Uh, pogralem wlasnie pare godzinek na patchu 15, glownie DH i Monkiem. Trafilem na sporo championow w Weeping Hollows, jeden mnie prawie zabil, szybka bestia byla (chyba quill dog czy cus takiego) + teleport i nawet po uzyciu potka prawie mnie skurczybyk dobil. DH nie ma na poczatku jakiegos powera, moze dlatego... Poziom trudnosci imho jest ok. Wiadomo, ze jak sie wpada przepakowana postacia po kilku runach na Leorica to jest dosyc latwo, ale nowa postacia jest naprawde dobrze jak na Normal. Mysle, ze na Hellu/Inferno D3 bedzie BARDZO wymagajace i osobiscie jestem spokojny o to, ze gra bedzie stanowic odpowiednie wyzwanie.
Pogralem tez w koncu troche w party i tutaj oczywiscie D3 pokazuje najwiekszy pazur, bo gra sie kapitalnie w pare osob. Rozpierducha na ekranie az mila, mobki maja na tyle duzo hp, ze walki nie trwaja po 5s, event z obrona przed fala szkieletow przez 45s w 5 osob byl imba, pure fun i wielki banan na twarzy
Niestety radoce troche psuje ping, ktory ciagle oscylowal mi w granicach 290-360ms. Wielka szkoda, ze nie ma serwerow EU, a granie z pigniem 80-100 to bedzie calkiem inna bajka.
Anyway, May can't come soon enough! Czuje, ze to bedzie lato pod znakiem Diabelka