| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Gorszy

|
Posted: 05 Feb 2010 11:24 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| Ciekawe, która gildia osiągnie największą renomę w pierwszym tygodniu po wejsciu patcha na serwerze PvP. |
|
 |
Blad
|
Posted: 05 Feb 2010 12:09 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Największą szansę mają gildie z największą liczbą aktywnych graczy, więc pewnie będzie to jakaś rosyjska gildia, no ale zobaczymy Wszystkim życzę jak największej liczby pkt. |
|
 |
lyesmyth

|
Posted: 05 Feb 2010 13:59 Post subject: |
Quote Ignore |
|
post dla zwały, dostałem 2 punkty karne za postowanie go na oficjalu to psuzcze tutaj
http://www.xfire.com/video/20b69e/
plan wydarzeń
1. w pośpiechu idziemy ratować totem
2. idziemy przejąc z nudów dzielnice
3. ustawiamy się w potężny szyk bojowy wymyślony przez wujka Hadera. Nazwa kodowa szyku "ciuchcia"
4. ownujemy
5. krótki pokaz translokacji właściwej dla ludzi dotkniętych błogosławieństwem radiowego neta. Znane również jako WAAAAAAAAARP, LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG, czy też UBEEEEEEEEER LAG, jak również nie rzadko jako K*************** FREEEEEEZ JA PIER****** HEEEEELP, HEEEEEEL, CC!!!!!!!
enjoy |
|
 |
Jsatrzab
|
Posted: 05 Feb 2010 15:06 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| Jam to nie chwaląc się uczynił i nagrał. |
|
 |
Impega

|
Posted: 05 Feb 2010 15:29 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Niezla reklama gildi IF  |
|
 |
Liteon
|
Posted: 06 Feb 2010 12:57 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Jak bym był złośliwy a nie jestem to bym napisał,że nie którzy TO się nudzą na pve...
Nie no fajny filmik .
Co do naszego Aoc-a to laggi mnie ostatnio dobiły i właściwie zniechęciły do gry... wciąż doczytuje lokacje mimo pełnej weryfikacji (3x) i oczywiście zaznaczenia w opcjach wszystkich ptaszkóffff....
p. _________________ Lit...(Liteon,Litest,Litejka) QPO,POlanie
 |
|
 |
Zerg

|
Posted: 06 Feb 2010 13:14 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Rozumiem ze po stronie Immortal Fire wystapili zywi gracze ? Czy wynajeliscie kukly treningowe z ich logo ? _________________ "I always tell the truth. Even when I lie." Tony Montana, 'Scarface' |
|
 |
lyesmyth

|
Posted: 06 Feb 2010 13:20 Post subject: |
Quote Ignore |
|
tam bzz pryznajmniej 2 inne gildiie ni if wiec nie mowcie tak
Niestety patch 1.6 wymusza od nas niepotrzebne wcześnie wydłużanie gierek do pełnych 20 minut zawsze co przejwia się w ten właśnie sposób
Wiadomości z rothat
ruscy zostali oficjalnie wyownowanji, nie wchodzą juz premedem, na swoim ruskim forum pisza że c9 jest op i korzysta z czitów. kilkarotnie pojechany został premade firewidnu wiodącej ruskiej gildii wynikami 60 do 20 i podobnymi.
Najbardziej epicka gierka ever niestety nie zachowała się w filmie. 74 do 4 2 conqow 2 barbów 1dt i bs pożyczonyy z hordy kontra słabszy premade firewindu. nasz totem został zbużony w 5 minucie gry, 15 minut bronilismy się w bazi bez totemu  |
|
 |
bandytaz

|
Posted: 06 Feb 2010 13:54 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| Liteon wrote: | Jak bym był złośliwy a nie jestem to bym napisał,że nie którzy TO się nudzą na pve...
Nie no fajny filmik .
Co do naszego Aoc-a to laggi mnie ostatnio dobiły i właściwie zniechęciły do gry... wciąż doczytuje lokacje mimo pełnej weryfikacji (3x) i oczywiście zaznaczenia w opcjach wszystkich ptaszkóffff....
p. |
Hah, a u mnie całe to doczytywanie skończyło się po wczorajszym godzinnym wyłączeniu serwerów  _________________ "Ludzie, którzy pilnują tęczy, nie lubią takich, którzy zasłaniają słońce" T.P. |
|
 |
Jsatrzab
|
Posted: 06 Feb 2010 16:55 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| Tuż przed gierką zarejestrowana w filmiku wyżej odbyliśmy walkę z premejdem ruskich (Black Deth bodajże) mieli 2 demo 1 necro bs konk i tos o ile się nie mylę i dostali 52 do 0 ;] |
|
 |
Macintosh

