lordyp napisał(a):
jak ja lubie te posty tych co się "nachapali" za dobrych czasów a teraz udają asów
jak byś grał jeden z drugim jakby ci nic nie leciało na wcześniejszych poziomach?, skad kasa na itemki i same itemki?
Zeby nie bylo, mnie nigdy brainless farma jednego spota nie interesowala, jest to w chuj nudne i nie po to gram zeby zapierdalac na 1 spot 50 razy w ciagu godziny. Nie nachapalem sie niewiadomo jakiej ilosci golda (do patcha 1.03 mialem...
30k golda, teraz 1.1m z czego czesc dalem kumplowi na start by rozwinal sobie stasha i crafty), jakis niewiadomo wypasionych itemkow z goblinow/chestow/waz (moj mnich i barb ma wydropiony albo kupiony do 20k za sztuke gear). Wiadomo ze duza kwestia jest tu rng, ale nie uwazam zebym jakos byl w czepku urodzony, do tej pory mialem 1 drop warty wiecej niz 1m, 0 setow, 2 legendary z czego luk 770dpsu czeka na DH, a quiver poszedl na ah wlasnie za 1.5m... a no i dwa itemki na rmah poszly za 25 i 15e... zadnej rewelacji.
Srsly jesli kogos ta gra az tak frustruje niech dla swojego dobra usunie ja i zainstaluje cos ciekawszego... jak nic nowego to moze jakas stara dobra produkcje... Half-Life'a czy Bioshocka np :D