Jeszcze o tym Eurogamerze.
CD Projekt has taken time-tested elements from across the fantasy-RPG spectrum and tied them to a solidly crafted story that includes elements of racial discord, religious fanaticism and sexual promiscuity in its adults-only mix. Admittedly, these elements are rather crudely introduced and are handled with a rather endearing "Look! Adult themes!" excitability
No sory, ale to jest bulszyt. Takie coś może napisać tylko ktoś kto nie czytał książki (czyli Brytole i Hamburgery bo był przekład tylko 1 albo 2 opowiadań na ang) Dlatego ten typ nie wie, że takie motywy jak to że elfy sa złymi (kwestia interpretacji hehe) rebelsami-terrorystami są przeniesione prosto z Sapkowskiego, a wątpie żeby Sapek był attention-whore, wsadził po prostu uniwersalny motyw. A że są cycki na wierzchu? No sory to jest polskie fantasy , welcome to the real world.
To tak jakby czepiać się, że Tolkien zawarł nadal aktualne prawdy typu :
Many that live deserve death. And some that died deserve life. Can you give it to them? (c) Gandalf
Sory za dłuższy niż 2 linijki post, musiałem obronić fanbojsko gry (i książki w sumie)
konrador napisał(a):
Moglem skrina zrobic. Bylo na oficjalnej Witcherowej stronie, ale ktos musial im zwrocic uwage (lub raczej bacznie czytaja nasze forum~) i poprawili...
Ozzie jest w CDP hehe, to pewnie on!~
PS. Ciekaw jestem jak oceniać będą ci co nie czytali książek (Polacy szczególnie), will see.
PS2. Dostałem cynk od znajomego że w Mediamarkt mają edycje specjalną za 79zł, bordowe pudełko i dodają książkę Bestiariusz przy okienku informacji , gogogo!