Vejitta napisał(a):
Zaraz, zaraz. Czy to nie ty plakales ze nie mozesz przejsc kanalow w Act II, bo Cie one-shotuja i nie ma jak kitowac? Jak chcialbys w takim razie pogodzic glass cannon z tym problemem? Patch spowodowal ze teraz armor i resy faktycznie sie przydaja i jest sens w nie pakowac, wiec w tych kanalach mozesz z packami walczyc. Owszem - kosztem DPS, ale no bez jaj - nie mozna zjesc ciastka i miec ciastko.
Inaczej. Ciułam n godzin na equip. Kupuję rękawiczki, amulet, pierdzionki z int i atkspeed. Na szczęście za gold, a nie $. I nagle z 55k dps robi mi się 30k dps, w kanałach jak była tak nadal jest chujnia (mam resy na poziomie 600+), a najwydajnieszą formą farmy jest equip GF+ i jebanie w kółko tego samego w akcie 1 żeby znowu zmienić equip, bo patch zmienił rozgrywkę, ale co najgorsze - spieprzył przedmioty.
Oczywiście przepaść między tymi co exploitowali przed patchami, a tymi co grali na luzie się powiększa.
Przed wprowadzeniem RMAH powinni byli zrobić wipe, a teraz to już gówno będzie się za d3 ciągnąć.
Swoją drogą już wczoraj się zastanawiałem nad tym co mark24. Co jak ktoś wydał 200+ euro za jakieś itemki, a te z dnia na dzień stały się gówniane, bo bliz zmienił zasady. Czy to przypadkiem nie jest już oszustwo/naciąganie/wyłudzenie, a co za tym idzie kryminał?
W chwili obecnej sprzedaję cały lepszy equip z wiza za ojro, trochę farmię aby mieć golda dla innej klasy, a fun mi tak naprawdę sprawia granie na normalu HC
Tak oto bliz pięknie patchem więcej zjebał niż naprawił
W weekend TSW beta, a po za tym TERA trial teraz - trzeba obadać.