konrador napisał(a):
Ja wiem, ze istnieja takie dzialy (jak zreszta pisalem), tylko nie rozumiem sensu ich istnienia. A konkretniej, to nie rozumiem sensu tworzenia sie zbieraniny random ludzi, ktorzy sie nie znaja i nie grali ze soba w nic, a do tego nie wiedza, czy w ogole beda grali, bo gra moze im sie nie spodobac itp... .
Konrador, nie widzisz, ze obydwie gildie , ktore sie tutaj zamiescily to sa stare gildie, ktore wlasnie znaja juz swoich czlonkow, nie sa to zadne randomy. Gildia Twierdza i klan OpusDei sa juz gildiami zorganizowanymi, maja swoje strony www i fora. My mamy nawet oddzielny dzial na forum do AoCa, wiec wiemy na pewno, ze bedziemy grali, a twoje umniejszanie roli gildii (jako zorganizowanego community, mimo ze gra nie wyszla jeszcze oficjalnie) jest niezrozumiale.
No ale ok.. ty tu jestes moderatorem i mozesz nawet wykasowac wszelkie tego typu informacje, chociaz powody jakimi sie kierujesz sa dla mnie zupelnie zagadkowe. To , ze ty nie jestes w zadnej zorganizowanej gildii nie znaczy ze inni maja tak samo.
Zrozum, ze niektorzy chca juz od pierwszego dnia premiery grac razem ze soba (znajac sie wlasnie z innych gier lub for (takich jak to mmorpg.pl).