Koniec narzekania!!! Kim gracie w tych nowych ligach i jak sie sprawdzaja wasze buildy? Ja zaczalem najpierw Rangerem, Physical Split Arrow z nastawieniem na Crit/Crit Mulitplier i wymieklem na 52 - maly dmg, mala przezywalnosc = meh. Przedwczoraj zrobilem postac, ktora mialem w ogole zaczynac w Anarchy, czyli Physical 2H Cleave Duelist z focusem na swordy (bez Resolute Tchnq). Jak na razie mam 46lvl i po prostu ide jak przecinak ze sprzetem calkowicie self found, ktory w paru miejscach jest iscie zenujacy + bron jakas niebieska, tylko ze z wysokim rollem +Phys. DMG. Gra sie mi nim absolutnie zajebiscie, na single target starcza Double Strike (1200dps bez zadnych support gemow), grupki padaja jak muchy. Biegam tylko z Hatred/Grace, w planach jeszcze Purity i chyba starczy. Generalnie - baaaaaaardzo fajny build, nie wymaga super itemow i daje duzo frajdy. Polecam. Jestem tylko ciekaw co na wyzszych lvl bedzie lepsze = dual wield czy 2H z Cleve i Phys. DMG, w koncu przy DW Cleave dostaje w chuj nerfa do redukcji fizycznych obrazen... Sie zobaczy
A, spotkalem tez dzis exile'a - Marauder uzywajacy Cyclone, Leap Slam, Cleave. Prezentowal sie absolutnie zajebiscie z wygladu, szkoda ze screena nie jeblem. No i zobaczylem na zywo ten nowy graficzny efekt Cleave - bardzo fajny, ale nie kupie, bede twardy