tomugeen napisał(a):
No jak cie stac na GG ringi do PB to pewnie tak. W sumie dobry build, bo ludzie ida za jakoscia poradnika, a nie jakoscia buildu. Ladnie napisany poradnik ale wymagajacy crafcenia bleed weapona albo atiziri axa jest ciagle na topie u mara i takie totemu ludzie robia.
A tymczasem o FB buildzie ludzie troche zapomnieli i moze bedzie troche taniej.
Sam bym zrobil jakis pure phys, albo phys + light (+chaos?) conversion. Z pure lightning czuje ze wyciagnalem ile sie dalo, bez double dipa to nie jest takie fajne;] O ile jeszcze pogram w tej lidze.
Z tymi ringami to nie jest aż tak ciężko jak ten koleś w poradniku pisze. Trzeba mieć postać co wyfarmi bazowe steel ringi bo leca tylko na niektórych wysokotierowych mapach, ale potem sam craft nie jest aż taki trudny. Ja wydając poniżej 20c na currency crafterskie uzyskałem 2 takie piękne sztuki:
IMO ceny rynkowe tego typu ringów są z kosmosu i zupełnie nie warto gotowych kupować. Trzeba zakasać rękawy i samemu porobić.
BTW tym bildem bez problemu dziś wbiłem 1-63 lvl, jest piekielnie szybki. No i breache niszczy po prostu, mały w sumie to ma zasięg jak się człowiek przyzwyczajał do łuku, ale rarki i bossowie padają jak szmaty na 2 max hity dosłownie.