mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Posty: 156
Dołączył(a): 16.09.2008
Offline
PostNapisane: 1 kwi 2011, 22:14 
Cytuj  
czy można zakombinować aby grac wersją pl na serwerach eu ??


Posty: 14
Dołączył(a): 5.05.2010
Offline
PostNapisane: 2 kwi 2011, 09:56 
Cytuj  
temat wałkowany 100 razy , opcja szukaj :)

na eu serwerach nie można grać na kliencie pl/rus :(

*

Posty: 156
Dołączył(a): 16.09.2008
Offline
PostNapisane: 2 kwi 2011, 11:03 
Cytuj  
tylko słyszałem że udało się to komuś w nieoficjalny sposób obejść

**

Posty: 238
Dołączył(a): 15.04.2009
Offline
PostNapisane: 2 kwi 2011, 19:03 
Cytuj  
anubis napisał(a):
tylko słyszałem że udało się to komuś w nieoficjalny sposób obejść


Da się i na odwrót też (ang na serwach pl), tylko nie wiem jak, bo zapodziałem gdzieś opis jak to zrobić którym podzielił się ze mną jeden z naszych braci zza Bugu ;p


_________________
"Ludzie, którzy pilnują tęczy, nie lubią takich, którzy zasłaniają słońce" T.P.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.