mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
*
Avatar użytkownika

Posty: 6521
Dołączył(a): 17.01.2005
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 16:18 
Cytuj  
Mendol napisał(a):
e? pieprzysz od 3 stron o tym samym i to z taka czestotliwoscia, ze nawet nie warto tutaj pytan zadawac odnosnie ff14.
masz od tego typu pytan i rozmyslan odpowiednie miejsce na forum, wiec lepiej zewrzyj swoje zwieracze i zacznij ogarniac.


to nie zagladaj. wszystkie pytania dotycza wlasnie ff14... bo uwaga, do tego tytulu kupuje karte graficzna. ze starosci i alkoholu tak duzo szarych komorek ci umarlo?


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 31398
Dołączył(a): 11.02.2002
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 16:20 
Cytuj  
a ty zazdroscisz bos gowniarz i po jednym piwie idziesz spac?
pytan zadales tyle, ze ze 3 komputery mozna by zlozyc. a od tego masz inny dzial.

****
Avatar użytkownika

Posty: 1023
Dołączył(a): 30.09.2004
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 17:49 
Cytuj  
Mnie ciekawi czy ktoś ma dobrego linka z infem do tweakoania ustawień graficznych gry.
Często jacyś tech nerdzi rozkładają gry na czynniki pierwsze i czasem wychodzi, że w prosty sposób można zyskać dużo FPS.



I


Posty: 27
Dołączył(a): 13.08.2013
Offline
PostNapisane: 2 wrz 2013, 21:01 
Cytuj  
http://ffxivrealm.com/threads/graphics- ... y-do.4965/

Zawsze coś.


_________________
Obrazek

*

Posty: 92
Dołączył(a): 30.01.2005
Offline
PostNapisane: 3 wrz 2013, 00:15 
Cytuj  
bid32 napisał(a):
http://ffxivrealm.com/threads/graphics-settings-and-what-they-do.4965/

Zawsze coś.


Dzieki Ci za to :).
Moj komp nie spelnia nawet minimalnych warunkow co do gry i w testach wyszlo ze nie powinienem uruchomic tego tytulu ale mimo to dalo sie grac i to w miare niezle.Teraz to juz zupelnie komfortowo.Nie musze sie spieszyc i moge na spokojnie zlozyc nowegp kompa.

******

Posty: 4061
Dołączył(a): 5.01.2002
Offline
PostNapisane: 22 wrz 2013, 16:48 
Cytuj  
Pytanie. Na ile miarodajny jest oficjalny benchmark? Wyszlo mi przy ustawieniach High-laptop i rozdzielczosci 1600x900 5564. Wedlug strony to ok wynik i gra bedzie chodzila dobrze. Czy tak jest rzeczywiscie? Zdaje sobie sprawe, ze wszystko zalezy od ilosci osob grajacych i tym podobne. Jak ma sie ten wynik do rzeczywistosci? Dzieki ...

T.


_________________
Templair_@PSN

***
Avatar użytkownika

Posty: 18406
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 25 wrz 2013, 14:14 
Cytuj  
Powiedzcie mi jak to teraz jest: jak kupie digital wersje na PS3 to bez problemow moge ja dodac do mojego konta SE, bede mial dostep do moich postaci i dostane 30 dni grania?

W sumie czasem zamiast bic moby w Kingdoms of Amalur moglbym czasem popykac w XIV.

*

Posty: 124
Dołączył(a): 9.11.2005
Offline
PostNapisane: 25 wrz 2013, 21:24 
Cytuj  
pewnie bylo to walkowane duzo razy, ale dzisiaj nie moze mi sie updater odpalic. taki oto txt jest: unable to complete version check [30605] [20448] [10009] [10019] boot ver.: 2013.09.10.0000.0001. thx. szukalem w necie, ale dotyczylo innych numerow.



nvm, znalazlem rozwiazanie.

**
Avatar użytkownika

Posty: 207
Dołączył(a): 6.01.2006
Offline
PostNapisane: 25 wrz 2013, 23:50 
Cytuj  
mrynar napisał(a):
Powiedzcie mi jak to teraz jest: jak kupie digital wersje na PS3 to bez problemow moge ja dodac do mojego konta SE, bede mial dostep do moich postaci i dostane 30 dni grania?

W sumie czasem zamiast bic moby w Kingdoms of Amalur moglbym czasem popykac w XIV.


Na pytanie pierwsze - tak, o ile sie nie pomylisz i nie dodasz tam gdzie nie trzeba czyt. to co wielu zrobilo tworzac nowe service accounty. Wiec dostep do postaci z PC jak najbardziej miec bedziesz.

Pytanie drugie - nie. Kupujac (majac) wersje PC i PS3 30 darmowych dni sie nie sumuje.

***
Avatar użytkownika

Posty: 18406
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 08:00 
Cytuj  
Amateru napisał(a):
Pytanie drugie - nie. Kupujac (majac) wersje PC i PS3 30 darmowych dni sie nie sumuje.


