ostatnio jakos mam ochote sobie w GW zagrac... nigdy nie placilem za mmo, bo uwazalem, ze w moim wypadku to strata kasy, bo nie mam czasu siedziec po kilka godzin dziennie i pakowac postac, a gram sobie od czasu do czasu i dlatego wybieralem bety/shardy/darmowki... GW zainteresowalem sie jak zobaczylem filmik w jakims empiku - bardzo to ciekawie wygladalo ( i ladnie
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
). Poczytalem troche na forach, stronach itd i dowiedzialem sie, ze gierka jest genialna dla mnie, bo nie musze jej poswiecac duzo czasu i nie place miesiecznego abonamentu! No i tera dochodzimy do glownego problemu:
Kupic gre (box), czy samego keya? z ciekawosci wszedlem na allegro i zobaczylem, ze gry schodza po ~120 zl, a key po 40 zl...
![:roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
troche mnie to zdziwilo, bo zassalem z oficjalnej strony gre ( ~20 mb?
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
) i widze, ze wystarczy podac keya, by zalozyc konto
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
wiec tera jest maly problem, bo albo ten key na allegro to fake jakis, albo kupujac boxa dostajemy jakies bajery czy cos, czego nie mamy kupujac samego keya, a jest bardzo potrzebne/przydatne albo w ostatecznosci kupujac samego keya nie mozemy czegos robic (najmniej prawdopodobne). Jakos namieszalem, ale mam nadzieje, ze zrozumiecie...
dlatego prosze o pomoc w wyborze! co polecacie zakupic? gra czy key? oto jest pytanie
E: literowka