mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
*****

Posty: 2668
Dołączył(a): 19.12.2004
Offline
PostNapisane: 26 sty 2013, 00:39 
Cytuj  
Kupili mnie tym żołwiem. Jeszcze tylko fafnira dodadza i bedzie wypas;p a tak na powaznie phenom II x4 i HD5770 4Gb 1600mhz da rade? moze ktos akurat w alphe gral na podobnym sprzecie. Bo gdybym musial upgrade robic to mi na 100% taniej PS3 wyjdzie kupic w sumie.


_________________
Jast v2.0

*****

Posty: 2668
Dołączył(a): 19.12.2004
Offline
PostNapisane: 26 sty 2013, 01:16 
Cytuj  
kurde edytowac sie nie da. nie ma ktos czasem konta do XI pozyczyc? nudzi mi sie ostatnio a nie mam swojego niestety juz.


_________________
Jast v2.0

**
Avatar użytkownika

Posty: 7134
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 26 sty 2013, 09:36 
Cytuj  
Da sie grac jak najbardziej. Mi smigalo na Core2Duo E4400 2.0 i 5570 1GB

*****

Posty: 2668
Dołączył(a): 19.12.2004
Offline
PostNapisane: 26 sty 2013, 15:22 
Cytuj  
Fajnie w sumie ze sa servery regionalne ale z drugiej strony no more JP ONRY, i NA NOTHX. Wielokulturowosc miala zdecydowanie swoj urok w XI. Donexan mnie nakrecil ostatnio zebym to 2.0 obczail i faktycznie zapowiada sie super.


_________________
Jast v2.0


Posty: 21
Dołączył(a): 23.01.2006
Offline
PostNapisane: 27 sie 2013, 15:17 
Cytuj  
Prośba o pomoc czy ktoś zetknął się z podobną sytuacją? Miesiąc temu kupiłem pudełkową ver1.0 FFXIV w saturnie (akurat wtedy były niskie ceny na FFXIV) Przed fazą 4 bety bez problemu zarejestrowałem klucz na swoim koncie w Square Enix. Od tego momentu miałem w swoich grach FFXIV. Gdzieś w okolicach fazy 4 przed Early Accesem wywaliło mi grę z zarejestrowanych gier. Obecnie jak wprowadzam klucz to na wstępie jest info że to FFXIV a potem info że invalid key :/. Pisałem do supportu, brak odpowiedzi do tej pory..... Poprzez mog station nie da się rejestrowac bo tam jest inny format kodów. Ktoś ma pomysł.
Powiem szczerze że mimo że gra spodobała mi się podczas bety to teraz coraz bardziej odechciewa mi się grać przez takie podejście firmy....


Posty: 21
Dołączył(a): 23.01.2006
Offline
PostNapisane: 27 sie 2013, 16:07 
Cytuj  
Ok wszytko już działa proszę o wykasowaie posta powyżej.

******
Avatar użytkownika

Posty: 3952
Dołączył(a): 8.03.2004
Offline
PostNapisane: 28 sie 2013, 06:58 
Cytuj  
Wlasnie probuje na lapku odpalic gre calkiem niezle idzie, a tylko i3 i jakas karta Intela wbudowana :)


_________________
"Why is it people who can't take advice
always insist on giving it ?" - J. B.

****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 30 sie 2013, 12:45 
Cytuj  
Need dobra grafika PCI-E cena 1000 - 1300. Coś polecacie ?

EDIT:

Dobre to ?

