mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10827 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542  Następna strona
Autor Wiadomość
*****
Avatar użytkownika

Posty: 2387
Dołączył(a): 18.11.2001
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 17:53 
Cytuj  
Czy lag podczas sprzedawania, kupowania itd. to jest normalne zjawisko? Ping niski i stabilny, a wszystko w tej grze zalagowane i nie wiem czy to ja czy to gra. Jak kupuję od npc kilka itm to muszę poczekać od sec do kilku sec by pojawiły mi się w plecaku (np. szybko kliknę 10x na coś to pojawia mi się po 3 sztuki co 1-2sec). Na pocztę też czasem czeka się "wieczność", jest ikonka z mailem a skrzynka pusta.

Wszystko w tej grze laguje (oprócz gadania z npc, poruszania się i walki - chyba, bo ciężko wyczuć jak się lvluje), postacie/moby czasami wczytują się wręcz na mnie pomimo ustawienia wszystkiego na max. Coś można z tym zrobić, czy to po prostu technologia blizzarda 2004?

Jakieś addony warto instalować? gram sobie solo, lvluje dk. Nie grałem od 2005 więc kompletnie się nie orientuję.

*
Avatar użytkownika

Posty: 5770
Dołączył(a): 24.01.2008
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 21:39 
Cytuj  
Zygora sobie sciagnij do lvlownia


_________________
Vanilla Wow: Nyxs - Rogue Undead

******
Avatar użytkownika

Posty: 4646
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 22:24 
Cytuj  
Lekki lag przy korzystaniu z AH, vendorow i maila to norma. Tak jak piszesz to pewnie kwestia starego silnika, baz danych itd. Jeśli nie masz delaya przy używaniu skilli to wszystko jest ok.


_________________
Once upon a time games was fun and too quickly became about winning, being the best or leveling up to get sick loot. Screw that... it is the time to have fun. - Day9

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2980
Dołączył(a): 29.02.2008
Offline
PostNapisane: 19 sie 2014, 23:25 
Cytuj  
Morgul napisał(a):
Jakieś addony warto instalować? gram sobie solo, lvluje dk. Nie grałem od 2005 więc kompletnie się nie orientuję.


O, ja podobnie - leveluję sobie proto paladyna (solując po drodze classic dungeony). Na jakim serwerze grasz?


_________________
For the pony!

****
Avatar użytkownika

Posty: 1928
Dołączył(a): 15.10.2004
Offline
PostNapisane: 20 sie 2014, 08:15 
Cytuj  
Czy ktos wie czy do konta battle.net gdzie mam juz eu wowa mozna dodac wow ale us? pracuje od 18 do 4 wiec rajdy na eu odpadaja ale z drugiej strony 4 to w usa 20 wiec akurat na rajdzik.

***
Avatar użytkownika

Posty: 10590
Dołączył(a): 26.02.2002
Offline
PostNapisane: 20 sie 2014, 09:38 
Cytuj  
Raczej nie. eu.battle.net i us.battle.net to oddzielne serwisy.

X.


_________________
Zasady postowania

****
Avatar użytkownika

Posty: 1928
Dołączył(a): 15.10.2004
Offline
PostNapisane: 20 sie 2014, 09:46 
Cytuj  
dzieki za odpowiedz
triala mam tylko eu do wyboru jak sprawdzalem. Puscilem ticketa z zapytaniem moze cos wykombinuja :)

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2980
Dołączył(a): 29.02.2008
Offline
PostNapisane: 21 sie 2014, 07:48 
Cytuj  
Postal napisał(a):
dzieki za odpowiedz
triala mam tylko eu do wyboru jak sprawdzalem. Puscilem ticketa z zapytaniem moze cos wykombinuja :)


Da rade tak zrobić. Wystarczy na stronie swojego konta zmienić adres lokalizacji (gdzieś na dole ekranu) i jak strona się przeladuje, kliknąć pobieranie klienta. Ja tak mam od lat z 2 wersjami startowym.


_________________
For the pony!

****
Avatar użytkownika

Posty: 1928
Dołączył(a): 15.10.2004
Offline
PostNapisane: 25 sie 2014, 19:45 
Cytuj  
dzieki udalo sie.

Dodalem startowy z us tylko kolejny problem wyskoczyl nie potrawie z app battle.net zmienic zeby startowal wow us widzi tylko z eu konta
Nie ma takiej opcji jak przy d3 czy hs ze mozna region wybrac na ktorym sie gra. Jakies rady?

