Back to the index page  
  FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register   Profile   Log in to check your private messages   Log in 
>>> Pytania odnośnie AION <<<
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 33, 34, 35  Next

Post new topic   Reply to topic    MMORPG.pl Forum Index -> Aion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Neonin

PostPosted: 02 Feb 2010 21:05    Post subject: Quote Ignore
Powiem nieskromnie że to forum to albo:
1. zblazowani retardzi ktorzy nie graja w koreanskie gowna ( a jedynie w sanboxy dla ELYTY)
2. zblazowani retardzi, ktorzy grają w koreanskie gowna ale wytrzymuja max miesiąc
3. gracze WoWa
4. wymierające przedszkolaki z darmowych

Jako ze premiera byla we wrzesniu to nikt juz w to nie gra i wszyscy maja ajona w dupie, zachwycajac sie nowymi pytaniami robala albo udaja ze wiedza o co chodzi mendolowi albo graja na konsolach w kolejne wypasione gry.
Wybierz swoja wersje.

PostPosted: 02 Feb 2010 22:10    Post subject: Quote Ignore
5. Poprostu ludzi, ktorzy sie nie lubuja w gownie.
k4czy

PostPosted: 03 Feb 2010 11:44    Post subject: Quote Ignore
Z osob ktore znam/znalem w momencie gdy zaczynaly grac w Aiona (bylo ich moze z 40) , to zadna sie nie ostala przy tej grze
Nawet najwieksi napalency ( w sumie tez bylem jednym z nich) nie sprostali "wyzwaniu" Aiona - chyba o czyms to swiadczy.
Poziomka

Strawberry

PostPosted: 03 Feb 2010 17:59    Post subject: Quote Ignore
zawsze tak jest ze najpierw boom bo nowy mmmo..a po 3 miesiacach okazuje sie ile osob tak naprawde zostaje..

kiedys faktycznie dzial tetnil zyciem, teraz syf kila i mogila nawet nie ma sie posmiac z czego:)
Keii

Matsuki

PostPosted: 03 Feb 2010 18:04    Post subject: Quote Ignore
Kiedy wprowadzą przynajmniej 1/3 zmian z filmiku Visions i umożliwią dobicie do maksymalnego poziomu bez grindu przez pół paska xp + rozwiną endgame, to ludzie zapewne wrócą.
Na chwilę obecną gra nie oferuje oprócz przyjemnego latania niczego, co wybijałoby się spośród innych mmo tbh.

Last edited by Keii on 03 Feb 2010 18:06; edited 1 time in total
Szamotula

PostPosted: 03 Feb 2010 18:06    Post subject: Quote Ignore
Niby jakies rumory sa, ze za kilka tygodni na koreanskie ptry ma wejsc patch 2.0
Piszpan

...

PostPosted: 04 Feb 2010 10:48    Post subject: Quote Ignore
a ja zaczalem zabawe w aiona z kilkoma kumplami na kalilu i poki co to same ochy i achy:) jak ktos lubil grac w l2 to czemu nie bedzie lubiz tez aiona?

PostPosted: 04 Feb 2010 16:45    Post subject: Quote Ignore
Bo kazdy widzial jak konczyl L2 jesli chodzi o ilosc zywych graczy, no i co wazne to system rozgrywki typu bij lvl na mobach xxxxxxx godzin, potem farm set roniez ubijajac miliony mobow, jak juz go zdobedziesz to nie ma co robic, potem wychodzi nowy teren z podwyzszonym lvl capem i powtorka z rozrywki wyszedl juz z mody. Jakie cos to bylo dobre 5-6 lat temu ;<
Krzysiek2099

PostPosted: 04 Feb 2010 23:52    Post subject: Quote Ignore
Ja mam problemik... nie mogę tego rozgryźć: jak zrobić wiadomość np. /3 (LFG) <Recruit Group> <jakaś misja> żeby hiperłącza się robiły?
tczewiak

PostPosted: 05 Feb 2010 03:25    Post subject: Quote Ignore
CTRL + PPM na nazwie questa w journalu oraz /who i wybrać recruit group czy jakoś takoś.

PostPosted: 05 Feb 2010 10:48    Post subject: Quote Ignore
Dzięki
Piszpan

...

PostPosted: 10 Feb 2010 10:28    Post subject: Quote Ignore
Szamotula wrote:
Bo kazdy widzial jak konczyl L2 jesli chodzi o ilosc zywych graczy, no i co wazne to system rozgrywki typu bij lvl na mobach xxxxxxx godzin, potem farm set roniez ubijajac miliony mobow, jak juz go zdobedziesz to nie ma co robic, potem wychodzi nowy teren z podwyzszonym lvl capem i powtorka z rozrywki wyszedl juz z mody. Jakie cos to bylo dobre 5-6 lat temu ;<

no ale podejdz do aiona bez cisnienia na lvl capa itd. a po prostu wracasz z pracy siedzisz z kumplami na vencie idziesz troche poexpic jakis rifcick czy abyss itd. ot taka usluga rozrywkowa