GeForce GTX 660 Ti Gigabyte 3GB


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC

***
Avatar użytkownika

Posty: 10233
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 30 sie 2013, 16:39 
Cytuj  
W tej cenie bierze tylko i wylacznie GTX 670 - zajebisty stosunek cena/wydajnosc. Najlepiej z chlodzonkiem od Asusa: http://www.esc.pl/product_info.php?cPat ... s_id=54530

**

Posty: 458
Dołączył(a): 1.08.2005
Offline
PostNapisane: 30 sie 2013, 20:20 
Cytuj  
tez by sie przydalo miec desktopa a nie lapka...niestety nikt mi lapka nie kupi :( a za 1200zl da sie zlozyc zestaw pod finala ? :D

*****

Posty: 2668
Dołączył(a): 19.12.2004
Offline
PostNapisane: 31 sie 2013, 18:08 
Cytuj  
ja kupilem ostatnio GTX660 2GB od Gigabyta i jestem mega zadowolony z wydajnosci w FF (zreszta inne gry tez na ultra smigaja)
pomimo ze mam sredniego procka Phenom II x4 3,4Ghz a karta kosztuje cos 700zl teraz


_________________
Jast v2.0

****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 31 sie 2013, 21:12 
Cytuj  
egoist napisał(a):
ja kupilem ostatnio GTX660 2GB od Gigabyta i jestem mega zadowolony z wydajnosci w FF (zreszta inne gry tez na ultra smigaja)
pomimo ze mam sredniego procka Phenom II x4 3,4Ghz a karta kosztuje cos 700zl teraz


Hehe, dzisiaj właśnie w Komputroniku zobaczyłem GTX 660 779 PLN, wynik w benchu skoczył o 4k lol. Do tego i5 3.2 i żyleta na ekranie.


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC

***
Avatar użytkownika

Posty: 10233
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 1 wrz 2013, 16:14 
Cytuj  
660 jest niezly, ale mozna miec za 830 660 Ti OC z zajebistym chlodzeniem od Asusa. Wiem, bo kupilem tydzien temu :P

*****

Posty: 2668
Dołączył(a): 19.12.2004
Offline
PostNapisane: 1 wrz 2013, 18:42 
Cytuj  
proc ma chyba srednie tu znaczenie bo moj Benchmark mial wiecej na lepszej karcie niz tu ludzie na i7 mieli. ale tez bym i5 kupil gdybym mial zmieniac


_________________
Jast v2.0

*
Avatar użytkownika

Posty: 6496
Dołączył(a): 17.01.2005
Offline
PostNapisane: 1 wrz 2013, 20:50 
Cytuj  
Słuchajcie, jak to powinno działać na takim sprzęcie?

Memory 8Gb RAM
CPU Intel i5-2500K
GPU Radeon HD 6850
Motherboard ASRock P67 Pro3

Windows 64bit

U mnie to działa kiepsko, niby zaktualizowalem drivery do GPU (jakies beta które podobno mają poprawić o 20%) ale jeszcze nie zdążyłem przetestować. Gra mnie nie wpuściła :)

Co może być bottleneckiem? GPU? Jeśli tak to jakaś propozycja wymiany?

edit:
W Benchmarku zebrałem około 10k punktów na ustawieniach High Laptop :D


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 10233
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 1 wrz 2013, 21:14 
Cytuj  
Raczej na pewno GPU.


Posty: 27
Dołączył(a): 13.08.2013
Offline
PostNapisane: 1 wrz 2013, 21:27 
Cytuj  
i7 870
Radeon 5850
6 gb ram

Działa ok na max/medium, zdarzają się przycięcia na większych fejtach ale da się grać.
Na instancjach wszystko super,50-75 fps.


_________________
Obrazek

****

Posty: 1437
Dołączył(a): 29.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 06:23 
Cytuj  
i5 760
ATI 5850
12gb ram
Wszystko smiga na najwyzszych ustawieniach. Zero zaciec etc.

*
Avatar użytkownika

Posty: 6496
Dołączył(a): 17.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 07:50 
Cytuj  
raggnarok napisał(a):
Raczej na pewno GPU.


To chyba wymienie, polecisz cos w ~800/1000zł?


_________________
Obrazek

****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 08:22 
Cytuj  
raggnarok napisał(a):
660 jest niezly, ale mozna miec za 830 660 Ti OC z zajebistym chlodzeniem od Asusa. Wiem, bo kupilem tydzien temu :P


@up Shad.

Ewentualnie GTX 660 w zupełności daje radę.


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.