Peccavi napisał(a):
niestety największą bolączką AoC jest brak frakcji (imho), a tego już nie da się zmienić, moim skromnym zdaniem, niedługo po dodatku, albo po premierze SW, czeka Conana f2p..., z ewentualnie jakimiś dopalaczami w stylu D&D, w które notabene gra więcej ludzi
To akurat powie Ci każdy kto gra/grał PvP w MMO - frakcje delikatnie mówiąc ssą.
Fajnie, że na wstępie dostajesz bazę graczy, którzy są z Tobą, ale takie rozwiązania są dla carebearów.
SW tak samo jak i Aion nie jest prawdziwą konkurencją dla AoC. Chyba, że do premiery ogłoszą jakieś featursy o których nam się nie śniło :<
Co do RoM...Swoją krótką przygodę z tym tytułem pamiętam tak "fajnie, ale 100x bardziej wolałbym już zapłacić za WoWa...".
Co do darmowych gier, poszukajcie w necie to azjatyckich, odpicowanych tytułów o których nikt u nas nawet nie słyszał jest na pęczki. Nie wiem jak Wam, ale mi jednak nie o to chodzi
Co do graczy w RoM - pewnie ich więcej niż w AoC, ale oni nie liczą aktywnych kont tylko te założone...
Ahahaha, coś na poprawienie humoru
Napisałem do supportu czy też dostanę 2 dni rekompensaty skoro po patchu 1.07 miałem aktywną subskrypcję, ale po patchu 1.07.1 już nie, oto odpowiedź:
Cytuj:
Thank you for contacting Funcom Customer Support.
Unfortunately we have offered no compensation for the downtime in
between 1.07 and 1.07.1. The Game director posted a statement on the
situation saying that he did not feel that the downtime was long enough
to justify a compensation. I apologize sincerely for any frustration
this may cause. However if you have any further questions please reply
to this e-mail without altering the subject line. Thank you for your
patience and have a good day.
Regards,
GM-X
Funcom Customer Support Associate
Nick GMa ocenzurowałem, bo aż mi przykro
A oto porada Famine, umieszczona na forum w odpowiedzi na temat kogoś z podobnym do mnie problemem:
Cytuj:
The best thing you can do is contact customer support --
[email protected] or
[email protected] for further questions. We cannot assist you with account related questions on the forums.
No cóż jak widać tym razem support nie mógł pomóc :<
@Zerg
Koniec jak koniec, myślę, że np. ja z bólem serca, bo z bólem, ale porzuciłbym mojego szamana i wrócił na konto EU...Życie to nie bajka, ale póki co w PvP nie widzę alternatywy (Może DFO, ale...).