Ragna - wuidac ze nigdy nie grales nawet mapek 70+ - nei masz pojecia o czym piszesz i nie wiesz jak wygladaja realia gry na takim poziomie. Przestan. Serio teraz mowie. Nie wiesz co piszesz. 'myslace 6man party'. LOL
W party te gre sie facerolluje.
Do tego uporczywie odmawiasz przyjecia do wiadomosci ze problem istnieje mimo ze jest dyskutowany na forum PoE od 6 miesiecy i jest jedna z najwiekszysch przyczyn masywneg leakowania playerbase. No ale to trza pogra wiecej niz char do 70tki i quit.
Ogolnie nie odpisuj mi juz - thx. JA swojego zdania nie zmienie bo mam to sprawdzone a ty piszesz glupoty nie poparte zadnym doswiadczeniem.
Sorry ale atm przypomianasz mi tego kolesia z forum PoE co zaplacil im 12500 i broni gry w doslownie kazdym temacie (o mechanice, endgame, balansie, itd..) a sam sie przyznal ze nie ma czasu na granie i nigdy nie mial postaci
ponad 60lvl. No kurwa.
Daj spokoj. Ja wiem Z DOSWIADCZENIA ze mam racje.
@ociec:
No wychodzi na to ze kupilem zeby facerollowac gre w 6 man sporker party. :/
Chuj tam - opchne konto to sie zwroci.
Jakby ktos chcial kupic konto z 25 stash tabami + Divine Pack + Extra Gore effect + pety z packow + sporo innengo mniejszego cosmetic stuffu to PM me - dla forumowiczow ceny promocyjne. Ogolnie przeliczaja na zlotowki to w to konto jest spokojnie wpompowane ok 400PLN ale tak jak mowie - dogadamy sie.
Jutro zaczynam na nowym. W zbyt zla strone to idzie zebym dalej to tak intensywnie wspieral. Kripp i twicz ich wesprze zamiast mnie.
"No ale Kabra wie lepiej - nothing new."
Kabra w przeciewienstwie do ciebie gra w ta gre w chuj i tak - wie lepiej. I wlasnie to jest problemem w POE - gra solo jest totalnie unrewarding i doslownie all graja w party (chyba ze lvl 66 to dla ciebie koniec gry).
Niestety ten jebitny patch nic nie zminenia w tym zakresie a byl to jeden z goretszych tematow na forum.
Wiem ze bedziecie sie klocic dla samego klocenia sie ale jak juz powiedziales... nothing new.
I kurwa dajcie mi sobie ponarzekac - wiecie ze lubie.
Poprostu chujowate sa te zmiany bo w sumie nic sie nie zmienia. A bez ODWAZNYCH zmian gra siadzie po miesiacu jak w OB, mimo nowych lig, Steama, itd...
Tu jest dokladnie taki sam walek jak z D3 - core issues sa ignorowane albo nawet zmieniane na gorsze.