytuj  
Zassalem i zainstalowalem ten duzy update ale ciagle mam problemy z POL - gra probuje sie ciagle do niego podpiac i sprawdza czy sa nowe wersje, po chwili komunikat 1160 i lipa, czytam ale jakos nie moge trafic na rozwiazanie - jak ktos wie to prosze o podpowiedz

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 19:48 
Cytuj  
Sprawa wyjasniona - problemem sa ustawienia routera a dostepu nie mam, to se pogralem

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 13 cze 2015, 07:21 
Cytuj  
Wczoraj wlaczylem laptopik i patrze na tapete w BING a tutaj .... BIBIKI

http://www.imagenesbing.com/bingimages/12-06-2015.jpg

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 10 sie 2015, 19:28 
Cytuj  
http://www.bing.com/?scope=images&FORM=Z9LH1 - a tutaj kolejny obrazek z binga, dla mnie to wejscie do Chamber of Oracles

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 24 sie 2015, 11:07 
Cytuj  
http://www.imagenesbing.com/bingimages/10-08-2015.jpg - poprawiony link

**

Posty: 336
Dołączył(a): 4.03.2010
Offline
PostNapisane: 22 lut 2017, 12:51 
Cytuj  
https://bingwallpaper.com/20170221.html - Bastok :)

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1958 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.