mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1032 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  Następna strona
Autor Wiadomość
***
Avatar użytkownika

Posty: 15336
Dołączył(a): 27.08.2005
Offline
PostNapisane: 30 gru 2016, 00:32 
Cytuj  
>60


_________________
ciemny lud to kupi
Deshroom napisał(a):
jeszcze mnie lewy kciuk boli od biegania


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 20 kwi 2017, 14:58 
Cytuj  
Witam mam pytanie odnśnie FFXIV, mianowicie sciąglem próbną wersję gry na PS4 tudzież gra jest dostępna za darmo bez limitu czasowego gdzie rozwój postaci jest ograniczony do 35 lvl, Zacząłem od Lancer-a na serwerze Moogle. Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak ma się sprawa z abonamentem jeśli będę chciał kontynuować grę dalej, czy będę musiał kupować osobno grę z płytą A Realm Reborn na której jest 30 dni abonamentu czy te dane które ściągałem z darmową wersją w zupełności wystarczą i jak ma się sprawa z dodatkami czy jest wymagana podstawka ? I czy trophy po instalacji gry A Real Reborn wpadną mi te które już zdobyłem w darmowej wersji, czy będę musiał grać od nowa ? Bo z tego co widzę to pełna wersja gry posiada wspomniane osiągnięcia bo na obecną chwile są niedostępne, proszę o szybką odpowiedz.

***
Avatar użytkownika

Posty: 15336
Dołączył(a): 27.08.2005
Offline
PostNapisane: 20 kwi 2017, 15:29 
Cytuj  
1. musisz kupić płytę z grą.
2. wymagana jest podstawka
3. abonament można opłacać co 30 dni kartą lub prepaidami 60 dniowymi. Koszt to około 50zł miesięcznie.
4. trofea normalnie ci się odblokują jak kupisz grę
5. odpowiedź dostajesz wtedy kiedy ma ktoś czas, a nie wedle własnego życzenia


_________________
ciemny lud to kupi
Deshroom napisał(a):
jeszcze mnie lewy kciuk boli od biegania


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 21 kwi 2017, 08:38 
Cytuj  
Dziękuje za odpowiedz, w takim razie zainwestuję w grę w niedługim czasie, a jak na razie muszę się zadowolić darmową wersją, jeśli już się zdecyduję to dam znać, mam nadzieję ze jakaś dobra dusza przyjmie mnie do gildii.

***
Avatar użytkownika

Posty: 15336
Dołączył(a): 27.08.2005
Offline
PostNapisane: 21 kwi 2017, 09:09 
Cytuj  
Na serwerze moogle masz kilka gildii. SeeD i MIRAI przede wszystkim.


_________________
ciemny lud to kupi
Deshroom napisał(a):
jeszcze mnie lewy kciuk boli od biegania


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 21 kwi 2017, 14:05 
Cytuj  
Na pewno sprawdzę, jak na razie to robię wątek fabularny który swoją drogą przypadł mi do gustu, pewnie jest ograniczony do któregoś momentu, także jak skończę próbną wersje to wtedy kupię grę aby kontynuować dalej. Myślę też nad zmianą innej klasy CNJ bądz MRD choć nie ukrywam Lancer-em gra mi się bardzo dobrze, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, na pewno będę chciał porobić wszystko co jest dostępne na obecną chwilę, wiesz może czy w grze jest dostępna katana ?

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 21 kwi 2017, 15:30 
Cytuj  
Jest ninja który ma dual wield katan, w dodatku będzie Samurai z great katana


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 22 kwi 2017, 12:44 
Cytuj  
Ale te klasy chyba będą dostępne przy zakupie dodatku Stormblood z tego co widzę, czy będzie jakaś aktualizacja w kolejnym patchu ? Co do samej gry to już mam 27 lvl i chyba będę musiał trochę nabić EXP fabularnie jestem w regionie The Black Shroud i zrobiło się znacznie ciężej, dlatego własnie zastanawiam się nad klasą CNJ dobrze by było mieć pod ręką jakieś czary lecznicze, albo po prostu zacznę robić jakieś Duty i liczyć aby wypadł w skrzyniach jakiś lepszy oręż bo tez pozostawia wiele do życzenia, zobaczymy pewnie jeszcze dużo przede mną.

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 22 kwi 2017, 12:56 
Cytuj  
Ninja już jest, Samurai będzie ze Stormblook, tak.


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 17:14 
Cytuj  
Mam problem, no więc kupiłem gre i nie mogę sie zalogować, wcześniej jak sprawdzałem to nie mialem takiego problemu, wie ktoś w czym problem ?

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 17:25 
Cytuj  
Pearlsea1990 napisał(a):
Mam problem, no więc kupiłem gre i nie mogę sie zalogować, wcześniej jak sprawdzałem to nie mialem takiego problemu, wie ktoś w czym problem ?


O stary, zanim Cię ktoś bardziej dosadny za posta pojedzie to powiem - opisz dokładniej o co chodzi, co się dzieje :P


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 17:44 
Cytuj  
No więc próbuje sie zalogować na Mog Station wpisując takie same dane jak przy logowaniu sie w darmowej wersji i wyskakuje mi komunikat ze podalem błędne haslo, co jeszcze nie bylo tez instalacji z płyty.

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 17:58 
Cytuj  
Dalej za mało info. Co najwyżej mogę Ci powiedzieć teraz to "widocznie źle wpisujesz hasło".
Co masz na myśli, że kupiłeś grę i nie możesz się zalogować, tzn. po kupieniu zalogowałeś się do Mog Station i dodałeś kod pełnej gry do konta trial i od tej pory nie możesz się logować? Czy kupiłeś bezpośrednio w Mog Station (jest taka opcja w ogóle?)?
Próbowałeś odzyskiwanie hasła w takim razie zrobić chociaż?


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 18:12 
Cytuj  
To znaczy mialem problem z zalogowaniem sie, ale już chodzi może byl jakiś problem z serwerem, teraz wystarczy wpisać ten kod dwonasto cyfrowy tak ? Tylko jest za krótki bo tam jest pięć slotow.

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 18:18 
Cytuj  
To może w złym miejscu próbujesz wpisać


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 18:24 
Cytuj  
To znaczy wybralem opcje Enter Registration Code Windows and Mac Version , ona obejmuje też PS4 tak ?

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 18:32 
Cytuj  
Pearlsea1990 napisał(a):
To znaczy wybralem opcje Enter Registration Code Windows and Mac Version, ona obejmuje też PS4 tak ?


"Windows and Mac version"...
Jeżeli pytasz o wersję PS4 to 12-cyfrowy kod zapewne się w PSNie wpisuje


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 18:39 
Cytuj  
To znaczy wlasnie nie ma tam opcji pod PS4, zaraz zobaczę w PSNie. Pisze ze kod zostal zrealizowany i co dalej jest Trail ?

**
Avatar użytkownika

Posty: 7127
Dołączył(a): 24.11.2003
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 18:53 
Cytuj  
Nie jestem w 100% pewien, ale instalujesz grę na PS4, odpalasz i tam się logujesz na swoje konto już i powinno być git.


Posty: 16
Dołączył(a): 20.04.2017
Offline
PostNapisane: 4 maja 2017, 19:06 
Cytuj  
To znaczy nie bylo w ogóle instalacji moze odinstalować gre i ponownie zainstalowac ?

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1032 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.