PostPosted: 10 Feb 2010 14:38    Post subject: Quote Ignore
Nie no pewnie. Kazdy ma z czego innego fun. Ja poprostu z zalozenia nie mam zamiaru supportowac moimi pieniedzmi nedznych produktow, ktore nic nie oferuja, bo oplacajac taka gre jednoczesnie przyzwalam na takie traktowanie klienta jesli chodzi o kontent i o support.
Gilrad

PostPosted: 10 Feb 2010 18:17    Post subject: Quote Ignore
Szamotula wrote:
Nie no pewnie. Kazdy ma z czego innego fun. Ja poprostu z zalozenia nie mam zamiaru supportowac moimi pieniedzmi nedznych produktow, ktore nic nie oferuja, bo oplacajac taka gre jednoczesnie przyzwalam na takie traktowanie klienta jesli chodzi o kontent i o support.

Z naciskiem na support, w pełni popieram.
Niech NC oficjalnie potwierdzą, że robią grę w której należy systematycznie kupować gold za realne pieniądze oraz opłacać botsoft będzie jasność.
capri

PostPosted: 10 Feb 2010 19:32    Post subject: Quote Ignore
@Gilrad - dawno nie grales, co?

PostPosted: 06 Mar 2010 14:14    Post subject: Quote Ignore
Neonin wrote:
Powiem nieskromnie że to forum to albo:
1. zblazowani retardzi ktorzy nie graja w koreanskie gowna ( a jedynie w sanboxy dla ELYTY)
2. zblazowani retardzi, ktorzy grają w koreanskie gowna ale wytrzymuja max miesiąc
3. gracze WoWa
4. wymierające przedszkolaki z darmowych

Jako ze premiera byla we wrzesniu to nikt juz w to nie gra i wszyscy maja ajona w dupie, zachwycajac sie nowymi pytaniami robala albo udaja ze wiedza o co chodzi mendolowi albo graja na konsolach w kolejne wypasione gry.
Wybierz swoja wersje.

Ja bym inaczej to ulozyl:
1. Ci ktorzy graja w WoW'a
2. Ci ktorzy w nic nie graja i ktorym wiecznie zadna gra nie pasuje, jest failem i w ogole. A jesli juz w cos graja i zapytasz ich o dany tytul to najczesciej podaja taki gniot, ze rece opadaja ...

Mnie tam sie AION podobal, ale nie mialem czasu w niego wiecej pograc.
sola

PostPosted: 25 Mar 2010 12:12    Post subject: Quote Ignore
Witam. Chcialbym sie zapytac jak atm wyglada Aion? Czy jest sens reaktywowac postac na low lvl/jest jakis balans? ( na poczatku wystarczylo byc ranged i zamiatalo sie w pvp)/jak wyjkada pl community w Aion ( gildie/klany zwal jak zwal ale interesuje mnie mature gracze, nie banda emo rage 16 latkow). Jak wyglada end Game content (czy cos juz takiego jest). No i najwazniejsze co robicie na max lvl? (nie liczac pvp czy wogule jest cos do roboty?)
marcoos

PostPosted: 25 Mar 2010 12:21    Post subject: Quote Ignore
sola wrote:
Jak wyglada end Game content (czy cos juz takiego jest). No i najwazniejsze co robicie na max lvl? (nie liczac pvp czy wogule jest cos do roboty?)

Pewnie nic się nie zmieniło - czyli grind i farma z przerwą na farmę instnancji a wszystko w celu zdobycia coraz bardziej świecącego geara...
Piszpan

...

PostPosted: 25 Mar 2010 16:08    Post subject: Quote Ignore
siege, szukanie asmo w abyss, farmienie ap na lepszy sprzet.

PostPosted: 25 Mar 2010 16:40    Post subject: Quote Ignore
- 3 razy dziennie możesz robić Dredgion, czyli instancję PvPvE dla całego party. Trwa ona max 1h, bijesz się ze stroną przeciwną oraz Balaurami. Nie możesz tam stracić AP a zyskać całkiem sporo. Wg mnie to obecnie najlpesza cześć endgame`u.
- Poza tym możesz chodzić na Dark Poeta - ludzie farmia tam set Anuharta oraz matsy potrzebne do craft`u do questa na Set Miragent/Fenril - jest to jeden z topowych setów.
- Instancje w fortach w top abyss dla AP.
- Kilka siege co pare dni
- Latanie po abyss i riftach raczej dla wybranych klas.

Ogólnie na 50 lvl jest wielka farma. Albo AP na sety abyss albo matsy na miragent/fenril. W 1.9 mają zwiększyć szanse na dropa w instach, więc bedzie można w miarę sensownym czasie uzbierać set Anuharta.
W 2.0 mają dojsc nowe tereny, instance w tym jedna PvPvE dla całego ally.

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=21199&serverID=31
Post new topic   Reply to topic    MMORPG.pl Forum Index -> Aion All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 33, 34, 35  Next
Page 34 of 35

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum