Andek:
Dzisiaj miałem trochę więcej czasu na tabetowe tematy.
Free - Siostra mi pokazala Subway Surf, gra podobna do Temple Run, z tym ze wciągnęła mnie o wiele bardziej niż TR. Sam TR2 który miał premierę jakiś czas temu mnie nie wciągnął. To nie to. SS ma dziecinna grafikę ale za to przedni gameplay.
Platne - Potem zacząłem przeglądać nowe gierki, trafiłem na Cordy 2, nigdy o jedynce nie słyszałem. Zassalem demo 2 i będzie to chyba jedna z tych porządnych platformowek które maja pomysł, akcje, animacje i muzykę. 3 levele demo przekonały mnie do kupna. Będą gorące kciuki
Free - Jako ze ten Subway Surf mnie wciągnął, postanowiłem sprawdzić inne tytuły tego wydawcy. Trafiłem na Frisbee, czyli lot dyskiem i zbieranie gwiazdek, wykonanie ok. Pomysł ciekawy
jedna z takich gier ze mamy czasem ochotę zagrać w co innego.
płatne - no i dochodzimy do sedna... Przeglądając market trafił em na tytuł QuestLord, szybki rzut okiem na screen i opis... Old-school grafika, ciekawy rozwój postaci, niby jakiś plot, i sterowanie strzaleczkami. Przyszło mi na myśl Ishar Silmarillionu, kupił em w ciemno za 6 złociszy. Zakup miesiąca!!! Polecam!
Ufffff... Autokorekta jest suka.