Kabraxis napisał(a):
"Ty nie prowadzisz dyskusji tylko non stop powtarzasz swoją mantrę "diablo chujowe a cośtam lepsze". Nie dochodzi do ciebie, że nie każdy zgadza się z twoją opinią. Myślisz że jak napiszesz to milion razy to co? Ludzie pójdą dyskutować na inne forum czy może przyznają ci wreszcie rację? Zresztą, do kogo ja pisze "No zanim nie przylazl atherius i reszta, ktora usilnie jak zwykle probuje mnie obrazac za poglady i za to ze smiem ich bronic to rozmawialismy o itemizacji i potencjalnej dlugowiecznosci gry i chcialbym dotego wrocic jesli mozna. kkthx.
I nie musze nic powtarzac bo wystarczylo ze gra wyszla i juz ludzie przyznaja mi racje.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Musze przyznać Kabraxisowi tutaj racje. Dyskusja była w miare hm kulturalna o tym itemach i ich wplywie na gre, dopoki nie zlecieli sie "mi sie podoba wiec musi byc zajebista a reszta chuj!".
Z drugiej strony temat itemizacji chyba sie wyczerpał. Bo ciężko dyskuować o czymś co zostało zdumbowane do poziomu podstawówki.
I zanim sie zlecą "ale w D2 było tak samo":
1. To nie jest argument. Od tego czasu minęło 10 lat.
2. Gry się przez ten czas rozwijały.
3. Nawet blizzard rozwinął te koncepcje w LoD
4. Po nowej grze można (i należy!) oczekiwać, że będzie lepsza od poprzedniej pod każdym względem. Zwłaszcza, jeśli dziwnym trafem ta gra jest w produkcji od 10 lat..
5. Oszukujcie sie ile chcecie. Itemy w D3 to zdumbowana wersja tego co jest WoW. I to jest swego rodzaju osiągniecie. Bo nie myślałem, że da sie to zrobić jeszcze gorzej..
W sumie co ja będe pisał. Ja tu w nowym systemie sili widziałbym duży potencjał dla itemów, typu modyfikatory skili na itemach.