pieniek82 napisał(a):
to powinni to naprawić. Ale ostanio co streamer to ma tak miedzy8-9k CI wcale nie po parenaście k
7-8k to pamietam mialem na 70 lvl ci postacia w self found. 10k+ teraz to easy, nie raz widzialem typow co z vaal discipline mieli po 17k es.
z armorem jest taka chujnia ze troche trzeba go miec ale nie ma sensu stackowac do bog wie ilu bo armor zatrzymuje hity ale dmg formula jest zjebana i moze ci pokazywac ze masz 90% redukcji a nie masz bo dostaniesz hita od uber izaro i padasz. po prostu na bardzo duze hity phys armor jakby nie dziala ale jak masz np. mase mobow walacych mneijsze hity phys to zadziala. tak czy siak hp bedzie lepsze. 3/4 mego grania myslalem ze armor>all bo zwykle wlasnie phys hity sa najmocniejsze ale jednak nie. do tego w atlasie bossy niektore na mapach maja przejebany ele dmg. takze znowu klania se hp/es pool. albo wlasnie mechaniki typu mom. ktos na reedicie tez mial build gdzie mial 80% redukcji phys majac 0 armora. wszystko wlasnie z mechanik.
o tyle wlasnie fajnie grac na sc ze tutaj nie musisz sie tak martwic o survi. a chyba zabol cos pisal ze macro altf4 trywializuje gre na hc. lol. 99% zgonow streamerow jest wlasnie jak uzywaja macro altf4/quit i logujac sie spowrotem do gry sa na standardzie
dla mnie ciagle najgorsza bolaczka w poe jest kurwa jebany pierdolony w chuj labirynt. po prostu kurwa mam lewe rece do skakania miedzy trapami ;/ ale dobrze ze shipu mi porobi laby
myslalem wlasnie o tym ocultyscie pod luk bo on trapy moze przechodzic zujac bulke ale nie wiem czy caustic arrow na ocultyscie bedzie mialo dpsa. no i es itemy beda w chuj w chuj drogie.
Oyci3C napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Jakiś build obecnie dla casual sc żeby fajnie i szybko pizgać? Nie, nie będę grał HC na satelicie.
...
ojciec ale musisz napisac czy chcesz strzelac z luku, walic mele, czy asasin czy bardziej cos tankowatego, czy rzucac czarami albo trapami, czy moze sumony, masa tego jest chociaz okresl mneij wiecej co chcesz robic. mozesz tez forum i tam masz kazda klase i spis buildow. mozesz sobie zrobic np. rangera pod tornado shota , fajnie sie napierdala.