mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  Następna strona
Autor Wiadomość
***
Avatar użytkownika

Posty: 853
Dołączył(a): 8.05.2006
Offline
PostNapisane: 6 sty 2009, 00:21 
Cytuj  
Mendol napisał(a):
na karak azgal(?) wszystko podobno(?) dziala plynnie i bez problemow.
destro pali altdorf.

pewnie mniej ludzi sie pojawilo
ale pare dni temu przez pare dni w zasadzie non stop kraszowalo
moze czesc orderu i czesc destro odpuscilo myslac ze i tak bedzie pad serwera i w ten sposob nie zkraszowalo ;)

tak czy siak WAR w obecnej fazie jak sie ma 40tke jest gra nudna

aha i czytalem na warhammeraliance relacje goscia ktory dostal sie na pladrowanie altdorfu no to jest to strasznie pobugowane podobno

osobiscie juz nie tkne gry PvP ze sztywnymi frakcjami :/

**

Posty: 7310
Dołączył(a): 8.11.2001
Offline
PostNapisane: 6 sty 2009, 01:30 
Cytuj  
Jebane GOA! Podobno na amerykanskich serwerach fortece dzialaja normalnie.

Tez nie zawsze.


Posty: 1
Dołączył(a): 6.01.2009
Offline
PostNapisane: 6 sty 2009, 03:09 
Cytuj  
Witam, co do zdobywania fortec na KA - lagi sa potworne, crashe calych zon bardzo czeste (w zasadzie w ciagu godziny zdobywania fortecy zdarza sie 4-5 crashy). Udalo nam sie (Destro) zdobyc Altdorf 3 razy, z czego 2 razy w ciagu ostatnich 2 dni, ale to glownie dzieki temu, ze stalo sie to poznym wieczorem (mniejszy lag na forcie w prime time niemozliwe). Co do samego Altdorfu to jak na razie pelno bugow - m.in: 1 PQ ktore mozna tam robic daje zlote woreczki z Invaderem. Szkoda tylko ze dzieki skopanemu systemowi kontrybucji, w zasadzie liczy sie tylko pierwszy roll i bonus do niego. Goscie stoja afk, a woreczki same leca. Wczoraj w ciagu 6 godzin jedna i ta sama osoba potrafila wyciagnac 11 zlotych workow. Bagi trafiaja rowniez do osob ktorych nie ma na pq albo sa juz offline. Udalo nam sie locknac Altdorf i dostac sie do kolejnych 2 PQ, ktore polega na zabiciu lorda w Bright Wizard College i lorda w Sigmar's Temple. Ten 1 jest zbugowany, poczatkowo idzie to zgodnie z zalozeniami skryptu (trzeba blokowac 3 pietra i niszczyc piecyki do ktorych leca hero bw, zeby je wlaczyc) jak uda sie je zniszczyc to boss staje sie targetowalny i mozna go bic. Wczoraj stal sobie na 2 pieterku i nawet za bardzo nie oddawal jak go klepali. Drugi PQ w Sigmar's Temple rowniez sie zbugowal - boss schowal sie w scianie i nie dalo rady go lac. Ogolnie oblezenie stolicy wyglada dosc kijowo atm. Z zalozenia mialobyc tak ze siedzi w instancji i order i destro - okazalo sie ze order siedzial w jednej. destro w drugiej. Scenario to bomb run - nawet moze byc.

****

Posty: 1093
Dołączył(a): 15.10.2006
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 12:32 
Cytuj  
to disarmed które ma chyba każda postać po stronie order to przegięcie i powinno zostać jak najszybciej zlikwidowane dali ciała z wprowadzeniem tego


_________________
no more wow...

***
Avatar użytkownika

Posty: 31371
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 13:16 
Cytuj  
to samo powinni zrobic z we i innymi klasami, ktore tego uzywaja po stronie destro ;p

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2451
Dołączył(a): 10.03.2004
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 13:21 
Cytuj  
rp nie ma disarmed;)
A tanki destro jebią wszystkich permanentnym disabled;)
Żyj z tym lub przestań grać;)


_________________
Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą

****

Posty: 1093
Dołączył(a): 15.10.2006
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 13:50 
Cytuj  
Ciekawe na który lvl to dostanę bo mam lvl 24 blackguarda i jakoś tego nie mam jeszcze, wkurzony jestem na to bo zdarzyła mi się sytuacja że zjechał mnie lvl niższy wh właśnie po zastosowaniu tego skilla, a gram tankiem nastawionym na damage


_________________
no more wow...

***
Avatar użytkownika

Posty: 31371
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 13:53 
Cytuj  
no mnie tak zjechala we a tez gram tankiem po stronie orderu.
nawet raz nie zdazylem sie praktycznie odwinac.

