mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
*

Posty: 172
Dołączył(a): 23.12.2005
Offline
PostNapisane: 26 sty 2006, 09:14 
Cytuj  
Hehe. Nie gralem na Splitpaw, ale z tego, co zauwazylem pod wzgledem obciazenia nie ustepuje Runnyeye (na ktorym spedzilem kilka miesiecy). Fakt, nie ma co narzekac tam an brak ludzi (w europejskich godzinach gry, ofc.), ale w szczycie ludzi jest tyle, ze robia sie nieraz 3 instancje jednej strefy, a i tak wszystkie wartosciowe moby sa wykampowane. Wszedzie wszystkiego pelno: broni, zbroi, sprzetu, czarow, kasy, wszytkiego. Kazdy wszedzie byl, wszedzie, gdzie nie pojdziesz, sa jakies grupy ludzi, chyba, ze grasz o 7 nad ranem w srodku tygodnia. Granie tam, to ciagly wyscig: albo o level, albo o sprzet, albo o moba.

To glowne powody, dla ktorych sie stamtad wynioslem.

Imo europejskie serwery sa przepelnione. Mogliby polaczyc kilka amerykanskich i w ich miejsce dodac chocby 1-2 europejskie.


_________________
Mark24 napisał(a):
(...)ja nie lubię komuś lizać tyłka, nie lubię też jak ktoś mi próbuje pomachać w tej okolicy jęzorkiem - zdaje sobie sprawę, że zaraz będzie chciał bym ja ze swojej strony się zrewanżował 8)

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 13 mar 2006, 10:53 
Cytuj  
a ja mam 2 pytanka :
1.) czy jest cos zorganizowanego na servach pvp - bo na zwyklym pve nie chce mi sie grac :D (dzisiaj dostane eq2)
2.) ten caly rl jest w fp czy queynoss (czy jakos tak;)) bo jak q. to podziekuje:P
prawdopodobnie bee grac na oggoku albo jakims pvp barbarzynca doom knightem :)
pzdr. kluczmen

*

Posty: 100
Dołączył(a): 30.01.2005
Offline
PostNapisane: 13 mar 2006, 12:15 
Cytuj  
kluczmen napisał(a):
a ja mam 2 pytanka :
1.) czy jest cos zorganizowanego na servach pvp - bo na zwyklym pve nie chce mi sie grac :D (dzisiaj dostane eq2)
2.) ten caly rl jest w fp czy queynoss (czy jakos tak;)) bo jak q. to podziekuje:P
prawdopodobnie bee grac na oggoku albo jakims pvp barbarzynca doom knightem :)
pzdr. kluczmen


Ad 1. Jesli jest to nic mi o tym nie wiadomo.
Ad 2. Jak ci sie nie chce grac na PvE, to po co Ci ta wiedza? :D

G.


_________________
Never argue with an idiot. They’ll drag you down to their level then beat you with experience.

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 13 mar 2006, 12:42 
Cytuj  
G.>>>>>>>> bo chce wiedziec gdzie sobie zrobic chara jak sie nie dowiem o zadnej polskiej gildii na srv. pvp :P:)

***
Avatar użytkownika

Posty: 652
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 13 mar 2006, 13:06 
Cytuj  
RL jest na blackburrow - na serv pve nie ma podzialu na strony (chyba ze ktos ostro roleplay'uje) przyjmujemy wszystkich obojetnie gdzie zaczynali - i tak koncza w tym samym miejscu (tylko odradzam robic warriora - jest ich juz od cholery i ciezko wylosowac sprzet na raidzie)

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 15 mar 2006, 10:54 
Cytuj  
pffff zakpuilem sobie eq2 z DoF-em i |ERROR| ! musze miec karte kredytowa aby grac pierwsze 30 dni - niby w WoW tez tak bylo ale dalo sie to latwo obejsc - a w eq2 sie nie da:( zamowilem sobie pre paida ale nie wiem kiedy dojdzie....
Jackhammer mowisz o tym ze ciezko jest o dropy tylko dla tanka czy zabojcy tez tak duxo jest? :D (chdzi mi o ta cala game odmian rougow:P)
bo jak tak to bede magiem :)
pzdr.

