1. Tak zgadzam sie kamera jest za nisko - to bedzie zmienione juz niedlugo.
2. Gra jest dynamiczna.
http://www.youtube.com/watch?v=zr2VPAR2wnU
Jesli to jest zalosna dynamika walk to.... N/C.
A bedzie jeszcze lepiej gdy dodadza wiecej skilli i zmienia placeholderowe potworki.
Jak sie nakurwia autoattackiem na 10lvlu to imho prosze sie nie wypowiadac. : )
3. To nie jest Diablo 3 gdzie od jednego najprostszego spella zajebujesz 7 mobow kolo siebie a mana ci nie spada wogole (tak wygldaja gameplaye z bety).
Dziekuje. Dobranoc.
PS. Jesli nie grasz OP buildem jak Nova Witch np. to uzywanie wielu spelli na Cruel+ to MUS. Ja wlasnie sie zastanawiam czy nie splashowac mojego full DEX Rangera na INT zeby moc uzywac Frost Walla bo by sie mi przydal.
A oprocz tego regularnie uzywam: Split Arrow + Elemental Hit/Double Strike (main skills Aoe/Single Traget). Do tego Phase Run do uciekania, drugie AoE Poison Arrow i czasem Frenzy. A to tylko skille DEX i postac zrobiona najprosciej jak mozna bez zadnego kombinowania.
PLZ powstrzymajcie sie od postow w stylu Sobtainera "pogralem 30min i daje 3/10".
PS2. Za 2-3 dni patch i ja juz obmyslam nowego Rangera na pure Explosive Shot Fire Ownage (itemki +Fire DMG i Plus Fire Weapon DMG juz przygotowane). : ) Do tego Gemy: Pierce, Multiple Projectiles i Increaose Aoe Radius i chyba mi sie komp spali.
Zrobili mi wielki prezent tym skillem gdyz dziala identycznie jak najbardziej podobajacy mi sie skill DH z D3, czyli Bola Shot. : )
Fajna jest ta gra tylko:
1. Trzeba przelknac niektore rzeczy atm (dlatego pisalem zeby ci co chca sobie na luzie pograc niech poczekaja na OB)
2. Trzeba sie wkrecic w buildy itp... bo tutaj lezy WIELKA sila tego tytulu.