@yab - flammability/ele weakness.
szwejos napisał(a):
Na Breachach jest zabawne zjawisko: gdy masz mocny dps to tak możesz rozkręcić spawn mobów ze zgon jest nieomalże pewny
Breach + Beyond map mod Haha. Zespawnowal mi sie Xoph i Unique z Beyonda to uciekalem jak szalony. Po breachu beyondy wyczyscilem, ale do spawnietych w breachu lordow trzeba miec jakis nieziemski dmg, zeby takiego ubic w trakcie trwania breacha (i nie zginac).
Mam obecnie super debilny build (tymczasowy WIP):
Shadow (nie trickster czy assasin, SHADOW), nie robie ascendancy bo te ktore biore nic mi obecnie nie dadza (movement skills for free, dot dmg). Drzewko na hybrid, elemental dmg i fire. A biegam z BV i hatred. Przydaje mi sie glownie do dmg z Hatred, no i AoE. Czyli build z dupy, 4k EHP, damage beznadziejny, duuuzo crit i elemental dmg, wiec do t6 mobki maja prawie ciagle freeze. Bossy zabijam cheesujac decoy totem.
To w sumie pokazuje z BV jest ciagle zajebistym skillem, nie mam vaal pact ani ghost reaver, wiec na Ci za wczesnie, w docelowym buildzie bedzie Zealot's Oath i regen ES zamiast leecha. No i zbieram Power charge, ktorych w obecnym buildzie nie generuje, bo zamiast Assasins Mark biegam z warlords.
<just scrubcore things>
testowalem wczoraj uposledzona wersje docelowych gemow (4l tylko, bialy shield, dagger bez statow, rekawiczki biale zamiast voidbringerow, 3k hp etc) i nawet w ten sposob dried lake sie czysci samo. Breache tez na luzie. Jak to dogearuje to faktycznie na mapach tez bedzie packi 1 shotowac w biegu, shield charge jest super.