***
Avatar użytkownika

Posty: 652
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 15 mar 2006, 12:37 
Cytuj  
zawsze najwiecej jest warriorow nie scoutow (tych jest najmniej)
warriorzy - guardian, berserker, shadowknight, palladyn,
scout'ci -assasin, brigand, swashbackler, ranger, trub, dirge

jesli chcesz grac magiem to duzy damage oferuje summoner (necromancer , conjuror), przydatne skille pod koniec gry ma iluzjonista/coercer

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 15 mar 2006, 12:44 
Cytuj  
mmm no to będe necromancerem :D - warlock w WoW mimo ze na 60. lvl miał infernala był raczej klasa dla klimaciarzy - a skoro mowisz ze necrmoancer w eq2 to dobry dmg dealer to nim bede grac - za kilka dni niestety... :(

***
Avatar użytkownika

Posty: 652
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 15 mar 2006, 13:00 
Cytuj  
jak moze wiesz sa rozne stopnie sily czaru/skilla - appretience 1, 2,3, 4
adept 1, 3, master 1, 2
master 1 to obecnie najsilniejsza postac czaru bardzo rzadki drop
(master 2 dostaje sie do wyboru 1 co 10 leveli ) - to jest wlasnie najwiekszy problem magow a necro w szczegolnosci - bardzo drogie czary master 1 - w sumie jak sam nie znajdziesz to raczje nie bedziesz mial kasy zeby je kupic
ale adepty 3 robione przez crafterow z rar'ow jest wystarczajaco dobry a znacznie tanszy

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 15 mar 2006, 18:11 
Cytuj  
hahahahhaha dzis dostalem pieknego maila:

Greetings,

Our Customer Service Department has recognized that you registered an account key for EverQuest II but you have not logged into the game. EverQuest II includes a 30 day subscription; as a courtesy to you, we've enabled your account for EverQuest II. Your 30-day period will begin the first time you log into EverQuest II.

We hope you find EverQuest II a compelling playing experience.

Please feel free to contact us if there are any questions about the status of your account.

Have fun!

-Sony Online Entertainment

wlasnie sciagam update - czyli bede grac :D:D:D
hmmm to co napisales o nekromancie daje mi troche do myslenia ale sprobuje pograc zobacze z czym to sie je:)

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 16 mar 2006, 07:14 
Cytuj  
qrde chcialem stworzyc sobie postac a widze tylko 3 serwery - jeden eu, jeden pvp, trzeci jakis dziwny - kto madry mi powie czemu nie moge widziec wszystkich servov - w tym mojego docelowego : Blackburrow? :(
Edit>>> tak przy okazji aktywowalem mojego keya na koncie z soe na ktorym gralem tez w triala i tak : w tym menu gdzie sie gra patchuje widze moje chary ktorymi gralem w triala - ale juz z menu glownego nie umiem ich wybrac.. nie wiem co robic :(

*

Posty: 74
Dołączył(a): 6.07.2005
Offline
PostNapisane: 16 mar 2006, 09:04 
Cytuj  
kopie EQ II dostępne w Polsce domyślnie mają wersję EU wiec na początku widac tylko trzy serwery : normalny, PvP i bazar (ithemki z $)

Po prostu musisz zmienic wersję w launcherze - i wtedy zmienc na wersją USA


_________________
http://www.phdcomics.com/comics.php

**

Posty: 301
Dołączył(a): 31.01.2006
Offline
PostNapisane: 16 mar 2006, 10:53 
Cytuj  
mmm a jak zmienic wersje w launcherze? - porzez zmienienie czegos w plikach konfiguracyjnych, czy moze przez zmienienie danych konta czy jeszcze jakos inaczej? - moze noobskie pytanie ale naprawde nie wiem jak to zrobic (przy czym tego posta przeczytalem bedac juz w szkole i nie moge sprawdzic tego "na biezaco") z gory dzieki za pomoc ;)
pzdr.

