raggnarok napisał(a):
Kurwa, RIP
Ale glupio zginalem :< No nic, robie Cyclonera. Pytanie tylko Ranger, Duelist czy Mara. Hmm, kusi ten imba movement speed i dmg z frenzy chargow u Raider Rangera...
Mam wlasnie Raiderke pure Lightning Cyclone CI.
Jako drugi char, tak sie zlozylo ze do Vortexa potrzebowalem +lightning dmg z atakow i mialem gotowe jewelery, ES gear na 68lvl i rapierek z t1 attack speed i +light. Bardzo fajnie biega sie z perma 7 frenzy, nie trzeba niczym ich generowac, perma phasing, immune na Stun, Knockback (Cyclone), Ignite, Freeze, Shock (Raider) i Chaos dmg (CI). Jesli nie zablokujesz sie na kamyku, to jestes niesmiertelny w breachach, dokladasz do tego vinktar flask z lightning penetration i jestes bardziej niz niesmiertelny. Speed nieziemski, AoE troszke brakuje (+2 weapon range warto pozniej docraftowac). Do tego 6 socketow na jewele, sa bardzo tanie, bo zbierasz lighning dmg, 1h/sword attack speed, Crit/Multi.
Problem tylko w levelowaniu 50-68 jesli nie chcesz respecowac, bo ja na SC dobieglem do merci dried lake z 1800hp - ale nie umieralem jakims cudem, voll mnie dopiero zabil lol. Olalem troche hp gear i czekalem na przesiadke na gotowy ES. Od razu na 7k na 68levelu i prosto w mapki t7-t8. Ofc na HC trzeba troszke inaczej ten etap przejsc.
Gearowanie bardzo proste. odpalasz
http://poeaffix.net/1h-sword.html i zmieniasz bron na levelach wg tieru Added ele dmg + attack speed. Pozniej patrzysz tylko na lightning. Podobnie ringi i amu. Zalatwiasz Weapon Ele, +flat lightning i reszte masz na defensywe.
Drzewko ma +140% increased defences from shield, wiec ladujesz dobry ES shield i samo sie robi.