mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 16:37 
Cytuj  
kurewa no. tak chwalilem ten play a tu masz psia mac. przekroczylem 100gb (xcomy sromy i troche gb sie sciagalo) i bum mam internet z dupy. dzwonie na infolinie i sie dowiaduje ze to z automatu i nie ma szans musze czekac na nowy miesiac. bladz. a jak podpisywalem umowe to koles mi wyraznie powiedzial ze to sie zdarza rzadko zeby komus zablokowali szybkosc. mam to reklamowac?


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 16:38 
Cytuj  
jedni mają 100 prędkość inni pojemność... kup coś porządnego. reklamować zawsze możesz ale umowe to Ty czytałeś nie my.

przeczytaj czy mogą wyłączyć, u mnie jest tak że jak przekrocze to internet jest ale nie działa... w play jeszcze będę 10 dni.
play leci z tym w huja bo podobno obcina jakieś bramki czy coś i nie działa. zdążyło mi się raz bo mam 3gb w telefonie.


_________________
psn

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 16:42 
Cytuj  
zebym mogl to bym kupil kurewa. moge jedynie tepse ze smiesznymi predkosciami ale niemilitowana i wlasnie internet typu play.


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 16:44 
Cytuj  
olej, żal tracić nerwy. kup drugą kartę / abonament. wiadomo że nie ugrasz z takim play nic mądrego (jak z każdym innym operatorem)

Może masz jakiś telefon żeby router wifi zostawić na 2 tygodnie. 5gb ci styknie.


_________________
psn

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 17:03 
Cytuj  
mam ciagle tespe jeszcze ale to kurewa wolne jak wol.


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

***
Avatar użytkownika

Posty: 17532
Dołączył(a): 24.02.2004
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 17:09 
Cytuj  
tepsa w centrum warszawy w starych blokach często ma problemy z 10mb/s


_________________
psn

***
Avatar użytkownika

Posty: 10868
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 17:32 
Cytuj  
Ale on na wiosce mieszka także pewnie nie lepiej będzie.
http://www.play.pl/uslugi/nielimitowany-internet-lte/
Czyli co "nielimitowany internet" a jak przekroczysz 100gb to się nagle robi limitowany? Powinni tych kurwów UOKiK karać, że jak jest limit to trzeba o tym pisać na głównej stronie a nie jakieś jebane regulaminy itp. że jak się wczytasz to dopiero wychodzi szydło z worka jak to na prawdę jest.


_________________
@polygamia

***
Avatar użytkownika

Posty: 18259
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 17:36 
Cytuj  
Orange czyli dawna tepsa w moim regionie ostro przerabia przyłącza, a nie jest to tanie bo to dzielnica domków jednorodzinnych i często tak jak do mnie od słupa trzeba było ciągnąć aż 60 metrów kabla i robić nową instalacje wszędzie.
Co ciekawe nawet kilometr od centrali śmiga z pełnym 80mbit, polecam jeśli macie w okolicy dobrą centrale, a ci co mają najnowsze to śmiga 200mbit bez zająknięcia ale jest tego mało jeszcze poza centrum.


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

*
Avatar użytkownika

Posty: 6997
Dołączył(a): 27.08.2005
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 18:38 
Cytuj  
To "nielimitowany" jest do ilości danych, nie szybkości. Widziałem że ludzie coś tam robili z lejkami, odstąpienie od umowy, pozwy zbiorowe - ale generalnie chujnia z tym.