**
Avatar użytkownika

Posty: 427
Dołączył(a): 4.03.2004
Offline
PostNapisane: 16 mar 2006, 11:20 
Cytuj  
w prawym gornym rogu na ekranie z EULA masz rozwijane menu EU>US


_________________
__________________________
putting the 'F' back in freedom

neocron - ao - coh - cov - aa - ddo - pe - eq2 - gw - hgl - rfo - vo - swg - ps - tr - mxo - fom - fe - ga - eve - vg - lotro - aoc - war - aion - star trek - perpetum - gw2 - wot - skyforge

*

Posty: 71
Dołączył(a): 6.09.2002
Offline
PostNapisane: 8 kwi 2006, 20:30 
Cytuj  
Nie jestem pewien czy lista kontaktowa jest tutaj jeszcze aktualizowana. Na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał się spotkać i pograć na europejskim serwerze PvP podaję:

Sznur / Half-Elf / Assassin / Freeport / Darathar (EU PVP)

Aktualnie w gildii Dark Torment

**
Avatar użytkownika

Posty: 427
Dołączył(a): 4.03.2004
Offline
PostNapisane: 10 kwi 2006, 10:39 
Cytuj  
oo.. widzialem cie pare razy.. tak sie wlasnie zastanawialem, czy to moze byc z polska :)


_________________
__________________________
putting the 'F' back in freedom

neocron - ao - coh - cov - aa - ddo - pe - eq2 - gw - hgl - rfo - vo - swg - ps - tr - mxo - fom - fe - ga - eve - vg - lotro - aoc - war - aion - star trek - perpetum - gw2 - wot - skyforge

*

Posty: 51
Dołączył(a): 7.12.2002
Offline
PostNapisane: 12 kwi 2006, 08:17 
Cytuj  
Ingvar lvl 12 Venekor FP Barbs/ SK

**
Avatar użytkownika

Posty: 383
Dołączył(a): 9.09.2003
Offline
PostNapisane: 3 sie 2006, 06:46 
Cytuj  
Hej!

Założyliśmy gildię na serwerze The Bazaar (US) o swojsko brzmiącej nazwie "Spirit Crafters" :wink:
Kontakt (gildiowi rekruterzy): Kaika, Sthoss, Nihou, Sess.

Pozdrowionka :)

Ps. 5-tym rekruterem jest Zajob ale ma teraz wakacje więc jest chwilowo odłączony.


_________________
Souvent femme varie, bien fol est qui s'y fie...


Posty: 42
Dołączył(a): 4.05.2006
Offline
PostNapisane: 7 sie 2006, 12:22 
Cytuj  
Kolgorf (zaba)
lvl 70 Warden
Gildia : Shadow
Quenos
Serv : Venekor

Re Ingvar
Fp sucks .... wszystko ciemne i brudne i wygladaja paskudnie :P
Zapraszam do Quenos ... jak by cos to pomoge levelowac a i w gildii znajdzie sie miejce napewno.

Pozdrawiam.


Posty: 7
Dołączył(a): 20.12.2006
Offline
PostNapisane: 20 gru 2006, 20:35 
Cytuj  
Nick: Takeshii
Rasa: Erudite
Level: 49
Klasa: Necromancer
Wieś: Freeport
Server: Kithicor

Zapraszam na serwerek :)


_________________
EverQuest 2 chars:

Takeshii - 49 Necromancer - Kithicor

Wszycho narazie, niedługo startuję z Fury'm, Shadowknightem, Ilussionistą, Wizzym, Warlockiem.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.