mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
*

Posty: 154
Dołączył(a): 17.09.2009
Offline
PostNapisane: 11 sie 2012, 00:56 
Cytuj  
przytulę kluczyk na PM jak ktoś posiada na weekendową betę, z góry dzięki.

*****

Posty: 2392
Dołączył(a): 17.07.2004
Offline
PostNapisane: 11 sie 2012, 13:39 
Cytuj  
O, a ja am plejstejszon w pokoju obok nie używane:D Jak ktoś ma kluczyk to chętnie bym tą grę obczaił :)


_________________
Obrazek

*

Posty: 154
Dołączył(a): 17.09.2009
Offline
PostNapisane: 11 sie 2012, 13:52 
Cytuj  
a ja byłem pierwszy :) podobno gra ma bys f2p ? prawda to ?

*****

Posty: 2392
Dołączył(a): 17.07.2004
Offline
PostNapisane: 12 sie 2012, 13:19 
Cytuj  
Kruzer napisał(a):
a ja byłem pierwszy :) podobno gra ma bys f2p ? prawda to ?


Też tak słyszałem więc chyba prawda:)


_________________
Obrazek

*

Posty: 154
Dołączył(a): 17.09.2009
Offline
PostNapisane: 12 sie 2012, 19:07 
Cytuj  
jest to choć trochę lepsze od biednego Planetside 2 ?

***
Avatar użytkownika

Posty: 31378
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 12 sie 2012, 19:13 
Cytuj  
nie.
planetside jest na ta chwile zdecydowanie lepszy.

***
Avatar użytkownika

Posty: 31378
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 15 sie 2012, 16:46 
Cytuj  
dodali mouse&keyboard support.

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 17 sie 2012, 17:39 
Cytuj  
Kruzer napisał(a):
jest to choć trochę lepsze od biednego Planetside 2 ?


A niby czemu PS2 jest biedne? Jest lepsze od PS1 a to było bardzo dobre.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 18 sie 2012, 20:55 
Cytuj  
Mendol napisał(a):
dodali mouse&keyboard support.



:/ ciekawe po co...

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 20 sie 2012, 11:06 
Cytuj  
Mark24 napisał(a):
Mendol napisał(a):
dodali mouse&keyboard support.



:/ ciekawe po co...


Bo PS3 bez problemu obsługuje myszkę i klawiaturę.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

**
Avatar użytkownika

Posty: 7080
Dołączył(a): 13.05.2005
Offline
PostNapisane: 20 sie 2012, 11:31 
Cytuj  
wlasnie sobie przypomnialem,ze dostalem w czerwcu invite do closed bety dusta na ps3 - bylby ktos zainteresowany kodem? jak bedzie wiecej chetnych to rzuce kostka,czy cos w tym stylu ;)


_________________
rufen.@steam
rufenn@psn
rufen@wot

******
Avatar użytkownika

Posty: 3185
Dołączył(a): 13.12.2004
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 08:51 
Cytuj  
Bede chyba musial kupic myszke i klawe, i do tego biurko przesunac do pokoju z TV zeby w to grac.

Nie oszukujmy sie, gra jest brzydka w chuj. Sam gameplay to taki mix Battlefielda troche, co nie jest zle. Fitowanie, skille, cala eve-otoczka tez sa bardzo spoko. Niestety w gre gra sie jak w kazdego shootera na konsoli, czyli fatalnie. O 60fps mozna zapomniec, gra przycina na ps3 jak na starym radeonie, wszystko jest jakies takie rozmemłane i bez wyrazu.

Gra ma bardzo fajny concept, ale rzeczywiscie wymaga adaptacji na PC z odpowiednia grafika i sterowaniem, zeby mogla supportowac eve w jakikolwiek sposob. Na PS3 malo kto bedzie w to gral, zwlaszcza jak calos sie nie polepszy.

Zagralem z 10 meczow i takie sa moje wrazenia. Dodajmy do tego *znaczna* roznice pomiedzy ludzmi biegajacymi z militia czy low-tier gearem, a kims kto kupil rare miniguna za AUGi.. :)


_________________
Nestor#1522

***
Avatar użytkownika

Posty: 31378
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 09:04 
Cytuj  
tez myslalem zeby ps3 podlaczyc pod monitor i pograc dluzej ale niestety to co pisze nestor to prawda :)
ale na myszce pogralem chwile i bylo fajnie.