|
Posted: 06 Feb 2010 19:51 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| Jsatrzab wrote: | | Tuż przed gierką zarejestrowana w filmiku wyżej odbyliśmy walkę z premejdem ruskich (Black Deth bodajże) mieli 2 demo 1 necro bs konk i tos o ile się nie mylę i dostali 52 do 0 ;] |
no gratki ale na two eagles to wy byscie tak dostali z pierwszym lepszym pre madem  |
|
 |
lyesmyth

|
Posted: 06 Feb 2010 22:36 Post subject: |
Quote Ignore |
|
pffyy :d jakbyśmy siętak bawili to napewno
ale jak stawiają opór to można poszaleć |
|
 |
Jsatrzab
|
Posted: 06 Feb 2010 23:54 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| Jak byśmy byli na Two Eagles to byśmy wystawili Pre-mejd a nie 6 pierwszych kropek na gildiowym^^ |
|
 |
Doodec

|
Posted: 07 Feb 2010 10:40 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Po co te klotnie. I tak wszyscy wiedza ze ja jestem the Best-EST. Inni sobie tylko wmawiaja ze tak nie jest.  _________________
 |
|
 |
lyesmyth

|
Posted: 07 Feb 2010 13:00 Post subject: |
Quote Ignore |
|
obrazkiem z hitlerem odkryłes mroczny sekret bartisa, iż tak naprawde on jest murzynem, i by sobie odbić to dlatego sięz nich nasmiewa. teraz zginiesz w ciągu 7 dniu, a dokona tego mał żółta dziewczynka wychodząca z twojego monitora jak będziesz aglądał hentaie
bój się! |
|
 |
Zerg

|
Posted: 07 Feb 2010 14:22 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Jakby tu podsumowac ostatnie wydarzenia na serverze ? Moze niech ulatwi to film
http://www.youtube.com/watch?v=OWe3tjKgE7Y
zacznijcie ogladac od 1:38 ----- 4:40
W rolach glownych : Domino(wiadomo kto), Mati ( sami wiecie ), i jakis miedzy galaktyczny murzyn ( Lakhla ) , smieci ( mmorpg.pl )
Dla nie kumatych, gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta. _________________ "I always tell the truth. Even when I lie." Tony Montana, 'Scarface' |
|
 |
Doodec

|
Posted: 07 Feb 2010 21:59 Post subject: |
Quote Ignore |
|
Dupa! Nikt mnie nie oddzieli od Czarodziejki z Ksiezyca!!!!!!
Cyt. " Babelkowy Promien!!!! Haaaa dziaaaaaa!!!!!! "
lyesmyth

|
Posted: 07 Feb 2010 23:20 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| ale uważaj, on jest czarny naprawdę, jak zrobisz mydło powidło to nie zadziała xD |
|
 |
Gorszy

|
Posted: 08 Feb 2010 11:16 Post subject: |
Quote Ignore |
|
No to mamy po kilku dniach pierwsze wyróżnione gildie. Polska gildia, która zajęła najlepsze miejsce na serwerze PvP to POLANIE w rankingu pierwsze miejsce w dwóch kategoriach za:
- Waleczność (ubijanie mobów, wykonywanie questów)
- Chwała (zabijanie innych graczy - ta kategoria powinna się liczyć najbardziej na tym serwie).
Czwarte miejsce za Sztukę (wyrób przedmiotów, znajdowanie rzadkich surowców)
Niestety dopiero 4 miejsce w sztuce spowodowało, że Polanie zajeli w sumie 3 miejsce i brązowe tarcze świecą się prz nickach.
Pierwsze miejsce zajął 7 legion, drugie Agression.
Ciekawe czy gracze nadal będą migrowali na czas siege między gildiami i konkurencji nabijali pkt. |
|
 |
Naru-tan
|
Posted: 08 Feb 2010 17:17 Post subject: |
Quote Ignore |
|
| To hh juz nigdy nie przyjda na siega ;CCC |
|
 |
|