****
Avatar użytkownika

Posty: 1928
Dołączył(a): 15.10.2004
Offline
PostNapisane: 25 sie 2014, 19:49 
Cytuj  
ok jestem downem wystarczylo wygladowac sie z appki i wybrac inny region przy lgoowaniu :)

****
Avatar użytkownika

Posty: 1928
Dołączył(a): 15.10.2004
Offline
PostNapisane: 25 sie 2014, 21:16 
Cytuj  
down^2 zmienilem app battle.net na amerykanski ale wciaz wykrywa tylko europejskie serwery a startera mam us ;/

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 5 paź 2014, 19:21 
Cytuj  
Jak najtaniej kupić pandy i abonament? Ewentualnie pandy i nadchodzący dodateki plus abonament.
Chodzi mi o najlepszą ofertę cenową na teraz, najchetniej same pandy i abonament - może jest jakaś promocja o ktorej nie wiem.


_________________
psn

****

Posty: 1061
Dołączył(a): 26.08.2005
Offline
PostNapisane: 21 gru 2015, 09:24 
Cytuj  
Hej,

mam takie pytanie, zrobilem sobie boosta postaci do 100lvl (za zakup dodaku LEgion). I moje pytanie jest nastepujace:

Chce sobie na tej postaci zrobic loremastera WoD - ale nie wiem gdzie zaczac questy, dokladnie w ktorym miejscu rozpoczyna sie pierwszy quest, gram po stronie alliance, chyba musze sie udac do Shadowmoon Valley, ale bylbym wdzieczny w ktore dokladnie miejsce.


_________________
jey#2178
BF3: jeyjeykrk
PSN: jeyjeykrk

***
Avatar użytkownika

Posty: 686
Dołączył(a): 16.04.2005
Offline
PostNapisane: 21 gru 2015, 21:44 
Cytuj  
Quest bierzesz w Stormwind, potem Blasted lands i dopiero Shadowmoon Valley dopiero po dosyć długim chainie wstepnym.


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 16 mar 2016, 19:35 
Cytuj  
Musze wbić Warlockiem lvl 16 na lvl 20. Mam full rest i żadnych potów i boostów. Ile to zajmie godzin (w przybliżeniu) w instancjach? (4 mam dostępne instancje na lvl 16-21)


_________________
psn

***

Posty: 533
Dołączył(a): 2.01.2005
Offline
PostNapisane: 16 mar 2016, 19:37 
Cytuj  
Bez heirloomow bedziesz musial chyba ze 2 rozne instancje zrobic, ale na pewno nie zajmie to wiecej jak 2 godziny.

***
Avatar użytkownika

Posty: 10868
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 16 mar 2016, 19:42 
Cytuj  
Deshroom napisał(a):
Musze wbić Warlockiem lvl 16 na lvl 20. Mam full rest i żadnych potów i boostów. Ile to zajmie godzin (w przybliżeniu) w instancjach? (4 mam dostępne instancje na lvl 16-21)


Nie masz już w co grać? ;p


_________________
@polygamia

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 16 mar 2016, 19:43 
Cytuj  
Atherius napisał(a):
Deshroom napisał(a):
Musze wbić Warlockiem lvl 16 na lvl 20. Mam full rest i żadnych potów i boostów. Ile to zajmie godzin (w przybliżeniu) w instancjach? (4 mam dostępne instancje na lvl 16-21)


Nie masz już w co grać? ;p

Na starterze gram (instaluje się) altem z main konta. Dostane portret do HS https://www.youtube.com/watch?v=VggabHnUH8A
Wygląda jak facet ale zawsze :P


_________________
psn

**

Posty: 225
Dołączył(a): 25.11.2001
Offline
PostNapisane: 14 kwi 2016, 07:43 
Cytuj  
Hej.

Jest ktoś na BL ?

***
Avatar użytkownika

Posty: 536
Dołączył(a): 21.08.2008
Offline
PostNapisane: 19 maja 2016, 11:01 
Cytuj  
kupując battlechesta 6.0 z boostem na max lvl dostaje sie jakies podstawowe eq do niego? czy na golasa trzeba latac i sie meczyc?

nachodzi mnie na WoWa i sie tak zastanawiam

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10827 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.