mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10827 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 542  Następna strona
Autor Wiadomość
*

Posty: 104
Dołączył(a): 26.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 11:30 
Cytuj  
Czy ktos wie ile gdzies polakow gra na serverze RP Argent Dawn i czy to prawda ze na serwerach RP mozna sie poslugiwac tylko angielskim bo inaczej mozna bana dostac ?

******

Posty: 4673
Dołączył(a): 24.11.2001
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 11:37 
Cytuj  
Bana raczej nie...

Ale jakbyś na kanałach ogólnych notorycznie gadał w innym jezyku niż angielski to kto wie :]
Przynajmniej na US. Bo w EU co do języków chyba jest większy luz.

*

Posty: 104
Dołączył(a): 26.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 11:50 
Cytuj  
Zamowilem wow i zapewne bede musial sciagnac tez patche i czy wersja patcha 1.4 styknie czy jeszcze poprzednie beda potrzebne
i na cdprojekt.info jest patch 1.4 tylko ze us czy on bedzie dobry do klijenta EU

******

Posty: 4673
Dołączył(a): 24.11.2001
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 12:05 
Cytuj  
Na początek nie ma się co bawić. Odpał WoW i gra sama Ci ściągnie pacze.
Jak będziesz miał jakieś problemy to dopiero szukaj innych źródeł.

Jakie masz łącze?

*

Posty: 104
Dołączył(a): 26.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 12:12 
Cytuj  
196 (download max 23) ale lepiej by bylo mi jednak sciagnac dzisiaj juz bym zaczal i pozniej bym nie musial czekac

*****

Posty: 2668
Dołączył(a): 19.12.2004
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 12:16 
Cytuj  
www.fileplanet.com


_________________
Jast v2.0

*

Posty: 104
Dołączył(a): 26.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 12:29 
Cytuj  
jeszcze raz ponawiam pytanie czy ten patch 1.4 UK dziala na wersji EU i czy jeszcze beda potrzebne jakies poprzednie wersje jesli tka to prosze podac numerki

**

Posty: 461
Dołączył(a): 11.04.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 12:40 
Cytuj  
Sebo napisał(a):
jeszcze raz ponawiam pytanie czy ten patch 1.4 UK dziala na wersji EU i czy jeszcze beda potrzebne jakies poprzednie wersje jesli tka to prosze podac numerki

ad 1. TAK
ad 2 NIE
PS
zainstalowalem wowa u szwagra i zonk:)
athlo2000 R9550 512ram sciagniety patch.. i ...

za kazdym razem program nieodpowiada :lol:
przeinstalowane dx90c :)
dxdiag odpalony wszystko gra.. inne gry farcry itp dzialaja..
a tak chcialem na wlasne galy zobaczyc jak wyglada na R9550 :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 31462
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 17:08 
Cytuj  
Zamowilem WoWa, chce placic pe-paid ale chce skorzystac z darmowego miesiaca, by zobaczyc jak to wszystko bedzie dzialac, nie chce wywalac kasy w bloto na zakup pre-paid i miec 3 miesiace gry, gdy mi lacze nie pozwoli na komfortowa gre...

Dlatego chcialem podac numer karty znajomego lub podac numer stad: http://www.darkcoding.net/gencc-online.py - ponoc jest sprawdzone i dziala...

Tylko pytam sie czy w tym nie ma zadnego ryzyka, ze np. strace "klucz" do gry, albo zamrozi mi konto? Czy po wykorzystaniu tego numeru karty, bede mogl przerwac placenie - zakonczyc, przerwac gre ?


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.

******

Posty: 4673
Dołączył(a): 24.11.2001
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 17:36 
Cytuj  
Coś tam przypominam sobie, że blizz weryfikuje numer karty natychmiast po rejestracji więc nie pograsz sobie z fałszywym numerem, w najgorszym wypadku stracisz też klucz.

***
Avatar użytkownika

Posty: 31462
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 19:25 
Cytuj  
ponoc gdy sie wpisze ten numer z tej strony to blizz wywali "NO SUBSCRIPTION" ale miesiac bedzie mozna grac...

ale moze 1 raz warto sprobowac? Bo chyba od razu mi nie zablokuja konta?


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.

*

Posty: 104
Dołączył(a): 26.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 maja 2005, 19:37 
Cytuj  
Wpiszesz numer bedziesz gral darmowy miesiac, ale juz nastepny nie zagrasz poniewaz numer jest nieaktualny i napewno nie zablokuja konta

******

Posty: 4673
Dołączył(a): 24.11.2001
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 11:14 
Cytuj  
Starting with tomorrow's (04-05-05) scheduled maintenance we're operating under a new maintenance schedule which will begin at 6AM and end at 12PM PDT

Może mi to ktoś przetłumaczyć?

*

Posty: 104
Dołączył(a): 26.01.2005
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 12:23 
Cytuj  
Ja jeszcze w sprawie serwerow

Czy ktos kto gra na serwie Doomhammer Pve moze mi powiedziec czy jest wiecej polakow niz 5 ?


Posty: 30
Dołączył(a): 28.09.2004
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 13:58 
Cytuj  
Hejka

Czy ktos wie co zrobic zeby Elitarne bestie zachowaly swoje statusy jak sie je oswaja.

Pozdrowionka

******

Posty: 4673
Dołączył(a): 24.11.2001
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 14:03 
Cytuj  
Zanim zaczniesz oswajać, trzeba trzy razy podskoczyć i splunąć przez lewe ramie...

Ale poważnie... to się nie da... to chyba by lekkie było przegięcie, nie uważasz?


Posty: 30
Dołączył(a): 28.09.2004
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 14:18 
Cytuj  
Hejka

Da sie bo tejmuje tylko ze staty spadaja o polowe. Sa oczywiscie moby ktore nie mozna.

Ciao

**

Posty: 441
Dołączył(a): 13.02.2005
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 14:52 
Cytuj  
Obrazek

*

Posty: 99
Dołączył(a): 2.05.2005
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 16:10 
Cytuj  
Jak w temacie, pytanie początkującego. Czy Low/Medium/High obok nazw realmów określa ile osób gra w danym momencie na sewerze, czy też ile ogólnie postaci jest założynych na servie?
I czy ktoś wie jakie to dokładnie przedziały? Chodzi mi o to, że np. Low 0-1000 osób, Medium 1001-4000, High 4001-5000 (z tego co mi wiadomo max liczba osób grających w danym momencie na servie to 5000?).
Co to są te macro? Czy służą tylko do tego, żeby poprzez jedno kliknięcie napisać jakiś tekst, czy też żeby szybko uruchomić jakiś spell? I czy na nie są skróty klawiaturowe, czy klika się w ikonę myszką?
Dzięki za wyrozumiałość...

******

Posty: 4673
Dołączył(a): 24.11.2001
Offline
PostNapisane: 3 maja 2005, 16:11 
Cytuj  
Agar napisał(a):
Czy ktos wie co zrobic zeby Elitarne bestie zachowaly swoje statusy jak sie je oswaja.


Elitarne da się oswajać, nie wszystkie ale się sporo da.

Agar napisał(a):
Da sie bo tejmuje tylko ze staty spadaja o polowe. Sa oczywiscie moby ktore nie mozna.


Po stamowaniu Elitarne moby tracą status elite i korzyści w statach z tego wynikające. Koniec kropka.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10827 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 542  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.