Tor-Bled-Nam napisał(a):
Ja miałem grać Wizardem, ale w becie jest dość nudnawy. Może później będzie ciekawszą klasą. Barb ma fajny feeling na początku, potem z kolei może się nudzić. Musze jeszcze kolejnych spróbować klas, chociaż beta jest krótka i ciężko ocenić. Z drugiej strony, przejście na normalu nie powinno pewnie zająć więcej niż te 12h, to się najwyżej reroll zrobi po pierwszym razie.
Zdecydowanie WD i monk sa najbardziej zakreconymi klasami, reszta strasznie bezplciowa. Szczegolnie usypiajacy jest DH.
wodny napisał(a):
Miałem już nie pisać w tym topicu, ale jak zobaczyłem wszystkie te sety to masakra. Są po prostu paskudne. Przekombinowane, brzydkie, bez sensu, pełne niepotrzebnych detali. Podoba mi się dosłownie tylko kilka z nich. Jedynie sety Barbarzyńcy i Szamana jakoś tam oddają klimat tych klas. Reszta to jakieś nieporozumienie. Mnich w płytówce? Ciekawe jak klasa nastawiona na szybkość i zwinność oraz walkę wręcz zakłada coś takiego na siebie. Czarownik ma na sobie tyle zbroi jakby był dosłownie jakimś wojownikiem a nie magiem. U Łowcy Demonów im dalej, tym gorzej. Raczej Odstraszacz Demonów albo Demonia Gęba. Ogólnie to im wyższy tier, tym gorszy design. Jak grałem w betę to armorki mi się nawet podobały, ale to po prostu dlatego, że to tylko początek gry. Potem jak widać jest zdecydowanie gorzej. Myślałem, że bieganie na Inferno będzie wynagradzane fajnie wyglądającymi setami. Tymczasem te sety wyglądają jak jakaś kara a nie nagroda. I piekło zamarzło.
Niektore sety sa calkiem fajne na thumbnailu, ale shouldery/helm psuja caly efekt. lol