***
Avatar użytkownika

Posty: 17020
Dołączył(a): 21.11.2001
Offline
PostNapisane: 18 lut 2016, 19:09 
Cytuj  
Ta dokładnie. Nie limitują Ci dane ale ucinają jaja transferowi. A ludzie się nabierają :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 12370
Dołączył(a): 23.04.2002
Offline
PostNapisane: 19 lut 2016, 22:53 
Cytuj  
Piszpan napisał(a):
kurewa no. tak chwalilem ten play a tu masz psia mac. przekroczylem 100gb (xcomy sromy i troche gb sie sciagalo) i bum mam internet z dupy. dzwonie na infolinie i sie dowiaduje ze to z automatu i nie ma szans musze czekac na nowy miesiac. bladz. a jak podpisywalem umowe to koles mi wyraznie powiedzial ze to sie zdarza rzadko zeby komus zablokowali szybkosc. mam to reklamowac?



http://www.pcworld.pl/news/402887/Play. ... imitu.html

poczytaj komentarze


_________________
"Trust your heart if the seas catch fire, live by love though the stars walk backward."

***

Posty: 13931
Dołączył(a): 28.08.2010
Offline
PostNapisane: 20 lut 2016, 22:47 
Cytuj  
Aldatha napisał(a):
Piszpan napisał(a):
kurewa no. tak chwalilem ten play a tu masz psia mac. przekroczylem 100gb (xcomy sromy i troche gb sie sciagalo) i bum mam internet z dupy. dzwonie na infolinie i sie dowiaduje ze to z automatu i nie ma szans musze czekac na nowy miesiac. bladz. a jak podpisywalem umowe to koles mi wyraznie powiedzial ze to sie zdarza rzadko zeby komus zablokowali szybkosc. mam to reklamowac?



http://www.pcworld.pl/news/402887/Play. ... imitu.html

poczytaj komentarze


na chuj? serio pytam. na chuj?


_________________
Zbanowany permanentnie, bez mozliwosci odwolania od bana.

*
Avatar użytkownika

Posty: 5067
Dołączył(a): 22.07.2007
Offline
PostNapisane: 21 lut 2016, 12:10 
Cytuj  
Poleci ktoś jakiś router z mocnym sygnałem? Spory dom jednorodzinny musi w całości pokryć :(

**

Posty: 9233
Dołączył(a): 6.06.2010
Offline
PostNapisane: 21 lut 2016, 13:40 
Cytuj  
Czasem szukanie na siły jednego wybitnie mocnego nie ma sensu i lepiej wziąć dwa 'normalne'. Drugi robi za Access Point i rozprowadza dalej sygnał pokrywając drugą połówkę domu.

*
Avatar użytkownika

Posty: 5067
Dołączył(a): 22.07.2007
Offline
PostNapisane: 21 lut 2016, 14:19 
Cytuj  
To jest opcja za którą ja jestem, ale szukam wedle wytycznych dla mojego brata :D

**

Posty: 9233
Dołączył(a): 6.06.2010
Offline
PostNapisane: 21 lut 2016, 14:37 
Cytuj  
Aha. No cóż klient płaci i wymaga :wink: Niestety co do konkretnego modelu nie pomogę, nie orientuje się co w tej chwili jest na rynku.

*
Avatar użytkownika

Posty: 5067
Dołączył(a): 22.07.2007
Offline
PostNapisane: 21 lut 2016, 18:45 
Cytuj  
No właśnie mało kto się orientuje :p. Sytuacje utrudnia brak limitu cenowego :0

Z drugiej strony i tak nie ma routera który przez kilka ścian będzie miał pelny sygnał :/

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 27 wrz 2016, 16:06 
Cytuj  
internet nc+ ktos cos?


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

***
Avatar użytkownika

Posty: 18259
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 27 wrz 2016, 16:21 
Cytuj  
nc+ = orange = tpsa = jeśli przedmieścia to ciągną skrętkę do budynku i masz dwa osobne kanały do netu i tv, działa bardzo dobrze 80mb, jeśli bliżej centrum to masz normalnie kablówkę lub światłowód 200mb.


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 27 wrz 2016, 17:42 
Cytuj  
doczytalem wlasnie ze bazuja na sieci komorkowej play. czyli bdobrze jedynie maja taki sam limit 100gb ;/ ale cos niby mzona zaoszczedzic biorac tv i internet w pakiecie.


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.