mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
******
Avatar użytkownika

Posty: 4646
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 13 sie 2014, 14:00 
Cytuj  
Shador von Dal napisał(a):
45pln za odnowienie? Dejmn! Dzięki, idzie do bookmarków.

Sam znalazlem przez przypadek, nigdzie nie widzialem ich reklam, a maja najtansze odnowienia. o_0


_________________
Once upon a time games was fun and too quickly became about winning, being the best or leveling up to get sick loot. Screw that... it is the time to have fun. - Day9

***
Avatar użytkownika

Posty: 31555
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 17 sie 2014, 22:21 
Cytuj  
odnosnie tego co pytalem.

hostinger.pl, domena u nich, plan hostingu za free.
2 dni czekania na jakieś konfiguracje z dupy dot. domeny.
Pozniej zainstalowany wordpress w moment i reszta to byla chwila.

cos tam slyszalem, ze lepiej byloby dac komus 1000 zl...

Ps. nie pokaze, bo to prywatna sprawa.


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.


Ostatnio edytowano 17 sie 2014, 22:40 przez Highlander, łącznie edytowano 1 raz
***
Avatar użytkownika

Posty: 13255
Dołączył(a): 7.11.2004
Offline
PostNapisane: 17 sie 2014, 22:37 
Cytuj  
Pokaż.


_________________
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent

****
Avatar użytkownika

Posty: 1313
Dołączył(a): 5.05.2008
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 08:12 
Cytuj  
Taa... darmowe hostingi: http://www.webhostingtalk.pl/topic/4296 ... =hostinger

Może to i dobre do sprawdzenia jak się stawia WordPressa albo jakieś zabawy, ale stawiać na tym coś poważniejszego... oj nie :)


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 31555
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 08:30 
Cytuj  
ale ja nie potrzebuje nic poważniejszego.
co zresztą pisałem, ze hostinger się do rzeczy poważniejszych pewnie nie będzie nadawal, bo wlasnie czytałem to samo co powyżej ;]


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.

****
Avatar użytkownika

Posty: 1313
Dołączył(a): 5.05.2008
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 09:00 
Cytuj  
A, to spoko. Myślałem, że to zgodnie z tematem pod jakiś sklep internetowy ;)


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 31373
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 09:04 
Cytuj  
moze bedzie sprzedawal swoje posty na dowolnym forum.
'tysionc za tysionc'! promocja! co najmniej 2 linijki wypowiedzi!
:)

***
Avatar użytkownika

Posty: 31555
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 09:10 
Cytuj  
Ty też możesz zacząć to robić, "przyganiał kocioł garnkowi"

I nie, nic nie sprzedaje ani nic z tych rzeczy. Dla kogoś, bez profitów.


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.

***
Avatar użytkownika

Posty: 31373
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 18 sie 2014, 09:13 
Cytuj  
nah, czekam az zrobisz rozpoznanie i zobacze czy warto :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 18259
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 19 sie 2014, 14:27 
Cytuj  
jest jakiś moduł do prestashop z logowaniem przez portale społecznościowe ?
oczywiście darmowy i bezpieczny by się przydał :)


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

***
Avatar użytkownika

Posty: 31555
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 26 sie 2014, 23:12 
Cytuj  
Czy mozna na stronke wrzucic jakis donate button ale tak by sie to odbywalo w sposob anonimowy?

w pay palu widzą tylko e-maila czy widzą imie i nazwisko?


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 07:03 
Cytuj  
jak wejdziesz do paypala to widzisz imię i nazwisko, nawet adres.

*
Avatar użytkownika

Posty: 6496
Dołączył(a): 17.01.2005
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 07:27 
Cytuj  
Highlander napisał(a):
Czy mozna na stronke wrzucic jakis donate button ale tak by sie to odbywalo w sposob anonimowy?

w pay palu widzą tylko e-maila czy widzą imie i nazwisko?


Zainteresuj się tzw. pośrednikami jeśli nie chcesz żeby było widać.


_________________
Obrazek

***

Posty: 13931
Dołączył(a): 28.08.2010
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 09:11 
Cytuj  
@highlander
showup.tv czy wspierasz isis? :wink:


_________________
Zbanowany permanentnie, bez mozliwosci odwolania od bana.

***
Avatar użytkownika

Posty: 31555
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 27 sie 2014, 09:30 
Cytuj  
nah, pomagam komus ale bardziej chodzi o szczytne cele ale chciałbym by się to odbylo bez imion i nazwisk.

generalnie pytanie bardziej na przyszlosc.


_________________
EvE Online - Highlander Northcourt.

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2270
Dołączył(a): 20.12.2004
Offline
PostNapisane: 8 paź 2014, 16:07 
Cytuj  
Ja wreszcie odpaliłem moj sklepik na prestashicie

http://www.planetdeco.pl

Niah mi pomógł skonfigurować swerwer i CentOsa. I za Hosting 35/mc netto mam na SSD (byłą też opcja 20zł/mc netto) - Jak na duża ilośc zdjęć to ładnie się ładuje.


_________________
Turbot

***
Avatar użytkownika

Posty: 13255
Dołączył(a): 7.11.2004
Offline
PostNapisane: 8 paź 2014, 23:19 
Cytuj  
Nie działa.


_________________
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent

***

Posty: 13931
Dołączył(a): 28.08.2010
Offline
PostNapisane: 8 paź 2014, 23:51 
Cytuj  
Coś u nich. U siebie też nie mogę wejść ani na serwer po ip i po domenie. ssh też nie działa. W Panelu online i tym podobne. Jutro pomyśle. Spierdalam spać.


_________________
Zbanowany permanentnie, bez mozliwosci odwolania od bana.

***

Posty: 13931
Dołączył(a): 28.08.2010
Offline
PostNapisane: 9 paź 2014, 09:42 
Cytuj  
Działa, widocznie vipower miał jakiś maintenance.


_________________
Zbanowany permanentnie, bez mozliwosci odwolania od bana.

***
Avatar użytkownika

Posty: 18577
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 4 lis 2014, 20:20 
Cytuj  
Mam dziwny problem z presta:

zrobilem rabat na wszystkie katalogi i rabat dziala ale tylko w dwoch walutach, w pozostalych dwoch nie. Ktos mial moze podobny problem ale ma pomysl jaka moze byc przyczyna?

Mam najnowsza wersje presty, wszystko zaktualizowane. Dla wszystkich walut mam takie same reguly.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.