mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
***
Avatar użytkownika

Posty: 18163
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 21 wrz 2016, 21:03 
Cytuj  
http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/9296


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

***
Avatar użytkownika

Posty: 633
Dołączył(a): 2.12.2005
Offline
PostNapisane: 22 wrz 2016, 09:02 
Cytuj  
Bezantenowce mają przeważnie słabszy zasięg.

****
Avatar użytkownika

Posty: 1772
Dołączył(a): 16.01.2007
Offline
PostNapisane: 1 lis 2016, 12:07 
Cytuj  
Mam problem z routerem lte d-link dwr-921
Mam wyżej wymieniony sprzęt i są dni, że wszystko działa ok, ale zdarza się,że trzeba go resetować co 10 minut.
Sygnał cały czas jest na maksa, odłączenie i dołączenie do sieci nie pomaga.
Ruter trzeba fizycznie wyłączyć/włączyć.

Ma ktoś może jakiś pomysł co można by z tym zrobić ?

***
Avatar użytkownika

Posty: 18163
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 1 lis 2016, 12:32 
Cytuj  
jak na gwarancji to serwis, jak nie to update i nadzieja że mu się polepszy, czasami cuda takie robi padnięty zasilacz.


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 5 lis 2016, 14:16 
Cytuj  
chciałbym dualband zrobić bo już mam 2 urządzenia które skorzystałyby z 5GHz

mam taki i działa bardzo dobrze od kilku lat.
http://www.asus.com/pl/Networking/RTN12 ... fications/


z tych 3 który wybrać? (ma mieć przynajmniej 4 x RJ45. więcej wymagań nie mam ale mógłby mieć dobre bebechy bo dużo mam tych urządzeń, nie znam się ale chyba router ma jakąś pamięć czy procesor)
Obrazek


_________________
psn

****
Avatar użytkownika

Posty: 1075
Dołączył(a): 8.05.2006
Offline
PostNapisane: 5 lis 2016, 14:42 
Cytuj  
Jeśli wpinasz się w RJ45 i masz coś na kablu w sieci (lub planujesz w przyszłości, np jakiś NAS), to tylko i wyłącznie środkowy Archer C2, bo obsługuje sieć LAN 1Gb/s.


_________________
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!

***
Avatar użytkownika

Posty: 17020
Dołączył(a): 21.11.2001
Offline
PostNapisane: 5 lis 2016, 14:43 
Cytuj  
Mam Archera i jest bdb.

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 5 lis 2016, 15:22 
Cytuj  
Dzięki to wezmę Archer bo w sumie NAS QNAP to już mam.


_________________
psn

***
Avatar użytkownika

Posty: 18531
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 5 lis 2016, 16:35 
Cytuj  
Tp-linki to gowno, asusy tez. Strasznie awaryjne.

Lepiej dolozyc pare zlodych i kupic jakiegos d-linka.

***
Avatar użytkownika

Posty: 17020
Dołączył(a): 21.11.2001
Offline
PostNapisane: 5 lis 2016, 17:19 
Cytuj  
Rofl

***
Avatar użytkownika

Posty: 31371
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 5 cze 2017, 14:40 
Cytuj  
Router TP-LINK Archer C5 ktos cos wie o tym sprzecie?
ta c2 daje rade?

***
Avatar użytkownika

Posty: 31371
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 6 cze 2017, 15:25 
Cytuj  
fajny, ale drogi.
kupilem jakiegos fritzboxa.

***
Avatar użytkownika

Posty: 18163
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 6 lut 2018, 13:53 
Cytuj  
https://www.gearbest.com/wireless-route ... tml?wid=91
z kodem SFPLROGO48 wychodzi ~98zł i wysyłka z polskiego magazynu !


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

******
Avatar użytkownika

Posty: 3942
Dołączył(a): 18.07.2006
Offline
PostNapisane: 17 mar 2018, 17:43 
Cytuj  
Potrzebuję Router wifi 5 GHz + ethernet 1 GBit. Jak najtańszy godny polecenia. Ogólnie mam router od dostawcy Toya z wifi 5 GHz, ale nie mam dostepu do panelu administracyjnego. Nie działa DLNA PC->TV.

Poza tym mam publiczne IP i chce postawić sobie NAS do którego będę miał dostęp z poza sieci lokalnej. Do tego DLNA, Nintendo Switch, Xiaomi Mi TV Box, serwer multimediów. Chcę żeby wszystko śmigało bez problemu. Wifi jakiegoś szałowego nie potrzebuję bo wszystko w jednym pokoju.

Co polecacie?

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.