Możesz klonować postać i wówczas wszystkie punkty do skilli i statów rozdać ponownie.
Z grafika nie wiem ja mam wszystko na max no i kartę graficzną też niczego sobie GF 8800 gts, i mi gra działa idealnie. Za pewnie problemy są na starszych kartach.
A co do pytania jak z pvp, całkiem niedawno zalogował się na serwie sam Richard G. i odpowiadał dzielnie ma tabuny pytań, pisałem już o tym wcześniej aczkolwiek powtórzę
Gra nie ma być ukierunkowana priorytetowo w pve, klany z tego co wiem będą rywalizować między sobą, zdobywać miasta, fortecy ,punkty kontrolne z tych ostatnich miałem już przyjemność brać udział, sporo frajdy i łatwo o szybką śmierć
, aczkolwiek wiadomo nie oczekujemy że będziemy odbijać ciągle z rąk obcych bazy itp bo to nudne po pewnym czasie.
Wiem tylko tyle że klany będą rywalizować między sobą ( najbardziej to podobne do AO ), mają powstać areny coś na wzór tych z WoW'a, pojazdy w jakimś patchu dorzucą to już jest pewne, tak czy owak sporo walki i polityki klanowej może z tego wyjść.
Na czasie powstanie coś na wzór aucion hause co by ekonomie ożywić.
Niestety to tylko słowa, nie mam pojęcia jak to będzie na 50 lev wyglądało i nikt tego też nie jest w stanie ocenić bo nawet mając w becie ten 50 lev potrzeba dużo więcej graczy by to wszystko miało ręce i nogi.
Pewny plus jak dla mnie że się starają przez te parę patchów w closed becie naprawdę dużo naprawili więc na forum biorą do siebie co gracze piszą
pozdrawiam.