Sobtainer napisał(a):
GOTY bedzie mial Edler Scrolls, nie sadze. Grubo sie swego czasu zastanawialem jak to mozliwe, ze tyle osob to kupilo
. Jest rozbudowana ok, ale spodziewalem sie mniejszego zainteresowania.
Widzisz to pokazuje ze sie po prostu nie znasz Sobtainer. Bethesda i Elder Scrolls sa mega legenda jesli chodzi o cRPG i zainteresowanie nie powinno nikogo dziwic.
W dodatku Skyrim idealnie pokazuje ze da sie robic gre przystepna, z "pierdolnieciem" i "dajaca fun" a przy tym gleboka, duza i rozbudowana i z wlasciwie nieskonczona kustomizacja i replayability... Da sie? DA SIE. Tylko trzeba nie isc na latwizne i miec wyobraznie i dobrych artystow, ktorzy potrafia wypluc z siebie cos wiecej niz design ala Korea.
Ofc Skyrim rowniez nie ma podbicia do takiego Morrowinda ale wyglada to zupelnie inaczej i o wiele wiele lepiej niz sytuacja na linii D2 - D3.
A tekst o ludziach jest poprostu glupi. Oczywiscie ze zainteresowanie bedzie wieksze D3 niz PoE. Tak samo jak jest wieksze w przypadku CoD czy Simsow.. albo muzyki Biebera. Szkoda tylko ze to nie ma wlasciwie zadnego przelozenia na jakosc gry (przynajmniej dla mnei nie ma).
Dwa - mnie nie interesuje ile ludzi bedzie gralo w D3 - to nie zmieni plytkosci tego tytulu i moich mocno zawiedzionych oczekiwan. MAm swoj mozg i swoje oceny i gusta i pozwol ze bede gral w to co mnie sie podoba a nie w to co podoba sie Jarkowi spod 6tkii Pani Krysi z warzywniaka (bo pewnie musialbym teraz napierdalac w Farmville).
Sobtainer napisał(a):
PoE>D3
No w koncu. Konczymy temat.
[/quote]