mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość

Posty: 4
Dołączył(a): 24.10.2010
Offline
PostNapisane: 7 lis 2010, 10:23 
Cytuj  
Jak w pytaniu bo chcę zamienić jednego taktyka na inżyniera

**

Posty: 247
Dołączył(a): 24.02.2005
Offline
PostNapisane: 7 lis 2010, 18:41 
Cytuj  
Statek ma scisle okreslone miejsca na oficerow. Nie wcisniesz na miejsce np Inzyniera . Taktyka np. W zaleznosci od danego statku sa pokazane wolne przydzialy dla danych oficerow - dla ulatwienia by prosci ludzie sie nie pogubili są pokolorowane.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.