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 20:26 
Cytuj  
najgorzej jak ktoś taki jak ja woli grać z kanapy. Wiadomo, że myszką szybciej i precyzyjnie celujesz więc aktualnie nie będę miał szans z niektórymi graczami męczącymi się przy biurku...
W sumie chyba nie ma czego żałować.

***
Avatar użytkownika

Posty: 16876
Dołączył(a): 12.09.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 21:35 
Cytuj  
Toz juz w momencie jak to zapowiedzieli mowilem ze ta gra powinna być na PC. Nie wiem kto w CCP podjął tak głupią decyzje, zeby robić na konsole które i tak w przyszłym roku zostanie zastąpiona przez następną generacje..


_________________
viewtopic.php?t=6093
PODPISY: banery, sig'i, podpisy muszą zgadzac sie tematycznie z profilem forum, nie mogą być animowane, nie mogą przekraczac wielkości 100KB i wymiarow 90 (wysokość) x 400 (szerokosc).

*

Posty: 169
Dołączył(a): 13.04.2003
Offline
PostNapisane: 25 sie 2012, 11:24 
Cytuj  
iniside napisał(a):
Toz juz w momencie jak to zapowiedzieli mowilem ze ta gra powinna być na PC. Nie wiem kto w CCP podjął tak głupią decyzje, zeby robić na konsole które i tak w przyszłym roku zostanie zastąpiona przez następną generacje..

fatalna decyzja ze strony ccp
oni na bank maja plan zeby wydac port na pc jesli dust na ps zaliczy spadek zainteresowania po 2-3 miesiacach


_________________
Venzon 2003 @ EVE
Forum rekrutacyjne BUFU

Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 10590
Dołączył(a): 26.02.2002
Offline
PostNapisane: 29 sie 2012, 14:12 
Cytuj  
Cytat z maila korporacyjnego, gdyby kogos zainteresowalo:

"DUST już na Sisi

Obecna wersja EVE na sisi daje możliwość:
Gadania z graczami na konsoli, mailowania z nimi oraz co jedynie ciekawe: Osobny market dla srodowiska z DUSTa. Także na początek tylko te 3 możliwości.
Wszystkich graczy z DUSTa na początek mozna spotkać tylko w tych systemach:

Kothe (Kador), Ana (Domain), Marthia (Tash Murkon), Saikanen (The Citadel), Autama (Lonetrek), Soshin (The Forge), Jolia (Sinq Laison), Adacyne (Placid), Halle (Everyshore), Egbonbet (Metropolis), Kasrasi (Derelik), and Javrendei (Heimatar)"


X.


_________________
Zasady postowania

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2252
Dołączył(a): 10.12.2001
Offline
PostNapisane: 29 sie 2012, 16:05 
Cytuj  
Osobny market? Slabo. :har:

Tak ma zostac docelowo?


_________________
Obrazek

******
Avatar użytkownika

Posty: 3185
Dołączył(a): 13.12.2004
Offline
PostNapisane: 31 sie 2012, 11:53 
Cytuj  
Mysle ze jeden market nie mial by sensu tutaj. Gracze z dusta nie beda mogli uzyc *niczego* z eve, tak naprawde. Jedyny, sensowny, ruch itemow to 'w dol' do dustowcow. Chyba ze jak sie wygra conquest to bedzie mozna zlootowac laser do battleshipa, ktory pewnie pol mapy powinien zajmowac zeby byl do skali :)

Jak skille i gear beda wypadac w kosmosie, to mozna by sie pokusic o zsylanie tego na dol. nie wiem jak oni to wymyslili.
Nie mowiac juz o tym ze przy tej ilosci itemow etc jakie sa w eve, to biedny ps3 by sie udlawil poprostu.

Ja czekam az dust wyjdzie na PC, bo w tej chwili nie ma nawet po co w to grac (poza tym ze to beta). Bez autoaima, granie na PS3 wymusza defacto klawiature+mysz, albo jakies dziwne i drogie adaptery do tego. Nie mowie juz o tym ze nawet z klawiatura i myszka ciezko bedzie sie gralo na kanapie w salonie.

CCP, you so crazy.


_________________
Nestor#1522

*****

Posty: 2404
Dołączył(a): 30.10.2004
Offline
PostNapisane: 7 wrz 2012, 16:41 
Cytuj  
ciekawe czy w duscie też będą ludzie odpalać boty, zeby koxać iski lol.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.