ja od siebie moge polecic dual wield ele cleaver dueliste. pod cleavera podpiac multistrike, conentrated effect (czy jakos tak
), life leech (bardzo ważne, dzięki LL mamy taki life steal że potki używa się tylko w ostatneczności) i weapon elemental damage i jest taki ogień że masakra. dlaczego dual wield ele? bo aury nakladaja sie osobno na kazda bron a cleave uderza obiema bronmi na raz. dzieki temu mamy dmg z obu broni sumowany i do tego aury x2, dmg jest kosmiczny. na 64 lvlu mam 5,3k dpsu przy 2,3k hp (taka ilosc hp jest w zupelnosci wystarczajaca jesli sie ostroznie gra) ze średnimi itemami (mam fajne rapierki ale reszta jest raczej średniawa), warto dodac ze ten dps jest przy jedynie 80% accuacy (za 3 pkty w drzewku dmg wskoczy na ok 6 - 6,5k jak wezme nody do accuracy). mam 0,2 ataki na sekunde i jak wbijam w przeciwnikow jest taki mlynek ze nie ma znaczenia czy ktos stoi przede mna czy za mna, i tak ginie, generalnie do 3 aktu doszedlem bez wiekszych problemow (dopiero go zaczalem, farmie city of sarn do 66 lvla a potem rush do dokow i tam do 70tki lvluje). jedynym problemem sa mobki z chaos dmg, ale z nimi tylko buildy pod CI problemow nie maja
ktos probowal robic build dla rangerki pod Crit Lightning Arrow? jak to sie sprawuje? mam rangerke na 52 lvlu i chcialbym go przetestowac jak bedzie reset drzewka po wprowadzeniu relase