mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 16 paź 2013, 15:23 
Cytuj  
qde napisał(a):
dzisiaj nie miales przypadkiem klasowki z przyrody?:)


Miałem, szóstkę dostałem.


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC

****
Avatar użytkownika

Posty: 1383
Dołączył(a): 14.11.2006
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 09:28 
Cytuj  
75MB update do zassania po dzisiejszym emergency maint.


_________________
FFXIV ARR: Moogle | Shin Ji | 50BLM/WHM/SMN/SCH/PLD/WVR/GSM/CUL/LTW/ALC

*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 11:05 
Cytuj  
Myślałem, że ten emergency zrobili po to, żeby naprawić te errory 90000 i 5003, ale się myliłem.
Właśnie mnie wypieprzyło z instancji...


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 17249
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 11:36 
Cytuj  
Gli2duS napisał(a):
Myślałem, że ten emergency zrobili po to, żeby naprawić te errory 90000 i 5003, ale się myliłem.
Właśnie mnie wypieprzyło z instancji...


sa powazniejsze rzeczy do fixniecia niz jakies errory

*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 13:30 
Cytuj  
Ta, drobiazg jak tank dostaje kopa z serwera przy 25% Titana :)
Mnie to nie dotyczy, ale pewnie niektóre osoby były mocno wkurwione :)


_________________
Obrazek

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2270
Dołączył(a): 30.01.2005
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 13:32 
Cytuj  
Gli2duS napisał(a):
Ta, drobiazg jak tank dostaje kopa z serwera przy 25% Titana :)
Mnie to nie dotyczy, ale pewnie niektóre osoby były mocno wkurwione :)

:/


_________________
Hana wa Sakuragi,
Hito wa Watashi...


Obrazek

*
Avatar użytkownika

Posty: 6993
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 15:18 
Cytuj  
Nie no, generalnie praktycznie co probe nam conajmniej jedna osobe wywalalo, wiec ciezko bylo cos zdzialac.


Posty: 13
Dołączył(a): 20.10.2008
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 16:35 
Cytuj  
Czy żeby dodać znajomego do friendlisty, ta osoba musi być online? Bo jak wpisuję, to wyskakuje mi komunikat, że osoba o takim a takim nicku nie istnieje...

**
Avatar użytkownika

Posty: 207
Dołączył(a): 6.01.2006
Offline
PostNapisane: 17 paź 2013, 18:13 
Cytuj  
kay350 napisał(a):
Czy żeby dodać znajomego do friendlisty, ta osoba musi być online? Bo jak wpisuję, to wyskakuje mi komunikat, że osoba o takim a takim nicku nie istnieje...


Tak, musi byc online.

*
Avatar użytkownika

Posty: 6993
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 25 paź 2013, 15:27 
Cytuj  
Jezeli kogos ciekawi roznica z SSD na PS3:
http://www.youtube.com/watch?v=r1o1I1zb8gU

****

Posty: 1842
Dołączył(a): 26.11.2003
Offline
PostNapisane: 27 paź 2013, 13:38 
Cytuj  
Gokulo napisał(a):
Jezeli kogos ciekawi roznica z SSD na PS3:
http://www.youtube.com/watch?v=r1o1I1zb8gU


Ooo... dzieki Goku. Co prawda gram na PC ale właśnie przerzuciłem na SSD... zobacze czy bedzie lepiej :)


_________________
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 17249
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 28 paź 2013, 20:49 
Cytuj  
Taka ciekawostka:

Wywalilo mnie przy samym koncu instancji, ale juz nie moglem wrocic, bo mi SE zawiesilo konto :)

"We are writing to inform you that we have temporarily restricted access to your Square Enix Account. This was done for your protection as unusual access to your account was detected on our system. For your protection, we have temporarily closed the account."

Loguje sie z tego samego IP, jakos nie wierze we wlamanie na konto: loguje sie przez PSN, haslo mam mocne, no ale kto wie.

*****

Posty: 2899
Dołączył(a): 19.09.2005
Offline
PostNapisane: 30 paź 2013, 08:21 
Cytuj  
Wystarczy, że ktoś poznał/zgadł twój login na SE konto i próbował parokrotnie, nieskutecznie na szczęście zalogować się na konto.