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2451
Dołączył(a): 10.03.2004
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 14:06 
Cytuj  
Mówię o t4


_________________
Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą

***
Avatar użytkownika

Posty: 31371
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 14:14 
Cytuj  
ja tez.

****

Posty: 1093
Dołączył(a): 15.10.2006
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 14:20 
Cytuj  
ja zjechałem mu prawe całe hp i gdyby nie miał tego sklia to padłby szybciej niż mnie uderzył, zastanawia mnie tylko czy gdybym miał tarcze założona to czy też udałby się mu zjechać mnie ??


_________________
no more wow...

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2451
Dołączył(a): 10.03.2004
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 14:23 
Cytuj  
Prawda jest taka że we/wh solo nie ma prawa zabić tanka który potrafi grać (chyba że jest spora różnica lvli).
Jak masz 2 lub 3 we na sobie to nie ma bata zginiesz ale 1v1 to nie możliwe;)


_________________
Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą

***
Avatar użytkownika

Posty: 853
Dołączył(a): 8.05.2006
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 14:32 
Cytuj  
ale w 3 to i runeprisci go zajada :)

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2451
Dołączył(a): 10.03.2004
Offline
PostNapisane: 8 sty 2009, 14:37 
Cytuj  
hehehe no jakby był afk z 15 minut to pewnie tak;)
Jak mam ustawiony setup do leczenia to dmg na tanku lvl 40 wygląda tak:
rune of fire: 30-40 dmg co 5 sec
rune of immolation: dmg 15/tick
no i czasami jeszcze ze stafa mu jebne za jakies 30-40 dmg

biorąc pod uwagę że tank ma średnio 7k xp to...

Jak mam setup do "dps" to biję o 25% mocniej lol:)
ale wtedy jest rune of battle które zadaje 150-200dmg co 3 sec przez 15 sec (cooldown 1 minuta)

Zabicie tanka RP to bułka z masłem


_________________
Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą

*

Posty: 107
Dołączył(a): 23.09.2008
Offline
PostNapisane: 9 sty 2009, 09:35 
Cytuj  
Mendol napisał(a):
no mnie tak zjechala we a tez gram tankiem po stronie orderu.

Jeśli to była walka 1 vs 1 z pełnym życiem to nie wiem jak to jest możliwe.
WE dysponuje poteżnym burst damagem i jeśli się dobrze pozycjonuje może nawet nieźle redukować armor, ale z tankiem (jak rozumiem w tym wypadku ironbreakerem) nie ma żadnych szans.


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 31371
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 9 sty 2009, 10:15 
Cytuj  
no ja tez nie wiem jak to jest mozliwe :)
disarmed i ch... zrobisz.

***
Avatar użytkownika

Posty: 18565
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 12 sty 2009, 01:06 
Cytuj  
Bylem juz tak blisko conqerora... (trzecia forteca bez crasha pod rzad dla orderu):

Obrazek

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2451
Dołączył(a): 10.03.2004
Offline
PostNapisane: 12 sty 2009, 11:27 
Cytuj  
BTW Mrynar jak przechodzicie przez tank wall destro?
I ilu tanków potrzebujecie do zdobycia fortu


_________________
Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą

***
Avatar użytkownika

Posty: 18565
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 12 sty 2009, 18:00 
Cytuj  
Neonin napisał(a):
BTW Mrynar jak przechodzicie przez tank wall destro?
I ilu tanków potrzebujecie do zdobycia fortu


Tak jak na zwyklym keepie. Nie mam pojecia ilu tankow potrzebujemy. Poza tym na 3 fortece: w jednej lorda udalo sie bic na dole (bug), a w drugiej destro prawie nie bronilo, bo zalamali sie psychicznie crashem.


Posty: 36
Dołączył(a): 5.09.2008
Offline
PostNapisane: 13 sty 2009, 00:36 
Cytuj  
Prawda no i jeszcze te pierdzielone pierwsze wrota a raczej ich brak :(((
Mamy pecha ale mysle ze i do nas sie usmiechnie szczescie

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.