Jednemu sie nudzi, drugiemu sie nie nudzi. Jak sie gra nudnym, cookie-cutter buildem i non stop jedna postacia to wiadomo ze sie mapy znudza, ilez mozna? CHociaz w sumei mozna - tylko trzeba robic te trudne - polecam Dual Boss Temple z Piety na koncu. Jak zrobisz to solo to mozna powiedziec ze wygrales PoE.
Znudzi ci sie - robisz nowa postac, proste. Jak w D2.
Jesli nudzi cie i to to gatunek jednak nie jest dla ciebie proste. Robisz nowe chary, polujesz na itemki - tu nie ma wiecej filozofii. Jak cie to nie cieszy to kazdy HnS cie znudzi. Mnie nie nudzi. Wlasciwie atm to jedyny gatunek gier, ktory toleruje bo reszta (oprcz starych gier ofc..) to /LOL i zal komentowac (plus bijatyki na konsolce - polecam nowe Injustice - zajebiste jak Mortal).
PS. Ostatnio kupilem od kolezki chyba z 20 unikatow za GCP... hehe... ladnie w skrzyni wygladaja. Moze jaki buld sklece.
Cytuj:
Przykladowo wczoraj wypadla mi czapka (moim zdaniem zajebista +15 quality , 4L , duzo evasion , + 50 do wszystkich statow + item rarity i quality 15% + jeszcze cos tam) i powiedzial ze moge to dovendki oddac , to az sie zdziwilem :[
Jak ma duze rarity/quantity to napewno nie vendor - takie itemki sa ok. Tylko ze zeby handlowac to tez trza to lubiec.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja okazyjnie handluje (a wlasciwei kupuje) i stashuje all do czasu jak wrzuca trade system.
A ludzi pisze 'vendor trash; z dwoch powodow: 1. sa overgeared i im sie mudzi i dla nich all jest 'vendor trash', 2. chca wycyganic item tanio.