mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 222 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
**
Avatar użytkownika

Posty: 9578
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 09:04 
Cytuj  
Dzisiaj beta Destiny 2 dla preorderowców na PC. Ktoś gra?


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 10:00 
Cytuj  
zaboleq napisał(a):
Dzisiaj beta Destiny 2 dla preorderowców na PC. Ktoś gra?


Ja będę. Ale to nie tylko dla preorderowców, bo nie dość, że klucz można było zdobyć gdzie się tylko dało, to ostatecznie,jak ktoś chce grać jeden dzień więcej, może kupić klucz za 2-3 zł w różnych keyshopach.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

*
Avatar użytkownika

Posty: 5040
Dołączył(a): 22.07.2007
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 13:36 
Cytuj  
O thx, kupie sobie :>

***
Avatar użytkownika

Posty: 12172
Dołączył(a): 6.06.2003
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 14:49 
Cytuj  
Jest zainteresowanie gra, poza tym, ze gra jest idiotycznie droga, to czy ktos wie jak ma przebiegac beta? Jak sprawdzic jaki klucz mamy redeemowany, czy bedzie wipe, jak to ma wygladac?

**
Avatar użytkownika

Posty: 9578
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 15:01 
Cytuj  
Robal na GMG kupiłem za 170zł niecałe więc imo cena akceptowalna. Po becie oczywiście wipe będzie. I tak lvlu w becie nie wbijasz za bardzo.
Taka sama zawartość jak w becie na PS4 bodajże.


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 15:25 
Cytuj  
Pepe napisał(a):
Jest zainteresowanie gra, poza tym, ze gra jest idiotycznie droga, to czy ktos wie jak ma przebiegac beta? Jak sprawdzic jaki klucz mamy redeemowany, czy bedzie wipe, jak to ma wygladac?


Za 150 zl dostaniesz na cdkes.com

Co do reszty wybierasz klase, ktora ma maksymalny poziom i niebieskie wyposazenie. Dostajeszesz misje z prologu, jedna misje co-op i pvp.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***
Avatar użytkownika

Posty: 12172
Dołączył(a): 6.06.2003
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 15:40 
Cytuj  
Wole doplacic pare zlotych niz kupowac z jakiegos gownoserwisu, pare razy juz sie przejechalem na podobnych i to nie jest warte zachodu.

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 16:04 
Cytuj  
Pepe napisał(a):
Wole doplacic pare zlotych niz kupowac z jakiegos gownoserwisu, pare razy juz sie przejechalem na podobnych i to nie jest warte zachodu.


Cdkeys to nie gowno serwis. A przejechales sie pewnie na jakims G2A, Kinuginie czy innym allegropodobnym serwisie, gdzie klucze moze wystawic zwykly kowalski. I najpierw piszesz o chorej cenie za gre a potem piszesz o paru zlotych.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***
Avatar użytkownika

Posty: 12172
Dołączył(a): 6.06.2003
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 16:11 
Cytuj  
Bo gra jest droga. 60e to duzo jak za gre na PC. Jednak jak mialbym juz ja kupic, to z zaufanego zrodla a nie od jakiegos resellera.

**
Avatar użytkownika

Posty: 9578
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 17:27 
Cytuj  
Czemu nadal nie mogę odpalić D2 mimo preordera? Jaka jest godzina startu? Na koncie BN mam destiny 2 - beta.


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 17:29 
Cytuj  
zaboleq napisał(a):
Czemu nadal nie mogę odpalić D2 mimo preordera? Jaka jest godzina startu? Na koncie BN mam destiny 2 - beta.


Masz grę pobraną? A znając życie (start StarCraft Remaster), to start będzie o 19:00


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

**
Avatar użytkownika

Posty: 9578
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 17:59 
Cytuj  
Mam pobraną. Znalazłem to:

Cytuj:
The Destiny 2 PC beta stars from 10am PT (10:30pm IST)


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

***

Posty: 623
Dołączył(a): 22.05.2010
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 18:46 
Cytuj  
Ma ktoś może kod do bety wcześniejszczej, którego nie potrzebuje?<będę wdzięczny...:)

***
Avatar użytkownika

Posty: 12172
Dołączył(a): 6.06.2003
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 19:50 
Cytuj  
Ok nie widzialem tego info wczesniej (bo tez specjalnie nie szukalem), ale w becie jest jedna misja pve, i jakies 2 pvp.

Contentu na ~godzinke, niestety za malo zobaczylem zebym byl przekonany do kupna, ale strzela sie calkiem poprawnie.

Jedno co mi sie mocno nie podoba to level design, jest irytujacy, meczacy oczy i pokretny troche na sile. Grajac w nie wiem.. Q2? Q2 bedzie dobrym przykladem. No to grajac w Q2 patrzac na budowe lokacji bylo wiadomo gdzie sie jest, pamietalo sie jak wygladaly pomieszczenia kilkanascie minut wczesniej, iles tam pieter nizej. Tutaj? Wszystko to samo. Mierzi mnie to troche.

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 20:50 
Cytuj  
Mówisz o prologu?


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***
Avatar użytkownika

Posty: 12172
Dołączył(a): 6.06.2003
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 20:53 
Cytuj  
No tak, zapomnialem jeszcze o prologu. Mowilem o tej jednej dostepnej w becie instancji.

**
Avatar użytkownika

Posty: 9578
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 21:15 
Cytuj  
No ale to nie Q2 ;). Ta lokacja z PvE akurat mi się podobała designem w sensie klimatyczna miejscówka. Prolog jak to prolog. Jesteś w rozjebanej bazie - czego się spodziewałeś :P?

Strzela mi się w chuj lepiej niż na konsoli no ale to nie dziwota. FPS normalny i grafika lepsza. I tak mam preorder.


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2017, 21:28 
Cytuj  
A ja w sumie nadal nie wiem czy PC czy PS4 :o


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

**
Avatar użytkownika

Posty: 9578
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 29 sie 2017, 09:50 
Cytuj  
Meh, fpsy tylko na PC. Ludzi będzie sporo grało na piecu a i PvP będzie na pewno prezentowało lepszy poziom. U mnie na gtx 970 i i5 Sandy (niedługo zmiana w końcu) działa super stabilnie i wygląda lepiej. Z chęcią w 4k bym to odpalił ale grafa nie pozwoli. GTX 1080 musi być na pokładzie.


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

*

Posty: 6310
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 29 sie 2017, 09:55 
Cytuj  
Watpie tzn. wiecej graczy pozostanie na konsolach. Zreszta jak z kazda dzisiejsza gra multi. Za bardzo nie wierze w sukces Destiny na PC. A na konsole polecam konwerter Hama. Podlaczasz myche i klawiature, 2 minuty konfiguracji i grasz jak na PC.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 222 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.