mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5893 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295  Następna strona
Autor Wiadomość
*

Posty: 157
Dołączył(a): 19.03.2009
Offline
PostNapisane: 27 gru 2010, 18:16 
Cytuj  
Szukam addona, który będzie mi pokazywał duży napis na ekranie/obrazek jak warrior używa spell reflecta i dk dark simulacrum i icebound fortitude. I

Jeszcze był taki addon z taką fikuśna fajną minimapką (z takim kręcacym się obramowaniem) jak kto pamięta to niech zapoda plx.

******
Avatar użytkownika

Posty: 3592
Dołączył(a): 30.07.2005
Offline
PostNapisane: 28 gru 2010, 01:19 
Cytuj  
muflon napisał(a):
Szukam addona, który będzie mi pokazywał duży napis na ekranie/obrazek jak warrior używa spell reflecta i dk dark simulacrum i icebound fortitude. I

Jeszcze był taki addon z taką fikuśna fajną minimapką (z takim kręcacym się obramowaniem) jak kto pamięta to niech zapoda plx.

sprawdź SpellAlert i/lub ncSpellalert

co do minimapy to chodzi ci zapewne o SexyMap


_________________
Obrazek

*

Posty: 157
Dołączył(a): 19.03.2009
Offline
PostNapisane: 28 gru 2010, 02:14 
Cytuj  
thx <3

****

Posty: 1877
Dołączył(a): 22.11.2007
Offline
PostNapisane: 4 sty 2011, 12:33 
Cytuj  
Chciałbym przesunąć minipamkę. Są jest jakiś mod który to umożliwia?


_________________
...

******
Avatar użytkownika

Posty: 3592
Dołączył(a): 30.07.2005
Offline
PostNapisane: 4 sty 2011, 12:49 
Cytuj  
Eleeist napisał(a):
Chciałbym przesunąć minipamkę. Są jest jakiś mod który to umożliwia?

http://www.wowinterface.com/downloads/i ... thing.html


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 12796
Dołączył(a): 17.08.2005
Offline
PostNapisane: 5 sty 2011, 05:02 
Cytuj  
Mod do zmiany fonta/wielkości dmg blizzarda?

******
Avatar użytkownika

Posty: 3592
Dołączył(a): 30.07.2005
Offline
PostNapisane: 5 sty 2011, 08:05 
Cytuj  
Sobtainer napisał(a):
Mod do zmiany fonta/wielkości dmg blizzarda?

http://www.wowinterface.com/downloads/i ... eFont.html


_________________
Obrazek

**

Posty: 461
Dołączył(a): 30.08.2004
Offline
PostNapisane: 5 sty 2011, 13:07 
Cytuj  
A coś do zmiany wyglądu , wielkości i przycisków wkoło mini mapy? i samej mini mapy oczywiście :)

******
Avatar użytkownika

Posty: 3592
Dołączył(a): 30.07.2005
Offline
PostNapisane: 5 sty 2011, 14:45 
Cytuj  
Flacha napisał(a):
A coś do zmiany wyglądu , wielkości i przycisków wkoło mini mapy? i samej mini mapy oczywiście :)

tutaj masz spory wybór addonów wraz z krótkim opisem i przykładowym screenem
http://vranx.com/minimap.htm


_________________
Obrazek


Posty: 49
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 10 sty 2011, 11:32 
Cytuj  
Poszukuje moda który będzie mi pokazywał jako rajd leaderowi kto jakie ma włączone adony. Dajmy na to że widzę kto ma omena włączonego a kto nie. I nie chodzi mi o to czy ktoś ma zainstalowany tylko czy ma włączony w danej chwili.


_________________
Wszystko takie szare... tylko trawa zielona :)

*

Posty: 157
Dołączył(a): 19.03.2009
Offline
PostNapisane: 15 sty 2011, 01:41 
Cytuj  
hai, wie ktoś może jak można wyłączyć nick jakiegoś random gracza, który czasami mi się pojawia pod nazwą lokacji na minimapce? chyba pochodzi od tego czy jestem gdzies w grupie albo w rajdzie jakiś addon to musi ustawiac ale nie wiem jaki? I czy można wyłączyć te bary po prawej stronie ui tzn żeby się nie wyświetlały albo wyświetlały kiedy najade na nie myszką, mam tam ustawione bindy ale dużo miejsca zajmują.

