anastol napisał(a):
Swinki drogie, powiedzcie czy warto teraz zainteresowac sie ta gra? Majac wzglednie niewiele czasu (ok 2h dziennie)?
zainteresować się warto na pewno
gra ma bardzo dużo ciekawych i zupełnie nowych rozwiązań :
- gemy to skile- wybór bardzo duży i sam gracz wybiera jaki gem/skil używa
- gemy lvl z graczem- robi się ciekawie jak znajdzie sie nowy , lepszy gem i trzeba go expić od nowa
- ciekawy , acz dziwny system handlu - za itemki dostaje się różne fragmenty, z których robi się orby a za nie kupuje u NPC- choć w sumie u NPC nie ma nic ciekawego- w sumie są tylko do wymiany tych orbów
- bardzo dużo możliwych modyfikacji przy pomocy tych orbów- z każdego zwykłego itemu można przy ich pomocy uzyskac masę różnych innych itemów- od magicznych po rzadkie, można zmienić właściwości itemów, ilości soketów, ich połączęn- no tu faktycznie jest raj dla craftu, choć bardzo odbiegającego od standardu
- jest pewien klimat, nie ma cukierkowatości
- system jak w Diablo- robisz krainy i questy w kółko na różnych poziomach trudności
- faktycznie czuć progres postaci wraz z rozwojem
- olbrzymie pole manewru przy wyborze ścieżki rozwoju postaci- słynne drzewko skili na pewno może spowodować , że 10 graczy z tej samej klasy postaci na tym samym lvl może być bardzo różnych od siebie- tu z kolei istnieje ryzyko zainwestowania pkt w miecze a potem wypadnie nam super imba topór, który za cholere do buildu nie pasuje
czy wciąga to sam nie wiem
jakoś pół roku temu odpuściłem , bo mnie znudziło i teraz wróciłem i szczerze to gram dlatego , że nie ma nic innego ciekawego
- może to też kwestia tego , że wiem , że będzie wipe
spróbować jednak na pewno warto