Cytuj:
A ja bym wywalił levele tam gdzie ich miejsce - na śmietnik historii.
this , ale system punktowy taki jak w evce też bym wywalił na zbity pysk. Sorry, to całe skillowanie w evce jest zwyczajnie pojebane. Potrzeba min. pół roku jak nie 8 miesięcy, żeby mieć sensowną postać do pvp (z podstawowymi skillami na 4) i móc na równi solo napierdalać się z paro letnimi w conajmniej medshipie.
No i po ch... to skillowanie? Wytłumaczy mi to ktoś? Wszystkie te skille to nic innego jak sztuczna bariera do kontentu gry (możliwość latania statkami).
W walce i tak się liczy tylko i wyłącznie to, kto siedzi za kompem, taktyka, fity, a nie te j.... skille.
Nie raz widziałem sfrustrowanie nowych ludzi zaraz po założeniu postaci, gdy docierało do nich, że będą mogli sobie latać lokim, vagasem czy cynabalem przy sensownych osiągach za x miesięcy. Potem się rodzą patologie, że tysiące ludzi ma x kont, na których koxa różne rasy itd.
Jak tak pomyśle to system skillowania w eve jest najbardziej pojebany ze wszystkich z jakimi miałem styczność.
Cytuj:
Jak w Eve jako pilot największego shipa (nie wiem jak się aktualnie ten ship nazywa) wlecisz w stado noobów ze startowymi shipami to podobnie rozwalisz ich wszystkich bez żadnego problemu.. a oni nawet Cię nie zadrasną.
Totalnych Noobów tak - tak samo jak się ich ownuje w każdej grze, ale jeżeli chodzi ci o świeże postacie(charaktery) z małą ilość punktów to nie. Jeżeli za komputerem siedzieliby doświadczeni gracze to by wydymali takiego jegomościa bez mydła, albo gdyby chociaż takimi noobami dowodził ktoś doświadczony. Tylko evka to nie jest gra solo i nikt kto ma choć trochę oleju w głowie nie rzuci się statkiem w bande "noobów", bo każdy kto choć trochę postrzelał wie, że z dużym prawdopodobieństwem może dostać wpierdol, ale z doświadczenia powiem, że na 100% koleś zbierze tak samo liczną ekipe tylko będą mieć statki kilka klas wyżej, żeby mieć pewność że sklepią ludzi bez strat.
( tym samym wracamy do punktu wyjścia za x miesięcy....).
Mark ludzie myślący jak ty jako pierwsi quitują evke, koxają postać miesiącami, zbierają kasę na statek lecą pimped bsem do low seca i giną na pierwszej bramie sami nie zabijając nikogo.
btw największe statki w eve trzyma się na osobnych kontach na specjalnych do tego wykoxanych postaciach( często są to gracze opłacani zielonymi, którzy mają dyżur telefoniczny) i wrzuca się je do walki wyjątkowo rzadko w bitkach w 0.0 i tylko wyłącznie wtedy, kiedy ma się dużą przewagę liczebną i zwycięstwo jest pewne ( masz pewność że żadnego nie stracisz- te statki to zwyczajnie straszaki w przepychankach dyplomatów), a tak to stoją wylogowane na posach, a jedyną kontrą na super kapitale po ostatnich zmianach jest taka sama ilość superów (chwila refleksji i już wiadomo dlaczego nie widuje się bitek między nimi), ale tym lata kilkaset ludzi na serwie ( na kilkadziesiąt tysięcy) i 99.999999999% bitek odbywa się bez ich udziału.
Cytuj:
Bzdura. To wlasnie 12letnia gowniazeria jest teraz wiekszoscia w mmo.
this