tomugeen napisał(a):
Gdzie są te wszystkie osobyw takim razie? Zero informacji pojawia sie, zadnych opinii o grze etc ;[
Pogralem 2 tygodnie i postaralem sie opisac co bylo grze na tamtym etapie. Moze ktos pokusiłby sie update, jak gra sie w praktyce po ostatnich duzych zmianach.
Ja napisze tylko ze po 0.9.3g na bramce Europe mam ping <60ms (z ~300 na US), zniknal sporadyczny desync mobow, postac reaguje blyskawicznie na polecenia itd... nie bylo to jakos szczegolnie widoczne na US choc czasem denerwowalo zwlaszcza desync i nie trafianie mobow albo zle ustawianie sie postaci przez laga.
A gra sie tak samo tylko lepiej i ciekawiej (znacznie), zwlaszcza na wyzszych poziomach trudnosci. Dodali aury rare potworkow, unikaty, nowe skille, nowe suprorty, drzewo passive jest 2x jakie bylo, zmiany w itemizacji (ringi, amu i paski), itd... duzo tego. A wiekszosc innych zmian to czysta matematyka wiec za duzo by pisac.
Wiecej mi sie pisac nie chce bo ne ma to na tym forum absolutnie zadnego sensu bo zaraz przyjdzie jakis madry inaczej co "HnS" widzial na konsoli Devil May Cry i zacznie pierdolic ze animacje sa chujowe i tym wlasnie HnS stoi (i pewnie dlatego D2 jest takie popularne - przez animacje lol).
PS. Nie nie zmienili jeszcze ustawienia kamery - dalej jest nisko. Moze w 0.9.4, ktory ma byc w przyszlym tygodniu juz. Sam na to czekam.
PS2 fajnei sie gra na wyzszych poziomach trudnosci - jak sie wyspawnuje rarka z dobra kombinacja affixow i aura typu zwiekszony dmg albo "ciernie" to mi oneshotuje Mraudera w Plate. Chyab zaczne Shielda nosic.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Idento jak za starych dobrychczasow w D2 - zla kombinacja modow na superunique ==> Zapis i Wyjscie z Gry.
PS3. Unikaty sa bardzo fajne choc jest ich jeszcze malo. Sa bardzo "D2 style" z uniaklnymi modami.. np. amulet pozwalajacy blokowac shieldem spelle, topor dobijajacy moba jak ma mniej niz 10% HO jednym hitem, luk ze 100% Accuracy, ring dajacy prawie 100% MF bez lvl req ale za to -20 do all resistow, dodatkowe chargesy, miecz ktory ma zwiekszony dmg 100% jesli postac ma mniej niz 30% HP, itd... jesli beda kontynuowac taki design i nie skoncza im sie pomysly za szybko na affixy to bedzie to jeden z lepszych elementow gry (itemizacja i unikaty).