mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
*****
Avatar użytkownika

Posty: 2204
Dołączył(a): 20.12.2004
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 16:56 
 
Jest preorder dajacy chyba 1 dzien wczesniejszego dostepu na allegro, ten sam co na keye.pl


_________________
Turbot

***
Avatar użytkownika

Posty: 10245
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 17:58 
 
Ja chce pre-purchase :)

*
Avatar użytkownika

Posty: 149
Dołączył(a): 24.08.2008
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 18:42 
 
niezły popyt musiał być w moonqq, w poniedziałek 188 ,dzis 209

***
Avatar użytkownika

Posty: 10883
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 18:53 
 
raggnarok napisał(a):
Zapytalem ich w poniedzialek kolo 14 o te klucze i zero odpowiedzi do dzisiaj, dla mnie to od razu dyskwalifikuje firme. Poza tym sa caly czas niedostepni na GG.

Gdzies jeszcze mozna kupic pre-purchase za mniej niz te 199?


Ja dostałem przed chwilą odp na @ po 5 minutach, że na tych kluczach będzie się dało grać na europejskich serwerach.


_________________
@polygamia

***
Avatar użytkownika

Posty: 10245
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:02 
 
Oh, to troche wymijajaca odpowiedz, bo na amerykanskich kluczach tez sie da grac na EU serwach, pytanie tylko czy przejdziesz proces pierwszej inicjacji klucza, ktora sprawdza czy region klucza pasuje do regionu konta :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 10883
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:14 
 
Czyli aktywując amerykański klucz w ameryce da się później grać na serwerach eu ?
No i czy info, że klucze z us nie da się aktywować w eu jest w 100% pewne ?

--edit--

Odpisał mi na kolejnego maila:

"kazdy klucz eu jak i us mozesz katywowac tu i tu zalezy to od 1 logowania do gry gdzie on bedzie przypisany nie bedzie zadnych blokad z tego tytulu tylko podzial na regiony mozesz napisac do suportu wszystko tobie powiedza co i jak nie ma sensu czytac bzdur na forach tylko trzeba konkretnie pisac do suporta pozdrawiam"


_________________
@polygamia


Ostatnio edytowano 22 sie 2012, 19:35 przez Atherius, łącznie edytowano 2 razy
*
Avatar użytkownika

Posty: 124
Dołączył(a): 10.04.2012
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:31 
 
Atherius napisał(a):
Czyli aktywując amerykański klucz w ameryce da się później grać na serwerach eu ?
No i czy info, że klucze z us nie da się aktywować w eu jest w 100% pewne ?

--edit--

Odpisał mi na kolejnego maila:

"kazdy klucz eu jak i us mozesz katywowac tu i tu zalezy to od 1 logowania do gry gdzie on bedzie przypisany nie bedzie zadnych blokad z tego tytulu tylko podzial na regiony mozesz napisac do suportu wszystko tobie powiedza co i jak nie ma sensu czytac bzdur na forach tylko trzeba konkretnie pisac do suporta pozdrawiam"


lol to co Ci koles odpisal nic tak naprawde nie wyjasnia...

klucz US aktywowac mozesz tylko w US potem logujesz sie skad chcesz i grasz na serwerze jakim chcesz (us/eu). Analogicznie jest z kluczem EU.
Czyli jak ktos zakupi klucz US to dobrze miec kogos z US zeby ten klucz aktywowac, a potem mozna korzystac do woli gdziekolwiek sie jest.

***
Avatar użytkownika

Posty: 10883
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:33 
 
Z tego co napisał to właśnie wychodzi, że klucz us i eu można aktywować gdzie się chce, przynajmniej tak to zrozumiałem.


_________________
@polygamia

*
Avatar użytkownika

Posty: 149
Dołączył(a): 24.08.2008
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:34 
 
bzdura, klucz US można aktywować tylko tam, chyba że przez proxy może się uda, wielokrotnie o tym pisano i gość ewidentnie kreci. Analogicznie klucz EU można aktywowac tylko w europie, potem zaś grać można faktycznie z dowolnego miejsca na świecie.

*
Avatar użytkownika

Posty: 5601
Dołączył(a): 24.04.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:36 
 
Atherius napisał(a):
BTW jak logując się na guildwars2.com można sprawdzić z jakim kontem ncsoft jest powiązane to konto z gw2 ?



Rozumiem że chodzi ci o konto plync?
Jeżeli tak to konto gw2 nie jest z nim powiązane, tylko konto od gw1


_________________
Mam leniwe szare komórki.

***
Avatar użytkownika

Posty: 10883
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:39 
 
No dobra a gdzie się wpisuje klucz tak w ogóle ? Bo jak dostałem invite do bety to się tylko logowałem na dane ze stronki gw2 a tam nie mogę znaleźć jak wpisać ten od retaila. ;>


_________________
@polygamia

*
Avatar użytkownika

Posty: 149
Dołączył(a): 24.08.2008
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 19:41 
 
https://register.guildwars2.com/
aktywacja klucza

****
Avatar użytkownika

Posty: 1078
Dołączył(a): 8.05.2006
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 20:01 
 
A po zarejestrowaniu klucza da się sprawdzić czy to EU czy US?


_________________
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!

***
Avatar użytkownika

Posty: 10245
Dołączył(a): 5.11.2004
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 20:38 
 
Watpie. Cale zarzadzanie kontem w GW2 wyglada jak sprzed 10 lat...

*
Avatar użytkownika

Posty: 5601
Dołączył(a): 24.04.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 20:52 
 
raggnarok napisał(a):
Cale zarzadzanie kontem w GW2 wyglada jak sprzed 10 lat...


Nie na darmo w prawym górnym rogu jest znaczek "Work In Progress"


_________________
Mam leniwe szare komórki.

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2626
Dołączył(a): 11.05.2008
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 21:02 
 
Jakiś "normalny" klient będzie zapewne do ściągnięcia ~24 sierpnia? Mam na myśli coś innego, niż te 5 plików w katalogu.


_________________
Steam

***
Avatar użytkownika

Posty: 10883
Dołączył(a): 17.06.2005
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 21:04 
 
paveup napisał(a):
https://register.guildwars2.com/
aktywacja klucza


A no fakt. ;>
Czyli nie potrzebujemy już żadnego innego konta na jakiś plaync i innych ncsoftach ?

Robo - to jest normalny klient, w gw1 też było kilka plików a to przecież ten sam silnik.


_________________
@polygamia

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2370
Dołączył(a): 2.12.2001
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 21:05 
 
To jest "normalny" klient. W sumie, to niezbędne są tylko 2 pliki, podobnie jak w GW1. Po co komu więcej do szczęścia?


_________________
Obrazek

**

Posty: 9149
Dołączył(a): 6.06.2010
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 21:47 
 
ten plik .dat to po prostu 'pojemnik' jest - tam jest tysiące plików.

Pewnie by się dało nawet 'wypakować' jakby się uprzeć.

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2626
Dołączył(a): 11.05.2008
Offline
PostNapisane: 22 sie 2012, 22:07 
 
Dzięki. Swoją drogą, to pomyliłem tematy, miało być w ogólnym, sry.


_________________
Steam

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.