Dzieki za odpowiedz! Szkoda z tymi 30 dniami :/ To w sumie chyba warto mi zalozyc nowy SA? Wiele nie strce bo mam postac na niskim lvlu, a za to sobie pogram 30 dni.

***
Avatar użytkownika

Posty: 15505
Dołączył(a): 27.08.2005
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 08:07 
Cytuj  
Ale potem nie pograsz na PC ponoć :/


_________________
ciemny lud to kupi
Deshroom napisał(a):
jeszcze mnie lewy kciuk boli od biegania

**

Posty: 446
Dołączył(a): 20.05.2005
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 10:49 
Cytuj  
Opi - jak miałeś wersję 1.0 to kupując teraz PS3 doda Ci 30 dni. Nie dodaje jak się już kupiło ARR (2.0) na PC, a ja nie wiem jak to było w Twoim przypadku, więc szansa jest. :P

***
Avatar użytkownika

Posty: 18406
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 12:42 
Cytuj  
Samadam napisał(a):
Opi - jak miałeś wersję 1.0 to kupując teraz PS3 doda Ci 30 dni. Nie dodaje jak się już kupiło ARR (2.0) na PC, a ja nie wiem jak to było w Twoim przypadku, więc szansa jest. :P


Mialem wersje 1.0 kupiona!

Dzieki Samadam - to dobra wiadomosc!

*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 13:48 
Cytuj  
Chłopaki, tak teraz z ciekawości patrzę na dyski SSD.
Odkąd weszły po raz pierwszy wiele się zmieniło.
Nie jestem na bieżąco.
Jaki dobry i tani dysk wybrać?
Powiedzmy, że budżet mam 400zł.
Złącze SATA, możliwie najpojemniejszy :)
Patrzę w komputronik, allegro, ale może macie jakichś faworytów.


_________________
Obrazek

****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 18:49 
Cytuj  
Gli2duS napisał(a):
Chłopaki, tak teraz z ciekawości patrzę na dyski SSD.
Odkąd weszły po raz pierwszy wiele się zmieniło.
Nie jestem na bieżąco.
Jaki dobry i tani dysk wybrać?
Powiedzmy, że budżet mam 400zł.
Złącze SATA, możliwie najpojemniejszy :)
Patrzę w komputronik, allegro, ale może macie jakichś faworytów.


Osobiście używam OCZ Vector 256GB, ma wszystkie potrzebne bajery m.in. TRIM, cena to jakieś 600 PLN.


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC

***

Posty: 24231
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 26 wrz 2013, 18:57 
Cytuj  
mrynar napisał(a):
Samadam napisał(a):
Opi - jak miałeś wersję 1.0 to kupując teraz PS3 doda Ci 30 dni. Nie dodaje jak się już kupiło ARR (2.0) na PC, a ja nie wiem jak to było w Twoim przypadku, więc szansa jest. :P


Mialem wersje 1.0 kupiona!

Dzieki Samadam - to dobra wiadomosc!


ja miałem wersję 1.0 kupioną - ale postaci żadnej nie było. Więc albo pomyliłem konto, albo nie wiem co.
Kupiłem wersję na PS3, kupiłem na PC, po jakimś tygodniu sprawdziłem stan konta - zostało 60dni. Biorąc pod uwagę, że jakiś tydzień ponoć wszyscy dostali gratis, pasowałoby, że darmowy miesiac naliczyło mi 2x. Ale do końca nie jestem pewien, te ich strony są tak żenująco zakręcone, co chwila mnie gdzieś przerzuca, że nawet nie chce mi się sprawdzać.


Posty: 45
Dołączył(a): 28.02.2008
Offline
PostNapisane: 15 paź 2013, 17:53 
Cytuj  
jest ktos kto udostepnilby swoje konto na 5 minut? ;)

chce sprawdzic czy moj mac udzwignie to ff, a nie moge znalezc benchmarka. niby jest loader z lodestoneradio, ale nie chcialbym wyrzucac kasy na abonament w bloto jak wyjdzie ze nagle 2fps...

****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 16 paź 2013, 11:13 
Cytuj  
qde napisał(a):
jest ktos kto udostepnilby swoje konto na 5 minut? ;)


Ok.

Login: chybaciepojebalo
Pass: jakwyzej


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC


Posty: 45
Dołączył(a): 28.02.2008
Offline
PostNapisane: 16 paź 2013, 13:41 
Cytuj  
dzisiaj nie miales przypadkiem klasowki z przyrody?:)

**
Avatar użytkownika

Posty: 207
Dołączył(a): 6.01.2006
Offline
PostNapisane: 16 paź 2013, 14:10 
Cytuj  
qde napisał(a):
dzisiaj nie miales przypadkiem klasowki z przyrody?:)


Ha? Że niby co?
Mógłbyś proszę nie szukać zaczepki i nie zaśmiecać forum takimi postami?

Naiwne (chyba) proszenie o login i hasło obcej osoby na forum publicznym jeszcze ujdzie w tłumie, ale posty z zerową treścią nie są tu raczej mile widziane.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.