Obrazek

******
Avatar użytkownika

Posty: 4646
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 15 sty 2011, 11:41 
Cytuj  
Moze to sexymap zaznacza kto pinguje na mapie? zobacz w opcjach.


_________________
Once upon a time games was fun and too quickly became about winning, being the best or leveling up to get sick loot. Screw that... it is the time to have fun. - Day9

*

Posty: 157
Dołączył(a): 19.03.2009
Offline
PostNapisane: 15 sty 2011, 22:38 
Cytuj  
K, dzięki to był ten problem ;p. Co do drugiego issue opisanego na górze czy da się to zrobić w defaultowym ui?

******
Avatar użytkownika

Posty: 4646
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 15 sty 2011, 23:11 
Cytuj  
Normalnie mozna je wylaczyc (wlasciwie schowac, bo dalej beda aktywne oczywiscie) w Esc -> Interface, nie pamietam gdzie to konkretnie bylo, ale odznaczasz opcje "Show right bar 1" czy cus w ten desen. Zeby pojawialy sie po najechaniu mysza to musisz miec jakis actiobar addon bo na defaulcie tego na razie zrobic sie nie da.


_________________
Once upon a time games was fun and too quickly became about winning, being the best or leveling up to get sick loot. Screw that... it is the time to have fun. - Day9

***
Avatar użytkownika

Posty: 10233
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 23 sty 2011, 17:01 
Cytuj  
http://www.youtube.com/watch?v=TqKwhA8q ... r_embedded

Na tym filmiku Warek ma fajnie zrobiony ten srodkowy bar (?), na ktorym pokazuja mu sie tylko aktywne skille - HS, BT, etc. Jak zrobic cos takiego?

***
Avatar użytkownika

Posty: 10868
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 31 sty 2011, 22:43 
Cytuj  
Chciałbym wyciągnąć frames'y z LUI, one są napisane w oUF ale nie bardzo wiem jak to przenieść, żeby działało niezależnie od tego całego kombajnu.

/już znalazłem pośrednie rozwiązanie, trzeba powywalać niepotrzebne moduły z katalogu LUI i zostają tylko frames'y


Ostatnio edytowano 2 lut 2011, 21:52 przez Atherius, łącznie edytowano 1 raz

Posty: 28
Dołączył(a): 19.05.2008
Offline
PostNapisane: 2 lut 2011, 01:27 
Cytuj  
witam. czy ktos sie orientuje jak w tukui mozna zmienic wyglad ikon na pasku skilli? jesli tak dzieki z gory za porady :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 10868
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 2 lut 2011, 21:10 
Cytuj  
Szukam addona, dzięki któremu można ustawić na defaultowych action barach skille na całej długości paska - wywalając m.in. micromenu i ikonki od bagów.

Zrobiłem fotomontaż jak to ma wyglądać, istnieje taka modyfikacja, bo niedawno widziałem u kogoś na scr tylko nie mogę tego odszukać.

Obrazek

****
Avatar użytkownika

Posty: 1116
Dołączył(a): 11.04.2005
Offline
PostNapisane: 4 lut 2011, 19:41 
Cytuj  
Bartender. Ustawiasz bary jak chcesz i dodajesz show blizz art. Voila.


_________________
whiteman#2717

**

Posty: 461
Dołączył(a): 30.08.2004
Offline
PostNapisane: 15 lut 2011, 08:57 
Cytuj  
Wie ktos co to za addon na tym filmiku? jakis hud chyba? bo ja mam ice hud ale tu jest fajnie ze nic nie ma na srodku ekranu tylko te wszystkie komunikaty o dmg itp pojawiaja sie tak po bokach postaci...i jest tez oddzielny bar pokaujacy nabijanie holy pointow.

http://www.youtube.com/watch?v=ocFywn8m6ZY

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5893 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.