_________________
Obrazek

******

Posty: 4799
Dołączył(a): 8.12.2004
Offline
PostNapisane: 26 lut 2014, 14:16 
Cytuj  
potrzebuje pomocy

Obrazek

rano zalogowalam sie normalnie do gry, zrobilam pare rzeczy, wylogowalam sie i po probie zalogowania sie po kilku godzinach mam to - komp nie byl wylaczany w tym czasie, nic nie instalowalam, nic nie zmienialam...

tylko do odczytu odznaczone wiec to nie to...


_________________
Final Fantasy XI : Zjawcia [Ramuh] RETIRED
Final Fantasy XIV: Chrysalis Skyserpent [Moogle]

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2270
Dołączył(a): 30.01.2005
Offline
PostNapisane: 26 lut 2014, 14:32 
Cytuj  
Troche ludzi ma ten problem. Moze to: http://forum.square-enix.com/ffxiv/thre ... ost1894706

Jak nie, to standardowa spiewka czyli frajerwall, run as admin, jakis malware blablablaplepleple... :/


_________________
Hana wa Sakuragi,
Hito wa Watashi...


Obrazek

******

Posty: 4799
Dołączył(a): 8.12.2004
Offline
PostNapisane: 26 lut 2014, 14:43 
Cytuj  
dzieki Veji, link pomogl
mialam bledna wersje launchera w pliku, zmienilam na aktualna i dziala :D wlasnie mi pobiera patcha :)


_________________
Final Fantasy XI : Zjawcia [Ramuh] RETIRED
Final Fantasy XIV: Chrysalis Skyserpent [Moogle]

**

Posty: 405
Dołączył(a): 22.10.2005
Offline
PostNapisane: 26 lut 2014, 19:22 
Cytuj  
Właśnie włączyłam grę, pobrał się jakiś patch i jak już uda mi się zalogować to po chwili pojawia się connection lost (error 9000). Mój chłopak ma ten sam problem. Ktoś wie jak temu zaradzić?

Ktoś ma/miał ten sam problem ale brak odpowiedzi...
http://forum.square-enix.com/ffxiv/thre ... not-log-in

Avatar użytkownika

Posty: 26
Dołączył(a): 12.08.2014
Offline
PostNapisane: 12 wrz 2014, 11:22 
Cytuj  
Ja z kolei mam inny problem, który pojawił się tuż po przeinstalowaniu systemu na WINDOWS 8.1
Wcześniej na 8 śmigał, jak ta lala a teraz wyskakują mi 3 różne błędy.

Pierwszy pojawia się jeszcze przed całkowitym uruchomianiem lunchera:
Obrazek
Po czym zwyczajnie wychodzi do pulpitu.

Jak już wejdzie za 5/6 razem:
Obrazek
Po czym zwyczajnie wychodzi do pulpitu.

Gdy za 10 razem się uda, loguje się i:
Obrazek
Po czym wraca znów do panelu logowania.

Metody, które wypróbowałem:
1) Usunąłem pliki z Moich Dokumentów i dałem Reset w Luncherze - kicha nic nie pomogło.
2) Przeinstalowywałem 5 razy - 2 x Steam, 3 x z płytki. Za każdym razem usuwałem z rejestru po unistallu.
Wszystkie akcje były podjęte - wyłączyłem firewalle, uruchomiam jako Administrator.

Będę wdzięczny za pomoc.

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2029
Dołączył(a): 16.11.2001
Offline
PostNapisane: 12 wrz 2014, 11:29 
Cytuj  
Your problem is internet explorer. Either restore your default settings or download Mozilla Firefox and have it as default explorer. Uninstall your game...restart your computer. Log on to lodestone successfully. Download client and begin playing.
permalink

[–]NebelLicht[S] 1 punkt 11 miesięcy temu
This was actually the problem! Who knew, wtf. Thank you so much! Just the internet explorer thing alone fixed it. She has Google Chrome as her main one, but it was Internet Explorer. Weird.

To cytat, spróbuj ustawić inna przeglądarkę jako defoultową.

już.

Avatar użytkownika

Posty: 26
Dołączył(a): 12.08.2014
Offline
PostNapisane: 13 wrz 2014, 12:18 
Cytuj  
Niestety i to nie pomogło.
Spróbowałem flutch dns i pomogło, ale muszę to robić przed każdym startem gry.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.