grzegorz1 napisał(a):
Mam pytanko. Gram barbem 2 bronie, 30tys (k?) life, 6700 defence, dmg po okrzyku 45tyś (k?), resy 520 do 640. Da tym radę coś pograć na inferno act3 i 4?
I drugie pytanie.
Klepię sobie elity nabijam nv5, i dalej ich bije i jak to jest że mając 8 lv ten powyżej 60 zabijając kolejnego elite dostaję albo zero żółtych albo jednego? miało być minimum 2-3 sztuki?
Spotkaliście się z czymś takim?
To nie tak. Zauważ, że lecą też blue - nie tylko rares. Musisz mieć wyjątkowo mało MF, samo NV nie wystarczy.
Spróbuj 1h + shield i powinno dać radę. Raczej z 60(8) powinieneś na inferno act3/4 mielić.
Alick napisał(a):
Lecą mi te Leoryki, że aż dziwne. Odpaliłem na moment, pierwszy run i 25%. Celuję w perfect a dwa na ah idą.
Farciarz :) Ja biegałem z MF 400+ na MP10 i również czekolada. Może zaryzykuję na MP0 he he he.
Ezrael napisał(a):
ja tez z takim latam i 1 legendry leci spokojnie per run na act3, co ciekawe wiecej legendary mi polecialo z white mobkow niz z packow...
No bo to procenty - zabijasz setki white mobs i mimo mniejszego % na drop jednak szacunkowo dostajesz więcej szans. Mogę śmiało powiedzieć, że wypadają 50/50 w moim przypadku.